Geçinemeyenler kulübü

benim hic anlamadigim bisey var, tasinirken gittigin yerde o esylari neden yikiyolar
zaten yikanip gitmiyomu kolide ne olmus olabilir

kendisimi istiyodu tayini?
bir sure sonra biktirir heralde tasinmakta gidiyosun da nereye gidiyosun aksam 6 da topladin sabah esyalar hangi eve gidiyo gittigi yere esyalarin sigacakmi vs.
Yok yahu niye kendi istesin.
E atanıyor, daha önemli bir konuma yükseliyor ya da zorunlu şark geliyor.
Aynen öyle, eşya sığacak mı, nasıl olacak vs.
Babam bir kere eşyaları kaybetmiş bile
Anı çok adamda, otur 3 ay dinlersin ve hepsi trajikomiktir, bu kadar olmaz dersin ama olmuştur.
Bu eşya kaybetme meselesi de ilk defa haram para girecekti, ondan başıma geldi der
Mevzu şu, meslekten bağımsız bir adamla çok yakın arkadaş ama o arkadaş da ihaleye girmiş almış.
Alınca zannetmiş ki babamdan dolayı almış iyilik yapmak istemiş, ben ücretsiz taşıyayım, götüreyim o şehirde bir evim var koyayım, siz 1 ay sonra alın demiş.
Neyse, biz gelmişiz ama adam ölmüş.

Eşya nerede belli değil, hatırlıyorum küçüktüm, 3 ay orduevinde kaldık.
Eşya yok, ev yok, adam yok, adres yok
Annem babamı liğme liğme etmişti.
Babam hep der, adam demek rüşvet niyetine yapmış olan bana oldu bak haram girecekti giremedi diye.

anaa kiz insan bi nereye goturuyosun diye adres almaz mi
ne oldu acaba o esyalar ya cok merak ettim

valizleyip yollasaydin niye acsinlar
allahtan boye kiyafetlerim yok da derdim yok
Kafamdan neler neler geçti Bi bilsen bunlar asansör kuracaklar hadi valiz düşse hadi açılsa etrafa saçılsa neler neler kıyafetleri yoldan geçen amcaların kafasında görmek istemedim onlarla beraber bende atlardım herhalde camdan

Aaaa daha neler

aman ne utanacam gozleri gonulleri acilir

baban ogretmenmıydı askermı

anaa kiz insan bi nereye goturuyosun diye adres almaz mi
ne oldu acaba o esyalar ya cok merak ettim
Bak yarın gideceğim aylar sonra annemlere, sorayım bunu bir anlattırayım babama
Ben de bilmiyorum nasıl buldular ya da buldular mı.
Sokak sokak ev gezdiklerini, çevre bakkal çakkal komşu kim varsa sorduklarını biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…