- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.981
Onu da aklıma deniz soktuPek dar olduğunu sanmıyorum amajartiyerler falan
benim hic anlamadigim bisey var, tasinirken gittigin yerde o esylari neden yikiyolarVe sana bir öneri daha, taşınırken yerleştiğin evde tekrar tabak yıkamamak için tülbentten örtüleri vardır annemin.
Tabakları o örtülere tek tek sarar sonra köpük kağıt vs, dolayısıyla gidince açar ve dolabı silip koyarız.
Tekrar yıkanmakla uğraşılmaz.
Tüm kıyafet, nevresim vs her şeyde durum böyle.
Aklında olsun
Sormaaa ben o özel eşyaları kutuladım Bi gün önceden bu eve getirdim mutfak dolabına sakladım iyice adamlara rezil neyi olurum diyeOnu da aklıma deniz soktu
Ben file bodysuit yada kostüm takılıyoDum
neden mutfak dolabıSormaaa ben o özel eşyaları kutuladım Bi gün önceden bu eve getirdim mutfak dolabına sakladım iyice adamlara rezil neyi olurum diye
Fantaziler mutfakta gerçekleşiyor olabilir onlar içinneden mutfak dolabı
Açmazlar diye düşündüm ne biliyimneden mutfak dolabı
Tövbe estağfurullahFantaziler mutfakta gerçekleşiyor olabilir onlar için
Yok yahu niye kendi istesin.kendisimi istiyodu tayini?
bir sure sonra biktirir heralde tasinmakta gidiyosun da nereye gidiyosun aksam 6 da topladin sabah esyalar hangi eve gidiyo gittigi yere esyalarin sigacakmi vs.
valizleyip yollasaydin niye acsinlarAçmazlar diye düşündüm ne biliyimilk defa başıma geldi can havliyle öyle yaptım
anaa kiz insan bi nereye goturuyosun diye adres almaz miYok yahu niye kendi istesin.
E atanıyor, daha önemli bir konuma yükseliyor ya da zorunlu şark geliyor.
Aynen öyle, eşya sığacak mı, nasıl olacak vs.
Babam bir kere eşyaları kaybetmiş bile
Anı çok adamda, otur 3 ay dinlersin ve hepsi trajikomiktir, bu kadar olmaz dersin ama olmuştur.
Bu eşya kaybetme meselesi de ilk defa haram para girecekti, ondan başıma geldi der
Mevzu şu, meslekten bağımsız bir adamla çok yakın arkadaş ama o arkadaş da ihaleye girmiş almış.
Alınca zannetmiş ki babamdan dolayı almış iyilik yapmak istemiş, ben ücretsiz taşıyayım, götüreyim o şehirde bir evim var koyayım, siz 1 ay sonra alın demiş.
Neyse, biz gelmişiz ama adam ölmüş.
Eşya nerede belli değil, hatırlıyorum küçüktüm, 3 ay orduevinde kaldık.
Eşya yok, ev yok, adam yok, adres yok
Annem babamı liğme liğme etmişti.
Babam hep der, adam demek rüşvet niyetine yapmış olan bana oldu bak haram girecekti giremedi diye.
Kafamdan neler neler geçti Bi bilsenvalizleyip yollasaydin niye acsinlar
allahtan boye kiyafetlerim yok da derdim yok
Aaaa daha nelerYok yahu niye kendi istesin.
E atanıyor, daha önemli bir konuma yükseliyor ya da zorunlu şark geliyor.
Aynen öyle, eşya sığacak mı, nasıl olacak vs.
Babam bir kere eşyaları kaybetmiş bile
Anı çok adamda, otur 3 ay dinlersin ve hepsi trajikomiktir, bu kadar olmaz dersin ama olmuştur.
Bu eşya kaybetme meselesi de ilk defa haram para girecekti, ondan başıma geldi der
Mevzu şu, meslekten bağımsız bir adamla çok yakın arkadaş ama o arkadaş da ihaleye girmiş almış.
Alınca zannetmiş ki babamdan dolayı almış iyilik yapmak istemiş, ben ücretsiz taşıyayım, götüreyim o şehirde bir evim var koyayım, siz 1 ay sonra alın demiş.
Neyse, biz gelmişiz ama adam ölmüş.
Eşya nerede belli değil, hatırlıyorum küçüktüm, 3 ay orduevinde kaldık.
Eşya yok, ev yok, adam yok, adres yok
Annem babamı liğme liğme etmişti.
Babam hep der, adam demek rüşvet niyetine yapmış olan bana oldu bak haram girecekti giremedi diye.
aman ne utanacam gozleri gonulleri acilirKafamdan neler neler geçti Bi bilsenbunlar asansör kuracaklar hadi valiz düşse hadi açılsa etrafa saçılsa neler neler kıyafetleri yoldan geçen amcaların kafasında görmek istemedim onlarla beraber bende atlardım herhalde camdan
baban ogretmenmıydı askermıBen hiç taşınmadım.
Annem in 24 mü 27. evi mi ne işte en son 10 sene önce yerleştikleri.
Ben bunun 10 12 tanesine denk geldim.
O kadar ustayız ki babam en son tayininde ‘sabah nakliye gelecek’ dedi, akşam 6 idi saat.
Biz sabah 6 da İzmir’den taşındık.
Bak yarın gideceğim aylar sonra annemlere, sorayım bunu bir anlattırayım babamaanaa kiz insan bi nereye goturuyosun diye adres almaz mi
ne oldu acaba o esyalar ya cok merak ettim
Sen de al işte kocanın gözü gönlü açılsın.aman ne utanacam gozleri gonulleri acilir
guzl bır meslekmı benım ogluda heveslenıyoda orduyaBenim babam da askeriyede ama denizci ankarada hiç de tayini olmadı çok farklılık gösteriyo
Askerdi, çok oldu emekli olalı.baban ogretmenmıydı askermı
Uzak dursun mümkünse.guzl bır meslekmı benım ogluda heveslenıyoda orduya
Bana kalsa çocuğumu pekde sokmam böyle işlere insanda psikoloji kalmıyoguzl bır meslekmı benım ogluda heveslenıyoda orduya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?