- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.941
Amaaan kim özenecek onaAaa sabaha yandın . Hayırlısı
İlk oldu bekarken de 3 ev falan değiştirdik hatırlıyorum ama ne kadarda olsa anneme atıp dinlendiğim çok olmuştu bu Bi başka vallaTaşınma zordur, biz ailece ustayız o konuda.
Eğer ilkse hele pazar yerine dönüyor ortalık.
Sistematik ilerlersen 4 gün içinde tamamen biterS
Ben hiç taşınmadım.surekli ev mi degisiyorsunuz
G.tüme don bulup yatabilirsem babysini aramam daakşamdan baby dollari giyip yat
aboo one yaBen hiç taşınmadım.
Annem in 24 mü 27. evi mi ne işte en son 10 sene önce yerleştikleri.
Ben bunun 10 12 tanesine denk geldim.
O kadar ustayız ki babam en son tayininde ‘sabah nakliye gelecek’ dedi, akşam 6 idi saat.
Biz sabah 6 da İzmir’den taşındık.
Tabii ki tayin.aboo one yababanin tayini dolayisiylami oyle oldu yoksa ev degistirmeyimi seviyo?
ben severim tasinma isini
donsuzda olur sonucta oda bişeyG.tüme don bulup yatabilirsem babysini aramam da
ne kadar çok gezmiş babanTabii ki tayin.
Ankara içinde bile tayin görürdü, 6 8 ayda bir hoop taşınma.
Ablam yazık ilkokulun her sınıfını başka ilde okumuş.
E malum asker...ne kadar çok gezmiş baban
Yok kız işin şakası o eşim mecbur dinlendi biraz ilk önce yatak odasını kurduk yerleştirdik mutfakta tamam sayılır ıvır zıvır iştedonsuzda olur sonucta oda bişey
hem daha saglikli ciplak yatmak o acidan bak olaya
kolileri isaretlemedin mi yerlestirirken
allah allah çok enteresan ya komutan falanmıydı? yada albay vs ben anlamam pek rutbelerden de bu kadar sık tayin aldigina gore omuzlarinda galaksi tasiyanlardan sanirimE malum asker...
2 senede zorunlu zaten tayinleri.
Babam onun da rekorunu kırarak 8 ayda olduğu dönemler yaşadı
E tamam bitmiş sayılır, mutfak ve yatak odası bittiyse gerisi teferruat.Yok kız işin şakası o eşim mecbur dinlendi biraz ilk önce yatak odasını kurduk yerleştirdik mutfakta tamam sayılır ıvır zıvır işte
ay canim sen ne yerlesmekle ugrasiyosun yatagi açtiysan tamam işine bakYok kız işin şakası o eşim mecbur dinlendi biraz ilk önce yatak odasını kurduk yerleştirdik mutfakta tamam sayılır ıvır zıvır işte
Shahahshshallah allah çok enteresan ya komutan falanmıydı? yada albay vs ben anlamam pek rutbelerden de bu kadar sık tayin aldigina gore omuzlarinda galaksi tasiyanlardan sanirim
Film valla siz işi çözmüşsünüz o ne öyle bacım Bi seferde canım çıktı benim her kafadan ses geliyo abla bu nereye bunu buraya koydum şu şurdaE tamam bitmiş sayılır, mutfak ve yatak odası bittiyse gerisi teferruat.
O ne beakşamdan baby dollari giyip yat
Benim babam da askeriyede ama denizci ankarada hiç de tayini olmadı çok farklılık gösteriyoShahahshsh
Askeriyede rütbeye bakmıyor tayin.
Jandarma zorunlu gidiyor, hatta küçük rütbe daha fazla.
Ben evin küçük kızı olduğumdan şanslıyım, rütbe büyükken denk geldim, çok gezmedim.
hmm askeriyede durum iç islerinden farkli ozaman.Shahahshsh
Askeriyede rütbeye bakmıyor tayin.
Jandarma zorunlu gidiyor, hatta küçük rütbe daha fazla.
Ben evin küçük kızı olduğumdan şanslıyım, rütbe büyükken denk geldim, çok gezmedim.
Ah ah adam da yoruldu bide sabaha kadar çalışacak mecali kalacak mı bakalımay canim sen ne yerlesmekle ugrasiyosun yatagi açtiysan tamam işine bakbaşka yerlestirmelerle ugras.
birak daginik kalsin yaparsin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?