- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.361
afıyet olsun canım..yumurta falan kırdınmı peynırlı yumurta vbBen bugün kendimi çarşıya attım evin Bi kaç eksiği vardı onları aldım sabahtan da Bi kaç temizlik yemeğe hiç vaktim olmadıen kolayı tabiki akşam kahvaltısı
markete gırılmıyo..kızkardesım dedı..kocasını markete gondermeye korkuyomus..kızkardesım maas alınca onun kartıylada gıdıyo ya esıdenizin peyniri bitmisti onu aldim, domates salatalik birer kilo kadar 50 küsür lira tuttu3 parça
koprumu olacak dedim 20 lik disin duruyo kopru yapamam dedibenımde cekılen dıs var ıkı dısın arasında kopru olur herhalde usenıyorumda gıtmeye
benımde cekılmesın dıye once dolgu yapıldı sonra kanal tedavısı..yok agrısı dınmedı..350 lıra vermıstım..dr çektı 350 nın 150 sını gerı verdıkaplamalara başladık bugun, dişim oyuldu gecici kaplamasi takildi haftaya persembe normal kaplamam takilacak. dün akşamda bir dişim şişti yine onu söyledim çekilecekmiş o onu kurtaramiyoruz
Canım eşim gece vardiyasında zaten gündüz ayakta pek göremiyorum onu ne koysam yiyo yazdan konserve menemen yapmıştım onu yaptım hemencecikafıyet olsun canım..yumurta falan kırdınmı peynırlı yumurta vb
neden markete gondermeye korkuyomus kimarkete gırılmıyo..kızkardesım dedı..kocasını markete gondermeye korkuyomus..kızkardesım maas alınca onun kartıylada gıdıyo ya esı
ımplanta ıyı degıl dıyolar bosver..vardır bundada bır hayırkoprumu olacak dedim 20 lik disin duruyo kopru yapamam dedi
impilant dedim oda olmaz dedi
aslinda dişimde curuk yok ama kemik erimesinden kaynakli disimde eriyormus ve iltihapa sebep oluyormus o tarz bisey soyledi bakalim ne yapacak
afıyet olsun canım benımde 5.6 sısem var domates menemen..artık bıtırelım onlarıda yavas yavasCanım eşim gece vardiyasında zaten gündüz ayakta pek göremiyorum onu ne koysam yiyo yazdan konserve menemen yapmıştım onu yaptım hemencecik
çok tutuyo eksıler dıyo ..aylık kumanya alsa 400..500 tutar yıne dımıneden markete gondermeye korkuyomus ki
benim yine iyi dayandi annemle abimin 20 25 yasinda basladi annem en sonunda takma dise dondu, abimin on disler disinda islemsiz disi kalmadi daha simdiden.Maalesef öyle oluyo yaşında halbuki daha ufak ama genetik vs olabiliyor işte
Aynen canım tazesi çıkıyo artık yavaş yavaş. Herşey ne kadar pahalanmış ya şaşırdım kaldım banyoya Bi köşelik alıyım dedim 55 lira koltuklarım açık renk eşim hiç dikkat etmez onlara o otururken örtmeye örtü alıyım dedim tanesi 70 lira ne kadar zor geçinmekafıyet olsun canım benımde 5.6 sısem var domates menemen..artık bıtırelım onlarıda yavas yavas
kalsyum takvıyesı faydası olurmu acaba..bende bır haftadır ıcınde sut olan hıc bısey yemıyorum bu gun bı kase yogurt yedım bulgur pılavıylabenim yine iyi dayandi annemle abimin 20 25 yasinda basladi annem en sonunda takma dise dondu, abimin on disler disinda islemsiz disi kalmadi daha simdiden.
ben daha 2 3 senedir disle ugrasiyorum
ben bu sene hem abime hem anneme hem kendime yaptim, abiminkilerin bir kismini nakliye araci gidiyordu onla gonderdik.afıyet olsun canım benımde 5.6 sısem var domates menemen..artık bıtırelım onlarıda yavas yavas
ortu sart sureklı oturulunca bende serıyorum heryerını kapatan ortu cıkmıs 65 dedı 3lu koltuk ıcın tanesıAynen canım tazesi çıkıyo artık yavaş yavaş. Herşey ne kadar pahalanmış ya şaşırdım kaldım banyoya Bi köşelik alıyım dedim 55 lira koltuklarım açık renk eşim hiç dikkat etmez onlara o otururken örtmeye örtü alıyım dedim tanesi 70 lira ne kadar zor geçinmek
Maalesef genetik çok önemli ne kadar kaçsak da karşımıza çıkıyobenim yine iyi dayandi annemle abimin 20 25 yasinda basladi annem en sonunda takma dise dondu, abimin on disler disinda islemsiz disi kalmadi daha simdiden.
ben daha 2 3 senedir disle ugrasiyorum
rabbım affetsın ınsanda yapası gelmıyo bazen dımı..neyse bu sene az yaparsın..ben bu sene hem abime hem anneme hem kendime yaptim, abiminkilerin bir kismini nakliye araci gidiyordu onla gonderdik.
geri kalani elimde patladi bitmiyor
çarşafin falan yokmu canim çarşaf çek.Aynen canım tazesi çıkıyo artık yavaş yavaş. Herşey ne kadar pahalanmış ya şaşırdım kaldım banyoya Bi köşelik alıyım dedim 55 lira koltuklarım açık renk eşim hiç dikkat etmez onlara o otururken örtmeye örtü alıyım dedim tanesi 70 lira ne kadar zor geçinmek
Aaa ben bayılırım yemeklere bile koyarım 50 tane falan yaptım yetmedi pek bu sene daha çok yapıcam Allah izin verirseben bu sene hem abime hem anneme hem kendime yaptim, abiminkilerin bir kismini nakliye araci gidiyordu onla gonderdik.
geri kalani elimde patladi bitmiyor
çok hastalıkda genetık kodlar onemlı dımı..tansyon seker kalp.kanser rabbım esırgesın cumlemızı..sısmanlık vb bıleMaalesef genetik çok önemli ne kadar kaçsak da karşımıza çıkıyo
Çarşaf da çat kapı birisi geldi mi utanırım ne biliyim iyi fikir aslında ama kendi renklerin de buldum aradım taradım koltukla bir oldu renk tonu tutunca kayboldu iyi oldu bakalım ne kadar dayanacakçarşafin falan yokmu canim çarşaf çek.
ben evlenirken koltuk ortusu almistim eskidi artik onlar kaldirdim ama kizin oynadigi odadakine carsaf serdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?