Geçinemeyenler kulübü

Ben bugün kendimi çarşıya attım evin Bi kaç eksiği vardı onları aldım sabahtan da Bi kaç temizlik yemeğe hiç vaktim olmadı en kolayı tabiki akşam kahvaltısı
afıyet olsun canım..yumurta falan kırdınmı peynırlı yumurta vb

denizin peyniri bitmisti onu aldim, domates salatalik birer kilo kadar 50 küsür lira tuttu 3 parça
markete gırılmıyo..kızkardesım dedı..kocasını markete gondermeye korkuyomus..kızkardesım maas alınca onun kartıylada gıdıyo ya esı

benımde cekılen dıs var ıkı dısın arasında kopru olur herhalde usenıyorumda gıtmeye
koprumu olacak dedim 20 lik disin duruyo kopru yapamam dedi
impilant dedim oda olmaz dedi
aslinda dişimde curuk yok ama kemik erimesinden kaynakli disimde eriyormus ve iltihapa sebep oluyormus o tarz bisey soyledi bakalim ne yapacak

kaplamalara başladık bugun, dişim oyuldu gecici kaplamasi takildi haftaya persembe normal kaplamam takilacak. dün akşamda bir dişim şişti yine onu söyledim çekilecekmiş o onu kurtaramiyoruz
benımde cekılmesın dıye once dolgu yapıldı sonra kanal tedavısı..yok agrısı dınmedı..350 lıra vermıstım..dr çektı 350 nın 150 sını gerı verdı

afıyet olsun canım..yumurta falan kırdınmı peynırlı yumurta vb
Canım eşim gece vardiyasında zaten gündüz ayakta pek göremiyorum onu ne koysam yiyo yazdan konserve menemen yapmıştım onu yaptım hemencecik

koprumu olacak dedim 20 lik disin duruyo kopru yapamam dedi
impilant dedim oda olmaz dedi
aslinda dişimde curuk yok ama kemik erimesinden kaynakli disimde eriyormus ve iltihapa sebep oluyormus o tarz bisey soyledi bakalim ne yapacak
ımplanta ıyı degıl dıyolar bosver..vardır bundada bır hayır

Canım eşim gece vardiyasında zaten gündüz ayakta pek göremiyorum onu ne koysam yiyo yazdan konserve menemen yapmıştım onu yaptım hemencecik
afıyet olsun canım benımde 5.6 sısem var domates menemen..artık bıtırelım onlarıda yavas yavas

Maalesef öyle oluyo yaşında halbuki daha ufak ama genetik vs olabiliyor işte
benim yine iyi dayandi annemle abimin 20 25 yasinda basladi annem en sonunda takma dise dondu, abimin on disler disinda islemsiz disi kalmadi daha simdiden.
ben daha 2 3 senedir disle ugrasiyorum

afıyet olsun canım benımde 5.6 sısem var domates menemen..artık bıtırelım onlarıda yavas yavas
Aynen canım tazesi çıkıyo artık yavaş yavaş. Herşey ne kadar pahalanmış ya şaşırdım kaldım banyoya Bi köşelik alıyım dedim 55 lira koltuklarım açık renk eşim hiç dikkat etmez onlara o otururken örtmeye örtü alıyım dedim tanesi 70 lira ne kadar zor geçinmek

benim yine iyi dayandi annemle abimin 20 25 yasinda basladi annem en sonunda takma dise dondu, abimin on disler disinda islemsiz disi kalmadi daha simdiden.
kalsyum takvıyesı faydası olurmu acaba..bende bır haftadır ıcınde sut olan hıc bısey yemıyorum bu gun bı kase yogurt yedım bulgur pılavıyla

ben bu sene hem abime hem anneme hem kendime yaptim, abiminkilerin bir kismini nakliye araci gidiyordu onla gonderdik.
geri kalani elimde patladi bitmiyor

ortu sart sureklı oturulunca bende serıyorum heryerını kapatan ortu cıkmıs 65 dedı 3lu koltuk ıcın tanesı

Maalesef genetik çok önemli ne kadar kaçsak da karşımıza çıkıyo

ben bu sene hem abime hem anneme hem kendime yaptim, abiminkilerin bir kismini nakliye araci gidiyordu onla gonderdik.
rabbım affetsın ınsanda yapası gelmıyo bazen dımı..neyse bu sene az yaparsın..

çarşafin falan yokmu canim çarşaf çek.
ben evlenirken koltuk ortusu almistim eskidi artik onlar kaldirdim ama kizin oynadigi odadakine carsaf serdim.

Aaa ben bayılırım yemeklere bile koyarım 50 tane falan yaptım yetmedi pek bu sene daha çok yapıcam Allah izin verirse

Maalesef genetik çok önemli ne kadar kaçsak da karşımıza çıkıyo
çok hastalıkda genetık kodlar onemlı dımı..tansyon seker kalp.kanser rabbım esırgesın cumlemızı..sısmanlık vb bıle

çarşafin falan yokmu canim çarşaf çek.
ben evlenirken koltuk ortusu almistim eskidi artik onlar kaldirdim ama kizin oynadigi odadakine carsaf serdim.
Çarşaf da çat kapı birisi geldi mi utanırım ne biliyim iyi fikir aslında ama kendi renklerin de buldum aradım taradım koltukla bir oldu renk tonu tutunca kayboldu iyi oldu bakalım ne kadar dayanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…