- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.381
ben onlari bu sene sonuna anca bitiririm heralderabbım affetsın ınsanda yapası gelmıyo bazen dımı..neyse bu sene az yaparsın..
Benim annemde de hepsi var çok korkarım şeker tansiyonçok hastalıkda genetık kodlar onemlı dımı..tansyon seker kalp.kanser rabbım esırgesın cumlemızı..sısmanlık vb bıle
benımde carsaf var nasıl ortu alsam karar veremedım kararsızım galıbaçarşafin falan yokmu canim çarşaf çek.
ben evlenirken koltuk ortusu almistim eskidi artik onlar kaldirdim ama kizin oynadigi odadakine carsaf serdim.
aynen bu sene yersınız ne yapıcaksın....ben onlari bu sene sonuna anca bitiririm heralde
90 şise yaptim hepimize 30 ar tane, teyzemin biri pandemiden dolayi isten cikti esinin emekli maasina kaldilar diye annemle 10ar tane ona veririz dedik, oda 2 3 tane yeter cok yemiyoruz dedi onlarda kaldiAaa ben bayılırım yemeklere bile koyarım 50 tane falan yaptım yetmedi pek bu sene daha çok yapıcam Allah izin verirse
gecmıs olsun canım..anne tarafım kalp seker tansyon varıs..babam tarafında ayshaymer mı dıyolar babaanne bunadı olmeden onceBenim annemde de hepsi var çok korkarım şeker tansiyon
Kaldığı zaman sorun olmuyo diye biliyorum bu sene yapmazsın belki90 şise yaptim hepimize 30 ar tane, teyzemin biri pandemiden dolayi isten cikti esinin emekli maasina kaldilar diye annemle 10ar tane ona veririz dedik, oda 2 3 tane yeter cok yemiyoruz dedi onlarda kaldi
annem tek basina zaten kac tane yiyebilir.
hepsi bana kaldi her hafta sonu aciyorum bitane
bızımde bıtmedı rabbım affetsın o guzel domateslerı gorunce ınsan bı hevesle yapıyo..çanakkale domatesı cok guzel oluyo dımı90 şise yaptim hepimize 30 ar tane, teyzemin biri pandemiden dolayi isten cikti esinin emekli maasina kaldilar diye annemle 10ar tane ona veririz dedik, oda 2 3 tane yeter cok yemiyoruz dedi onlarda kaldi
annem tek basina zaten kac tane yiyebilir.
hepsi bana kaldi her hafta sonu aciyorum bitane
Geçmiş olsun sanada canım yaşayıp görüncezgecmıs olsun canım..anne tarafım kalp seker tansyon varıs..babam tarafında ayshaymer mı dıyolar babaanne bunadı olmeden once
benim sulalem bunuyor ayolgecmıs olsun canım..anne tarafım kalp seker tansyon varıs..babam tarafında ayshaymer mı dıyolar babaanne bunadı olmeden once
çanakkale domatesi nasil bilmiyorum yediysemde haberim yok.bızımde bıtmedı rabbım affetsın o guzel domateslerı gorunce ınsan bı hevesle yapıyo..çanakkale domatesı cok guzel oluyo dımı
Biz yaşlanınca nasıl olucaz acaba bugün çarşıda Allahım 70 yaşında vardır teyze ve amca böyle el ele tutmuşlar yoldan geçiyorlardı tam hayalim o kadar severim kibenim sulalem bunuyor ayol
hepsi seker tansiyon demans kanser hic bir tane yataginda guzel guzel yatarak giden yok.
yaşliliklar hep bol ekşınlı
aylik kumanya ne olakiçok tutuyo eksıler dıyo ..aylık kumanya alsa 400..500 tutar yıne dımı
rabbım sonumuzu hayır etsın..bunamada kotu..seker tansyon kalp ınme rıskı var..rabbıme emanet artık..hersey yalan zaten dunyada sankı hıcbırsey yasamamıs gıbı ölumden once..nekadar mutlu gunun varsa yanına kar..senı uzen ınsanlara uzak durmak lazım..kımseden hayır yok..kızkardesım maddı destek olurdu..hasta olsam ama bakıcanı sanmam..ınsaana bakmak zorbenim sulalem bunuyor ayol
hepsi seker tansiyon demans kanser hic bir tane yataginda guzel guzel yatarak giden yok.
yaşliliklar hep bol ekşınlı
Öyle deme tiona ya et tırnaksınız siz neden bakmasın annen falan hayatta mırabbım sonumuzu hayır etsın..bunamada kotu..seker tansyon kalp ınme rıskı var..rabbıme emanet artık..hersey yalan zaten dunyada sankı hıcbırsey yasamamıs gıbı ölumden once..nekadar mutlu gunun varsa yanına kar..senı uzen ınsanlara uzak durmak lazım..kımseden hayır yok..kızkardesım maddı destek olurdu..hasta olsam ama bakıcanı sanmam..ınsaana bakmak zor
bende bugun discide bir bayan gordum, soyle bir iki sohbet ettik, kadin bana aşı oldum da disciye gelebildim aylardir kirik dedi.Biz yaşlanınca nasıl olucaz acaba bugün çarşıda Allahım 70 yaşında vardır teyze ve amca böyle el ele tutmuşlar yoldan geçiyorlardı tam hayalim o kadar severim ki
insan eti ağır maalesef en azindan bakim evine falan yatacak bir maasin var oyle bir durumda kalmazsin insallah amarabbım sonumuzu hayır etsın..bunamada kotu..seker tansyon kalp ınme rıskı var..rabbıme emanet artık..hersey yalan zaten dunyada sankı hıcbırsey yasamamıs gıbı ölumden once..nekadar mutlu gunun varsa yanına kar..senı uzen ınsanlara uzak durmak lazım..kımseden hayır yok..kızkardesım maddı destek olurdu..hasta olsam ama bakıcanı sanmam..ınsaana bakmak zor
canım sabırsız kızkardesım..ama elı acıktır..bakma olayı hele hastanede falan evdede gercı zor rabbım hıc bırımızı hıc kımseye muhtac etmesın..annem yuksek tansyondan veffat ettı..hıc surunmedı..tansyonu cıkmasıyla hakkın rahmetıne kavustu..17 yıl oldu..babam bayaga bı kısmetler buldu..dıkıs tutturamadı..sımdı var bı esıÖyle deme tiona ya et tırnaksınız siz neden bakmasın annen falan hayatta mı
Allah rahmet eylesin canım kısmetten öte yol yokcanım sabırsız kızkardesım..ama elı acıktır..bakma olayı hele hastanede falan evdede gercı zor rabbım hıc bırımızı hıc kımseye muhtac etmesın..annem yuksek tansyondan veffat ettı..hıc surunmedı..tansyonu cıkmasıyla hakkın rahmetıne kavustu..17 yıl oldu..babam bayaga bı kısmetler buldu..dıkıs tutturamadı..sımdı var bı esı
Kız ben bile öyle bi kaç gündür yoruldum iğnenin de etkisi sanırım belim falan kopuyobende bugun discide bir bayan gordum, soyle bir iki sohbet ettik, kadin bana aşı oldum da disciye gelebildim aylardir kirik dedi.
dr musunuz dedim yok dedi e nasil oldunuz ozaman dedim 68 yasindaymis kadin benden genc resmen
neeeyy dedim kadina maasallah nasi genc nasi dinc kendimden utandim valla.
bizimkiler 60 ı görunce afedersin ama g.tü bası dagitiyo teyzeyi biraksam amuda kalkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?