Geçinemeyenler kulübü

çarşafin falan yokmu canim çarşaf çek.
ben evlenirken koltuk ortusu almistim eskidi artik onlar kaldirdim ama kizin oynadigi odadakine carsaf serdim.
benımde carsaf var nasıl ortu alsam karar veremedım kararsızım galıba

Aaa ben bayılırım yemeklere bile koyarım 50 tane falan yaptım yetmedi pek bu sene daha çok yapıcam Allah izin verirse
90 şise yaptim hepimize 30 ar tane, teyzemin biri pandemiden dolayi isten cikti esinin emekli maasina kaldilar diye annemle 10ar tane ona veririz dedik, oda 2 3 tane yeter cok yemiyoruz dedi onlarda kaldi
annem tek basina zaten kac tane yiyebilir.
hepsi bana kaldi her hafta sonu aciyorum bitane

Benim annemde de hepsi var çok korkarım şeker tansiyon
gecmıs olsun canım..anne tarafım kalp seker tansyon varıs..babam tarafında ayshaymer mı dıyolar babaanne bunadı olmeden once

Kaldığı zaman sorun olmuyo diye biliyorum bu sene yapmazsın belki

bızımde bıtmedı rabbım affetsın o guzel domateslerı gorunce ınsan bı hevesle yapıyo..çanakkale domatesı cok guzel oluyo dımı

gecmıs olsun canım..anne tarafım kalp seker tansyon varıs..babam tarafında ayshaymer mı dıyolar babaanne bunadı olmeden once
benim sulalem bunuyor ayol
hepsi seker tansiyon demans kanser hic bir tane yataginda guzel guzel yatarak giden yok.
yaşliliklar hep bol ekşınlı

bızımde bıtmedı rabbım affetsın o guzel domateslerı gorunce ınsan bı hevesle yapıyo..çanakkale domatesı cok guzel oluyo dımı
çanakkale domatesi nasil bilmiyorum yediysemde haberim yok.
biz ayaş domatesi alırız

hepsi seker tansiyon demans kanser hic bir tane yataginda guzel guzel yatarak giden yok.
Biz yaşlanınca nasıl olucaz acaba bugün çarşıda Allahım 70 yaşında vardır teyze ve amca böyle el ele tutmuşlar yoldan geçiyorlardı tam hayalim o kadar severim ki

rabbım sonumuzu hayır etsın..bunamada kotu..seker tansyon kalp ınme rıskı var..rabbıme emanet artık..hersey yalan zaten dunyada sankı hıcbırsey yasamamıs gıbı ölumden once..nekadar mutlu gunun varsa yanına kar..senı uzen ınsanlara uzak durmak lazım..kımseden hayır yok..kızkardesım maddı destek olurdu..hasta olsam ama bakıcanı sanmam..ınsaana bakmak zor

Öyle deme tiona ya et tırnaksınız siz neden bakmasın annen falan hayatta mı

Biz yaşlanınca nasıl olucaz acaba bugün çarşıda Allahım 70 yaşında vardır teyze ve amca böyle el ele tutmuşlar yoldan geçiyorlardı tam hayalim o kadar severim ki
bende bugun discide bir bayan gordum, soyle bir iki sohbet ettik, kadin bana aşı oldum da disciye gelebildim aylardir kirik dedi.
dr musunuz dedim yok dedi e nasil oldunuz ozaman dedim 68 yasindaymis kadin benden genc resmen
neeeyy dedim kadina maasallah nasi genc nasi dinc kendimden utandim valla.
bizimkiler 60 ı görunce afedersin ama g.tü bası dagitiyo teyzeyi biraksam amuda kalkacak

insan eti ağır maalesef en azindan bakim evine falan yatacak bir maasin var oyle bir durumda kalmazsin insallah ama

Öyle deme tiona ya et tırnaksınız siz neden bakmasın annen falan hayatta mı
canım sabırsız kızkardesım..ama elı acıktır..bakma olayı hele hastanede falan evdede gercı zor rabbım hıc bırımızı hıc kımseye muhtac etmesın..annem yuksek tansyondan veffat ettı..hıc surunmedı..tansyonu cıkmasıyla hakkın rahmetıne kavustu..17 yıl oldu..babam bayaga bı kısmetler buldu..dıkıs tutturamadı..sımdı var bı esı

Allah rahmet eylesin canım kısmetten öte yol yok

Kız ben bile öyle bi kaç gündür yoruldum iğnenin de etkisi sanırım belim falan kopuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…