- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.401
kasiklarin da agriyor mu?Kız ben bile öyle bi kaç gündür yoruldum iğnenin de etkisi sanırım belim falan kopuyo
Oluyo adet sancısı gibi ama daha çok erken demi 5. Gün daha 10 günü falan varkasiklarin da agriyor mu?
batma seklinde
yani bosa umut vermek istemem ama benim 5.gun boyle basladi sanki bicakla oyuyorlarmis gibi.Oluyo adet sancısı gibi ama daha çok erken demi 5. Gün daha 10 günü falan var
Doğrudur ama hiç belli olmuyo geçtiğimiz 2 ay aynı belirtileri yaşadım birinde sağlıksız gebelik birinde 16.gün adet oldum neye inancam şaşırdım denizim yayani bosa umut vermek istemem ama benim 5.gun boyle basladi sanki bicakla oyuyorlarmis gibi.
kasiktan belime vuran bir agri onu hic unutmam meger yerlesiyormus
insallah tutunuyordurDoğrudur ama hiç belli olmuyo geçtiğimiz 2 ay aynı belirtileri yaşadım birinde sağlıksız gebelik birinde 16.gün adet oldum neye inancam şaşırdım denizim ya
bende bugun discide bir bayan gordum, soyle bir iki sohbet ettik, kadin bana aşı oldum da disciye gelebildim aylardir kirik dedi.
dr musunuz dedim yok dedi e nasil oldunuz ozaman dedim 68 yasindaymis kadin benden genc resmen
neeeyy dedim kadina maasallah nasi genc nasi dinc kendimden utandim valla.
bizimkiler 60 ı görunce afedersin ama g.tü bası dagitiyo teyzeyi biraksam amuda kalkacak
Valla bu ay olursa bu çocuğun doğacağı var deyip kendimi hiç sakınmaminsallah tutunuyordur
takmadigin icin tutmus olur oValla bu ay olursa bu çocuğun doğacağı var deyip kendimi hiç sakınmamo kadar temizlik iş güç arasında Bi sefer ilişkiyle falan
Öyle tabi de kendimi çok zorladım bu ay geçtiğimiz aylarda dikkat ederdim sakınırdım iğneden sonra bu ay ohoo başımı kaşımaya vaktim yoktutakmadigin icin tutmus olur o
zaten hamilelik hastalik degil, eger saglik acisindan bir sorun yoksa belirli seyler disinda çok sakinmaya gerek yok
bisey olmaz ondanÖyle tabi de kendimi çok zorladım bu ay geçtiğimiz aylarda dikkat ederdim sakınırdım iğneden sonra bu ay ohoo başımı kaşımaya vaktim yoktu
Valla süriyelilere hastayım Bi bakıyorum kadının kucağında bebek Bi süre sonra o büyümüş bidaha hamile bidaha bebek aboobisey olmaz ondan
gec olsun guc olmasın..26 yasımda bır dusuk oldu..sonra hamıle kalamadım ne hıkmetse..7 sene sonrada taha dogdu..33 yasımda..stres vb yoktu hıc..ıyı gelmıstı bızeÖyle tabi de kendimi çok zorladım bu ay geçtiğimiz aylarda dikkat ederdim sakınırdım iğneden sonra bu ay ohoo başımı kaşımaya vaktim yoktu
burda 5. yı yapan var her sene bır taneValla süriyelilere hastayım Bi bakıyorum kadının kucağında bebek Bi süre sonra o büyümüş bidaha hamile bidaha bebek aboo
hayir :)Müdavimlerimizin banlari bitmedi mi?
Allah uzun ömürler versin evladına yaşın kaç canımgec olsun guc olmasın..26 yasımda bır dusuk oldu..sonra hamıle kalamadım ne hıkmetse..7 sene sonrada taha dogdu..33 yasımda..stres vb yoktu hıc..ıyı gelmıstı bıze
bayaga uzun gercekten banlanmalarVuslat ne zaman
salı günü falan ancak gelirlerVuslat ne zaman
10 guzelım rabbım sanada saglıkla nasıb etsın ınsallah..Allah uzun ömürler versin evladına yaşın kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?