Geçinemeyenler kulübü

Oluyo adet sancısı gibi ama daha çok erken demi 5. Gün daha 10 günü falan var
yani bosa umut vermek istemem ama benim 5.gun boyle basladi sanki bicakla oyuyorlarmis gibi.
kasiktan belime vuran bir agri onu hic unutmam meger yerlesiyormus
belki seninde oyle olmustur.
daha onceki ignelerde oldumu boyle bisey?

yani bosa umut vermek istemem ama benim 5.gun boyle basladi sanki bicakla oyuyorlarmis gibi.
kasiktan belime vuran bir agri onu hic unutmam meger yerlesiyormus
Doğrudur ama hiç belli olmuyo geçtiğimiz 2 ay aynı belirtileri yaşadım birinde sağlıksız gebelik birinde 16.gün adet oldum neye inancam şaşırdım denizim ya

Valla bu ay olursa bu çocuğun doğacağı var deyip kendimi hiç sakınmam o kadar temizlik iş güç arasında Bi sefer ilişkiyle falan
takmadigin icin tutmus olur o
zaten hamilelik hastalik degil, eger saglik acisindan bir sorun yoksa belirli seyler disinda çok sakinmaya gerek yok

takmadigin icin tutmus olur o
zaten hamilelik hastalik degil, eger saglik acisindan bir sorun yoksa belirli seyler disinda çok sakinmaya gerek yok
Öyle tabi de kendimi çok zorladım bu ay geçtiğimiz aylarda dikkat ederdim sakınırdım iğneden sonra bu ay ohoo başımı kaşımaya vaktim yoktu

Öyle tabi de kendimi çok zorladım bu ay geçtiğimiz aylarda dikkat ederdim sakınırdım iğneden sonra bu ay ohoo başımı kaşımaya vaktim yoktu
gec olsun guc olmasın..26 yasımda bır dusuk oldu..sonra hamıle kalamadım ne hıkmetse..7 sene sonrada taha dogdu..33 yasımda..stres vb yoktu hıc..ıyı gelmıstı bıze

gec olsun guc olmasın..26 yasımda bır dusuk oldu..sonra hamıle kalamadım ne hıkmetse..7 sene sonrada taha dogdu..33 yasımda..stres vb yoktu hıc..ıyı gelmıstı bıze
Allah uzun ömürler versin evladına yaşın kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…