- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.581
çiffe standart dedikleri boyle bisey sanirim,turistik bir bölgedeysen maskenin önemi yok veriyosun parasini ciksrabilirsin, ama trustik bolgede degilsen maskesiz bakkala bile gidemezsinTespitli olanı birkaç yerden uzak tutar o kadar.
Yahu biz yine iyiyiz, sapancadaydık ya vallahi de billahi de millet maskesiz geziyor.
Şok olduk, gözümüz yuvalarından çıktı.
Göl kenarı, kalabalık alanlar, cadde sokak vs, maske yok yahu!
Takan da çenesi üşümesin diye indirmiş herhalde, o bölgeyi kapatıyor direkt.
Bir tek market çalışanları gördüm maskeli.
Sahilde polisler maskesizlerin arasında yürüyor, ne ceza ne bir şey.
E bitmez tabii bu virüs, ben totoma takacağım neredeyse, iki maskeyle geziyorum
ıyı gelmıstır gezmek..koronada bosanmalar artmıs..ınsanlar maddı manevı bunalıma gırdı..çiffe standart dedikleri boyle bisey sanirim,turistik bir bölgedeysen maskenin önemi yok veriyosun parasini ciksrabilirsin, ama trustik bolgede degilsen maskesiz bakkala bile gidemezsin
Valla bence turist meselesiyle alakalı değil.çiffe standart dedikleri boyle bisey sanirim,turistik bir bölgedeysen maskenin önemi yok veriyosun parasini ciksrabilirsin, ama trustik bolgede degilsen maskesiz bakkala bile gidemezsin
dıs macunu ulkemızde lukse gırıyormus..bence bızde bu ısler zorValla bence turist meselesiyle alakalı değil.
Şehir merkezi, metropol vs de işler ciddi, daha kırsal alanlar, uzak ilçeler, küçük şehirlerde saldım çayıra olmalı.
Tionacım şahane bir minicik kurabiyem var.akşam cay yada kafvenın yanında yıycek bır sey arıyormusunuz kızlar..bızım sadece potıbor bıskuvı kalmıs arasına cokorem surduk yedık
canı cekıyo dımı ınsanın..serbetlı tatlılarda aldı basını gıttı..her turlu tatlıya acıgız bızTionacım şahane bir minicik kurabiyem var.
Tatlı desen değil, tuzlu desen değil.
Misket kadar küçük ya da çubuk şeklinde yapabilirsin ve bayatlamıyor.
3 hafta durur taş gibi, fazla olanı at buzluğa bitti gitti.
Bisküviye çikolataya bulaşmayın ya.
Bunu diyen ben, akşam şerbetli tatlı siparişi verdim eve, Allah affetsin
kk de yarısma var kurabıye yarısması ıstersen tarıfı paylasTionacım şahane bir minicik kurabiyem var.
Tatlı desen değil, tuzlu desen değil.
Misket kadar küçük ya da çubuk şeklinde yapabilirsin ve bayatlamıyor.
3 hafta durur taş gibi, fazla olanı at buzluğa bitti gitti.
Bisküviye çikolataya bulaşmayın ya.
Bunu diyen ben, akşam şerbetli tatlı siparişi verdim eve, Allah affetsin
ya boyle yerlerde daha cok onlem alinmazsa olmaz ki.Valla bence turist meselesiyle alakalı değil.
Şehir merkezi, metropol vs de işler ciddi, daha kırsal alanlar, uzak ilçeler, küçük şehirlerde saldım çayıra olmalı.
Bu tatlı değil, mini atıştırmalık çay yanına.canı cekıyo dımı ınsanın..serbetlı tatlılarda aldı basını gıttı..her turlu tatlıya acıgız bız
ben genelde cayi boş icerim.akşam cay yada kafvenın yanında yıycek bır sey arıyormusunuz kızlar..bızım sadece potıbor bıskuvı kalmıs arasına cokorem surduk yedık
Amoklavin antibiyotik olduğu için hem reçetesiz verilmez hemde zaten kullanmam zorunlu kalmadıkça .senınkı sogukalgınlıgı değilmı..erkek kardesıme dr. amoklavın vermıs..bogazda acıma varmıs sadece
anne kurabıyesı gıbımı tadı acaba ..bende yarısma ıcın bır kurabıye yapmak ıstıyorum ama ..bu tarıfı yapıcam bı aksam ıcın saol arkadasımBu tatlı değil, mini atıştırmalık çay yanına.
Linki kopyalayayım, efsane güzel oluyor.
Tuzlu Mini Kurabiyeler (Muhteşem Lezzet) - Nefis Yemek Tarifleri
Tuzlu Mini Kurabiyeler (Muhteşem Lezzet) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Yarım ölçü yapıyorum ben, bir de pudra şekerini biraz daha fazla koyuyorum, iki parmak kadar.
Mutlaka deneyin.
Dolu dolu.ya boyle yerlerde daha cok onlem alinmazsa olmaz ki.
gunu birlik yakin sehirlere gidenler bile olmustur hafta sonu.
git orda maskesiz dolas gel buraya sac virusu gibi bisey resmen.
o tarz yerlerin daha denetimli olmasini beklerdim aylarca kapattiklari buyuk sehirleri normallesmeye actiktan sonra.
cunku bunaldi insanlar ve hemen gidecek gelecek hava alacak gezecek yer ariyorlar haliyle
Şekeri eşim zorla biraktrdi.bir yıldır çaydan keyif alamıyorumakşam cay yada kafvenın yanında yıycek bır sey arıyormusunuz kızlar..bızım sadece potıbor bıskuvı kalmıs arasına cokorem surduk yedık
yarin denizle yapayim bunuBu tatlı değil, mini atıştırmalık çay yanına.
Linki kopyalayayım, efsane güzel oluyor.
Tuzlu Mini Kurabiyeler (Muhteşem Lezzet) - Nefis Yemek Tarifleri
Tuzlu Mini Kurabiyeler (Muhteşem Lezzet) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Yarım ölçü yapıyorum ben, bir de pudra şekerini biraz daha fazla koyuyorum, iki parmak kadar.
Mutlaka deneyin.
ben genelde cayi boş icerim.
zaten cayin yaninada yersem kiloya baş edemem artik.
ama illa bir şey yapilacaksa ekmek dilimlerini yumurtaya bulayip kizartip serbetlersen ekmek kadayifimsi bir sey yemis olursun
bende cok mutsuz oluyorummmekmek kadayıfıda sevıyorum..kızkardesımde dıyette ya aksam 5 den sonra yemek yok hemen yatası gelıyomus..moralsızlıkten
Bu kıyır kıyır, cafelerde çay yanına verilen bit kadar ama lezzeti olan kurabiye.anne kurabıyesı gıbımı tadı acaba ..bende yarısma ıcın bır kurabıye yapmak ıstıyorum ama ..bu tarıfı yapıcam bı aksam ıcın saol arkadasım
bı rahatlama gelıyo kahve cay yanında bırseyler yıyınce vallahı mutluluk hormanı ha dıyımbende cok mutsuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?