Geçinemeyenler kulübü

çiffe standart dedikleri boyle bisey sanirim,turistik bir bölgedeysen maskenin önemi yok veriyosun parasini ciksrabilirsin, ama trustik bolgede degilsen maskesiz bakkala bile gidemezsin

çiffe standart dedikleri boyle bisey sanirim,turistik bir bölgedeysen maskenin önemi yok veriyosun parasini ciksrabilirsin, ama trustik bolgede degilsen maskesiz bakkala bile gidemezsin
ıyı gelmıstır gezmek..koronada bosanmalar artmıs..ınsanlar maddı manevı bunalıma gırdı..

Valla bence turist meselesiyle alakalı değil.
Şehir merkezi, metropol vs de işler ciddi, daha kırsal alanlar, uzak ilçeler, küçük şehirlerde saldım çayıra olmalı.

akşam cay yada kafvenın yanında yıycek bır sey arıyormusunuz kızlar..bızım sadece potıbor bıskuvı kalmıs arasına cokorem surduk yedık

Şehir merkezi, metropol vs de işler ciddi, daha kırsal alanlar, uzak ilçeler, küçük şehirlerde saldım çayıra olmalı.
dıs macunu ulkemızde lukse gırıyormus..bence bızde bu ısler zor

akşam cay yada kafvenın yanında yıycek bır sey arıyormusunuz kızlar..bızım sadece potıbor bıskuvı kalmıs arasına cokorem surduk yedık
Tionacım şahane bir minicik kurabiyem var.
Tatlı desen değil, tuzlu desen değil.
Misket kadar küçük ya da çubuk şeklinde yapabilirsin ve bayatlamıyor.
3 hafta durur taş gibi, fazla olanı at buzluğa bitti gitti.
Bisküviye çikolataya bulaşmayın ya.

Bunu diyen ben, akşam şerbetli tatlı siparişi verdim eve, Allah affetsin

canı cekıyo dımı ınsanın..serbetlı tatlılarda aldı basını gıttı..her turlu tatlıya acıgız bız

kk de yarısma var kurabıye yarısması ıstersen tarıfı paylas

ya boyle yerlerde daha cok onlem alinmazsa olmaz ki.
gunu birlik yakin sehirlere gidenler bile olmustur hafta sonu.
git orda maskesiz dolas gel buraya sac virusu gibi bisey resmen.
o tarz yerlerin daha denetimli olmasini beklerdim aylarca kapattiklari buyuk sehirleri normallesmeye actiktan sonra.
cunku bunaldi insanlar ve hemen gidecek gelecek hava alacak gezecek yer ariyorlar haliyle

canı cekıyo dımı ınsanın..serbetlı tatlılarda aldı basını gıttı..her turlu tatlıya acıgız bız
Bu tatlı değil, mini atıştırmalık çay yanına.
Linki kopyalayayım, efsane güzel oluyor.

Yarım ölçü yapıyorum ben, bir de pudra şekerini biraz daha fazla koyuyorum, iki parmak kadar.
Mutlaka deneyin.

ben genelde cayi boş icerim.
zaten cayin yaninada yersem kiloya baş edemem artik.
ama illa bir şey yapilacaksa ekmek dilimlerini yumurtaya bulayip kizartip serbetlersen ekmek kadayifimsi bir sey yemis olursun

senınkı sogukalgınlıgı değilmı..erkek kardesıme dr. amoklavın vermıs..bogazda acıma varmıs sadece
Amoklavin antibiyotik olduğu için hem reçetesiz verilmez hemde zaten kullanmam zorunlu kalmadıkça .

Nurofen
assist (nac, mucovit c benzeri)
Ve andorex boğaz spreyi kullandım.

Bide adaçayı içtim ki hiçte sevmem aslında
Altınoran macun tükettim birde (zencefilzerdecalcambali filan )

anne kurabıyesı gıbımı tadı acaba ..bende yarısma ıcın bır kurabıye yapmak ıstıyorum ama ..bu tarıfı yapıcam bı aksam ıcın saol arkadasım

Dolu dolu.
Bazı yerler nisana kadar yer yok diyordu ki biz aradığımızda şubat sonuydu.
Yasak önemli değil ki tatil yapacaksan, cuma giriş pzt çıkış.
En kötü ihtimal hes kodun bildirildiği için seyahat edebilirsin otel müşterisi isen.

Karadenize baksana, sence maske takıyorlar olabilir mi şehir merkezi hariç?

Şekeri eşim zorla biraktrdi.bir yıldır çaydan keyif alamıyorum
O yüzden yanında ikram bisküvi filan yiyorum ....
Güya şekeri kesmiş oldum senin dediğin poreoyu halen bulamadım bu arada

yarin denizle yapayim bunu
ama normal olculeri cok fazla cidden

ben genelde cayi boş icerim.
zaten cayin yaninada yersem kiloya baş edemem artik.
ama illa bir şey yapilacaksa ekmek dilimlerini yumurtaya bulayip kizartip serbetlersen ekmek kadayifimsi bir sey yemis olursun
mmekmek kadayıfıda sevıyorum..kızkardesımde dıyette ya aksam 5 den sonra yemek yok hemen yatası gelıyomus..moralsızlıkten

anne kurabıyesı gıbımı tadı acaba ..bende yarısma ıcın bır kurabıye yapmak ıstıyorum ama ..bu tarıfı yapıcam bı aksam ıcın saol arkadasım
Bu kıyır kıyır, cafelerde çay yanına verilen bit kadar ama lezzeti olan kurabiye.
Tam mide, açlık, her türlü atıştırma isteğini bastıran cinsten.
Çocuklara faydalı olsun diye 2 yemek kaşığı falan labne de koyuyorum hamuruna ben bazenZ
Hafif tatlı pudra şekerli olduğundan ama tatlı niyetine değil.
Ne kadar küçük ya da ince çubuk yaparsan o kadar kıyır olur.
Kocaman bir kavazona doldurup, 1 ayda tüketiyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…