Geçinemeyenler kulübü

ahaha pandeminin ilk zamanlari kayserili bir teyzeyi hacdan geldi diye evine yolluyolar her gun ariyolar evdemisiniz diye, teyze bir gun telefonu acip evdeyiz yavrum nereye gidek evde mevlut var zaten cok kalabalik diyo

bizim zamanimizda her ne kadar uyguladiklari ogrenci secme yontemlerine suan saydirsamda, boyle durumu kotu cocuklari okul kendi alisverise gotururdu artik boyle bisey yok mu ?
ayakkabı mont verılıyor ama yetersız sanırım..her ıhtıyacı olana yetmıyor gordugum..

Ama gerçekten aynı evin içinde bulaşmayan da olabiliyor dayım korona geçirdi yengemde çocuklarda birsey yoktu evin içinde maske ile durmuş telefon kişisel eşyalara dokunmamışlar

ahaha pandeminin ilk zamanlari kayserili bir teyzeyi hacdan geldi diye evine yolluyolar her gun ariyolar evdemisiniz diye, teyze bir gun telefonu acip evdeyiz yavrum nereye gidek evde mevlut var zaten cok kalabalik diyo
Yurdum insanı ya telefon işi çook saçma bence o ne ya evde misin he evdeyim Bi zahmet gel de kontrol et

Ama gerçekten aynı evin içinde bulaşmayan da olabiliyor dayım korona geçirdi yengemde çocuklarda birsey yoktu evin içinde maske ile durmuş telefon kişisel eşyalara dokunmamışlar
benim kiz 10 dk bir babamin yaninaa gideceeem diye kapisina dayaniyodu.
en son baş edemedik adamı odaya kitledim.
cok gormek isterse yattigi odanin balkonuyla yatak odasinin cami ayni yere bakiyodu camin arkasindan konusturuyodum

Herhalde. Çocuk riskli görünüyor. Bize sanki ailede birinde var gibi geld ama
kuzenim de okullar ilk acildiginda kocasiyla kendisi pozitifken cocugu okula yollamisti, ozaman hes kodu takibi yoktu sanirim.
milli egitimi arayip sikayet etmistim cocugu aninda almislar siniftan evine yollamislar

benim kiz 10 dk bir babamin yaninaa gideceeem diye kapisina dayaniyodu.
en son baş edemedik adamı odaya kitledim.
cok gormek isterse yattigi odanin balkonuyla yatak odasinin cami ayni yere bakiyodu camin arkasindan konusturuyodum
Kız o ne adama daha teşhis konulmadan bildiğin hapis etmişsin yazık valla o psikoloji yetmiştir ona bidaha Bi yerin ağrıyo falan dememiştir

bizim zamanimizda her ne kadar uyguladiklari ogrenci secme yontemlerine suan saydirsamda, boyle durumu kotu cocuklari okul kendi alisverise gotururdu artik boyle bisey yok mu ?
gıdısatı ıyı gormuyorum ..rabbım ıyı etsın...cahıllık artıyor..yokluk artıyor gıbı

kuzenim de okullar ilk acildiginda kocasiyla kendisi pozitifken cocugu okula yollamisti, ozaman hes kodu takibi yoktu sanirim.
milli egitimi arayip sikayet etmistim cocugu aninda almislar siniftan evine yollamislar
Benim kuzen Almanyada orda okula bildirme zorunluluğu olmadığı halde ailesinde çıkan çocuk direkt haber vermiş. Bizdeyse ne olacak aman yollayalım diyorlar. Bilinç çok önemli

Benim kuzen Almanyada orda okula bildirme zorunluluğu olmadığı halde ailesinde çıkan çocuk direkt haber vermiş. Bizdeyse ne olacak aman yollayalım diyorlar. Bilinç çok önemli
cocukta da tat koku yoktu. aman nolacakmis ne varmis bize kimden bulasti bilmem ne kafasinda insanlar.
babasida oyle agirlasana kadar kac gun ise gitti, günlük kazaniyorlar para gidecek diye ağirlasinca adamlar hasta oldugunu anlayip yolladilar ama bulastirdimi bilmiyorum

Allah göstermesin ciddi ciddi karantinada kalması gerekse seni düşünemiyorum
kafayı yerim ya ben, diyorum ya adam boguluyodu test sonucu daha cikmamisti bende saniyorum ki koronadan boguluyo ölmeye ölecek bari ben ölmeyim diye mudahale edemedim allah kimseyi o duruma düsürmesin.

Valla sana abartıyorsun diyordum ama eşim yurttan gelince hapşursa bile ateşini ölçüyorum halsiz misin sen en çok sorduğum soru
koronada hapsuruk yokmuş hapşuruyosa ohh de bence
bende esime surekli hapsurukta varmi diye soruyodum var der insallah diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…