- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.541
ahaha pandeminin ilk zamanlari kayserili bir teyzeyi hacdan geldi diye evine yolluyolar her gun ariyolar evdemisiniz diye, teyze bir gun telefonu acip evdeyiz yavrum nereye gidek evde mevlut var zaten cok kalabalik diyoEşim temaslı olduğu için 14 gün kalmıştı karantinada sadece 2 defa balkona çık kontrol edicez diye polis aradı 2 defa da aradılar valilikten evdemisiniz x bey ben valilikten arıyorum dedi eşimde evet dedi garibimböyle ilerliyo demekki burda bu işler
ayakkabı mont verılıyor ama yetersız sanırım..her ıhtıyacı olana yetmıyor gordugum..bizim zamanimizda her ne kadar uyguladiklari ogrenci secme yontemlerine suan saydirsamda, boyle durumu kotu cocuklari okul kendi alisverise gotururdu artik boyle bisey yok mu ?
Ama gerçekten aynı evin içinde bulaşmayan da olabiliyor dayım korona geçirdi yengemde çocuklarda birsey yoktu evin içinde maske ile durmuş telefon kişisel eşyalara dokunmamışlaray ben esimi evde 2 gun karantinaya almistim sen kalk sacma sapan plan yapklozetli olan yer banyo orayi kizim kullaniyo, ebevynli odada biz yatiyoruz esime alafranga olan tuvaleti sen kullan dedim, neyse adam mesaj atiyo cok terledim dus almam lazim diye adama banyo yok iyimi
oyle bisey olursa hem tuvaleti hem banyosu olan yeri kocaniza verin benim gibi aval aval bakmayin sonra
anladim yazik yaayakkabı mont verılıyor ama yetersız sanırım..her ıhtıyacı olana yetmıyor gordugum..
Herhalde. Çocuk riskli görünüyor. Bize sanki ailede birinde var gibi geld amahes riskli nasil oluyor khomyuk ?
temaslı falan mi?
Yurdum insanı yaahaha pandeminin ilk zamanlari kayserili bir teyzeyi hacdan geldi diye evine yolluyolar her gun ariyolar evdemisiniz diye, teyze bir gun telefonu acip evdeyiz yavrum nereye gidek evde mevlut var zaten cok kalabalik diyo
benim kiz 10 dk bir babamin yaninaa gideceeem diye kapisina dayaniyodu.Ama gerçekten aynı evin içinde bulaşmayan da olabiliyor dayım korona geçirdi yengemde çocuklarda birsey yoktu evin içinde maske ile durmuş telefon kişisel eşyalara dokunmamışlar
En az uc .çocuk vallahı ailelerin..yavrun buyusun ınsallah ortamları goruceksın denızcımanladim yazik ya
kuzenim de okullar ilk acildiginda kocasiyla kendisi pozitifken cocugu okula yollamisti, ozaman hes kodu takibi yoktu sanirim.Herhalde. Çocuk riskli görünüyor. Bize sanki ailede birinde var gibi geld ama
inşallah boyle şeyler görmemEn az uc .çocuk vallahı ailelerin..yavrun buyusun ınsallah ortamları goruceksın denızcım
Kız o ne adama daha teşhis konulmadan bildiğin hapis etmişsinbenim kiz 10 dk bir babamin yaninaa gideceeem diye kapisina dayaniyodu.
en son baş edemedik adamı odaya kitledim.
cok gormek isterse yattigi odanin balkonuyla yatak odasinin cami ayni yere bakiyodu camin arkasindan konusturuyodum
gıdısatı ıyı gormuyorum ..rabbım ıyı etsın...cahıllık artıyor..yokluk artıyor gıbıbizim zamanimizda her ne kadar uyguladiklari ogrenci secme yontemlerine suan saydirsamda, boyle durumu kotu cocuklari okul kendi alisverise gotururdu artik boyle bisey yok mu ?
Benim kuzen Almanyada orda okula bildirme zorunluluğu olmadığı halde ailesinde çıkan çocuk direkt haber vermiş. Bizdeyse ne olacak aman yollayalım diyorlar. Bilinç çok önemlikuzenim de okullar ilk acildiginda kocasiyla kendisi pozitifken cocugu okula yollamisti, ozaman hes kodu takibi yoktu sanirim.
milli egitimi arayip sikayet etmistim cocugu aninda almislar siniftan evine yollamislar
şüphe varsa bitmiştir benim içinKız o ne adama daha teşhis konulmadan bildiğin hapis etmişsinyazık valla o psikoloji yetmiştir ona bidaha Bi yerin ağrıyo falan dememiştir
insallah canıminşallah boyle şeyler görmem
Allah göstermesin ciddi ciddi karantinada kalması gerekse seni düşünemiyorumşüphe varsa bitmiştir benim için
Valla sana abartıyorsun diyordum ama eşim yurttan gelince hapşursa bile ateşini ölçüyorumşüphe varsa bitmiştir benim için
cocukta da tat koku yoktu. aman nolacakmis ne varmis bize kimden bulasti bilmem ne kafasinda insanlar.Benim kuzen Almanyada orda okula bildirme zorunluluğu olmadığı halde ailesinde çıkan çocuk direkt haber vermiş. Bizdeyse ne olacak aman yollayalım diyorlar. Bilinç çok önemli
kafayı yerim ya ben, diyorum ya adam boguluyodu test sonucu daha cikmamisti bende saniyorum ki koronadan boguluyoAllah göstermesin ciddi ciddi karantinada kalması gerekse seni düşünemiyorum
koronada hapsuruk yokmuşValla sana abartıyorsun diyordum ama eşim yurttan gelince hapşursa bile ateşini ölçüyorumhalsiz misin sen en çok sorduğum soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?