Geçinemeyenler kulübü

kafayı yerim ya ben, diyorum ya adam boguluyodu test sonucu daha cikmamisti bende saniyorum ki koronadan boguluyo ölmeye ölecek bari ben ölmeyim diye mudahale edemedim allah kimseyi o duruma düsürmesin.
Vallahi herkesde Bi önyargı Bi korku Bi şüphe nolucaksak böyle o günden beri dışarı daha tedbirli çıkarım ben şanslıydım atlatmadım eşimdede sıkıntı yoktu ama bizim gibi olup hasta ama karantinada olmayan temaslının temaslısı olan dışarıda Bi çok insan var belkide

pozitifler bile sokakta, simdi belki hes kodu bilmem ne muhabbetine cikamiyorlardir ama ben pozitif olup ise gittigini bildigim bir suru insan sayarim sana, şikayet etmekten ben bıktım vallahi

pozitifler bile sokakta, simdi belki hes kodu bilmem ne muhabbetine cikamiyorlardir ama ben pozitif olup ise gittigini bildigim bir suru insan sayarim sana, şikayet etmekten ben bıktım vallahi
Genel anlamda gördüğün Bi durum yanlışsa şikayet eden birisin göz yummuyorsun sanırım eğer öyleyse çok benzettim bu huyunu kendime

başıma ne geldiyse ama haksızlık yapiyosun dememden geldi desem
Ya öyle tabi ama bi haksızlık varsa göz yummam yanlış giden ne varsa düzeltmeye çalışırım kendi çabamla ama eşim hiç sevmez bu huyumu nasıl düz Bi insansa bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen tiplerden sanane diyo sana ne olur mu

bende senin gibiyim işte kendi hakkimi belki yediririm ama başkasinin hakkini asla yedirmem modunda bir tipim

Hes kodu soran tek yer avmler.
Ne restoran ne hastane vs hiçbir yer sormuyor.
Bir de otel vb rezervasyonlarda isteniyor.

Hes kodu soran tek yer avmler.
Ne restoran ne hastane vs hiçbir yer sormuyor.
Bir de otel vb rezervasyonlarda isteniyor.
gecen hafta nufusa gittim, randevu alirken hes kodunu istiyor içeri girerken bir allahin kulu sormuyor.
personel desen yarisinin maskesi tek kulaginda asılı kakkara kikkiri.
sanki kendileri cok tedbirliymis gibi randevularda hes kodu soruyorlar bide

filmdelisi hes kodu istiyorlar tamam iyi guzel de belki ben daha korona oldugumu bilmiyorum.
nerden kaptigimida bilmiyorum çok sacma bir uygulama gibi geliyor bana.
yani atiyorum markete gittim orda kaptim birinden adam beni temasli yazdiracak hali yok ya koca market ne bilsin yani.
aldim virusu ordan aksamina ciktim yola gittim bir otele yerlestim veya bir avmy ye girdim 3 gun sonra korona oldugumu ögrendim.
ee neye yaradi simdi bu hes kodu?

Tespitli olanı birkaç yerden uzak tutar o kadar.
Yahu biz yine iyiyiz, sapancadaydık ya vallahi de billahi de millet maskesiz geziyor.
Şok olduk, gözümüz yuvalarından çıktı.
Göl kenarı, kalabalık alanlar, cadde sokak vs, maske yok yahu!
Takan da çenesi üşümesin diye indirmiş herhalde, o bölgeyi kapatıyor direkt.
Bir tek market çalışanları gördüm maskeli.
Sahilde polisler maskesizlerin arasında yürüyor, ne ceza ne bir şey.
E bitmez tabii bu virüs, ben totoma takacağım neredeyse, iki maskeyle geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…