- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.701
bilmiyorum nasıl görüldüğünü.ama görenler var onu biliyorummhosgeldin cey.
gelip okudugunu nereden goruyorsunuz ?
Ohoo çok oldu, 3 günlüktü olayİyileştimmmmm .burun tikanikligim kalmıştı bı. Geçti o da çok şükür.
Sen nasılsın döndün mu Sakarya'dann :)
Geldiğim gün banlamama sebep yoruma baktım, o da online dı bu konuya bakıyor yazıyordu.hosgeldin cey.
gelip okudugunu nereden goruyorsunuz ?
hadi ya günler sonra bile ?Geldiğim gün banlamama sebep yoruma baktım, o da online dı bu konuya bakıyor yazıyordu.
artık banlanmak çok kolaylaştı o zaman.ben kötü birşey de yazmadım oysa ki.neyapsamkişimdi de yazmamışbir bayan koviti evde agir gecirenler diye konu acmisti.
bayanin biri eve saturasyon cihazi alin demis,
ne yapsamki de hastanede bile bu durumdakileri cihaza baglamiyorlar demis.
sonra iste diger payan pardon nerenin bilim kurulu uyesisiniz diyince bizimki pandemi basindan beri covit servisi sorumluyum problem ne yazmis ondan gitti
Boşver yazma bir şey şahsına dadanacak yine. E naptın bugün?hadi ya günler sonra bile ?
ruh sagligi bozuk heralde takıntili falan mi acaba
yerinde olsam bu takintililik la önce bir dr a giderim
Derin sulardanın dediği gibi ortaya yazacaksın kimseyi alıntılanmayacaksın aslında en temizibir bayan koviti evde agir gecirenler diye konu acmisti.
bayanin biri eve saturasyon cihazi alin demis,
ne yapsamki de hastanede bile bu durumdakileri cihaza baglamiyorlar demis.
sonra iste diger payan pardon nerenin bilim kurulu uyesisiniz diyince bizimki pandemi basindan beri covit servisi sorumluyum problem ne yazmis ondan gitti
ben de böreğimi sarıp geleyim bariikızı yatirip geliyorum
sanirim şikayet edilmek yeterli oluyor.artık banlanmak çok kolaylaştı o zaman.ben kötü birşey de yazmadım oysa ki.neyapsamkişimdi de yazmamış
bugün izinliydim 12.30 gibi uyandim sonra gunluk maraton işteBoşver yazma bir şey şahsına dadanacak yine. E naptın bugün?
Biz oğlanı parka çıkardık, markete girdik dinozor almayabugün izinliydim 12.30 gibi uyandim sonra gunluk maraton işte
baba kız kavgası, 3 yaş sendromlu bir bebe falan
ne sıkıcı ne bohem hayat ya yazarken sıkıliyorum valla
sen ne yaptin
sabah gec uyanir o açıdan bak birdeBiz oğlanı parka çıkardık, markete girdik dinozor almaya300 kağıt (tabii dinozor 300 değil tabii markete girince iğde muz fln canı çeken bebeye de harcadık, iğde istenir mi yaaa )ona bayıldık. Dönüşte arabada uyuyunca geç saatte hala uyanık bebeye dil döküyoruz. Yatalım diye, son oyunuymuş falan işte. 22.30da yatsa kafi diyorum o haldeyim düşün
denizide göze goturmemiz lazim sen soyleyince hatirladim.Ben de aşırı gerginim.
Yarın çocukları kontrole götüreceğiz, kan verecekler, göz muayenesi, kbb cart curt.
Büyüğün 4 yaş aşısı olacak.
2 tazmanyaya bunlar hastane yıkılmadan nasıl olacak acaba...
İşte aynen bizimkiler de öyle.denizide göze goturmemiz lazim sen soyleyince hatirladim.
2 yas kontrolunden sonra bir daha kontrolede gidemedi
yapmazsak okula almiyorlarmış falan desenİşte aynen bizimkiler de öyle.
Haftaya kreşteler ya, okul öncesi bakıma alıyoruz çocukları
Traş, foto çekimi hazırlık vs haftası bu hafta.
Ama nasıl olacak valla bilmiyorum, gerginim.
İstemiyorlar ki zaten gitmekyapmazsak okula almiyorlarmış falan desen
hahaha denizde kaçarak ordan uzaklaşmaya calisiyodu kapidaki kadinlar iceri itiyodu bi dahaİstemiyorlar ki zaten gitmek
Bir doktor bir tıraş, çok büyük mesele.
En sonki aşıda 3 hemşire ve kocam zapt etti.
Sanırsın korku filminde birini ayinle kurban ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?