Geçinemeyenler kulübü

Okullar 2 Temmuza kadar acik kalacakmış, ara tatil olmayacakmış. E zaten ara tatil 15 tatile eklendiği için 3 hafta olmadı mı?

Kendime de zaman ayırıyorum her şeye rağmen. Yedekte hep yemek olmali bizim, malum.
bizde de yemek konusu öyle maalesef.
kıza her zaman bir şeyler olmak zorunda.
yemek yapmayi cok severim şu hayatta ki tek hobim diyordum ama artık sıkılmaya başladım yemek derdi yüzünden

bizde de yemek konusu öyle maalesef.
kıza her zaman bir şeyler olmak zorunda.
yemek yapmayi cok severim şu hayatta ki tek hobim diyordum ama artık sıkılmaya başladım yemek derdi yüzünden
Eşim öğlen eve geliyor. Cümbür cemaat surekli bir yemek halindeyiz. Ben de cok severim mutfağı.

Okullar 2 Temmuza kadar acik kalacakmış, ara tatil olmayacakmış. E zaten ara tatil 15 tatile eklendiği için 3 hafta olmadı mı?
virüs hızla yayılıyor okul da okul diye ne diye tutturuyorlar anlamıyorum ki.10 güne kalmaz ankara da kıpkırmızı olur.kırıkkale de riskli bölgeymiş

virüs hızla yayılıyor okul da okul diye ne diye tutturuyorlar anlamıyorum ki.10 güne kalmaz ankara da kıpkırmızı olur.kırıkkale de riskli bölgeymiş
Tabi tabi burası da riskli. Maskesiz gezemler de var. Bir rehavet ki almış başını gidiyor. Maskenin koruduğuna inaniyorum. Cift maske kullaniyoruz hep. Esim temasliyken sorun olmadi, negatifti. Belirtisi de yoktu. Doğumdan sonraki 1 ay boyunca ikimiz de ilginx bir diz ağrısı yaşadık, ne olduğunu amlayamadik. Bu şekilde atlattık mı acaba diyoruz.

ben biri 5 çekmeceli biri de sandık tipi 2 deep freeze i tepeleme dolduruyorum zamanım olduğunda.doğrayıp atıyorum herşeyi.büyük kolaylık oluyor.
Ben de corbalari fazla yapip kavanozluyorum. Cocuklar sabah sicak corbayla başlıyor güne. Alıştılar sevdiler, eski usule döndük. Galiba ben bir dinozorum

ben biri 5 çekmeceli biri de sandık tipi 2 deep freeze i tepeleme dolduruyorum zamanım olduğunda.doğrayıp atıyorum herşeyi.büyük kolaylık oluyor.
Ben de severim onceden bir seyleri hazırlamayı, hazırda bir şeyler olmalı. Sebzelerden mi kastınız? Neler mesela. Her türlü pratik bilgiye varım.

ev işi hiç sevmem zoraki yaparım.ama yemek yapmak hobimdir.Benim evde kilo almak çok kolay
Ben de sıkıldım ev işinden. Simdi hep evdeyiz, cocuklar küçük. Hafta sonu bir günümüzü alıyor. Robot olmasina rağmen. Günümün yarısı mutfakta geciyor, banyo wc derken hop saat aksam 10 olmuş, biz pert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…