- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.745
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #15.741
mesela patlacan közlerim bol bol.sebze çorbası malzemelerini ufak ufak doğrarım.kabak kapya biber pırasa karnabahar brokoli biber.minik bir poşetlerim onları.sebzeleri fazla alırım pırasa mesela.doğrar atarım derin dondurucuya.börek sarar atarım.yaprak sardırır atarım.domates biber bolca doğrar atarım yazdan.yemeklik çorbalık boylarına göre gibi gibi.brokoli bürüksel lahanası da temizleyip atınca pratik oluyor.konserve şişelere de domates çorbası yaparım .salçayla yapılan domates çorbası güzel olmuyorBen de severim onceden bir seyleri hazırlamayı, hazırda bir şeyler olmalı. Sebzelerden mi kastınız? Neler mesela. Her türlü pratik bilgiye varım.
robot hala alamadım.banlıyken dyson süpürge aldım kablolu.ondan memnun kaldım.ama robota karar veremedim .onu mu alsam bunu mu derken kaldıııBen de sıkıldım ev işinden. Simdi hep evdeyiz, cocuklar küçük. Hafta sonu bir günümüzü alıyor. Robot olmasina rağmen. Günümün yarısı mutfakta geciyor, banyo wc derken hop saat aksam 10 olmuş, biz pert.
Ben de özledim vallahi.Iyi aksamlar kızlar.. Banlananlar özledik siziKhomyuk , H Heytttt be . Tatilden dönemlere de selam olsun @filmdelisi.
ben onu kışa girerken yapiyorum, belirli şeylerde.ben biri 5 çekmeceli biri de sandık tipi 2 deep freeze i tepeleme dolduruyorum zamanım olduğunda.doğrayıp atıyorum herşeyi.büyük kolaylık oluyor.
mandalina koyduk kabuklarını soyup bu hafta.ben onu kışa girerken yapiyorum, belirli şeylerde.
kuzenim şeftaliyi armutu bile donduruyor
Annem sağ olsun yazdan kışa hazırlık yapıyor. Sebze de kurutuyor, konserve de yapıyor, buzluğa da atıyoruz. Her sene kalabaliklastigimiz icin miktarlar da artmak durumunda artikmesela patlacan közlerim bol bol.sebze çorbası malzemelerini ufak ufak doğrarım.kabak kapya biber pırasa karnabahar brokoli biber.minik bir poşetlerim onları.sebzeleri fazla alırım pırasa mesela.doğrar atarım derin dondurucuya.börek sarar atarım.yaprak sardırır atarım.domates biber bolca doğrar atarım yazdan.yemeklik çorbalık boylarına göre gibi gibi.brokoli bürüksel lahanası da temizleyip atınca pratik oluyor.konserve şişelere de domates çorbası yaparım .salçayla yapılan domates çorbası güzel olmuyor
ya benim evde sebze cok ziyan oluyor.mesela patlacan közlerim bol bol.sebze çorbası malzemelerini ufak ufak doğrarım.kabak kapya biber pırasa karnabahar brokoli biber.minik bir poşetlerim onları.sebzeleri fazla alırım pırasa mesela.doğrar atarım derin dondurucuya.börek sarar atarım.yaprak sardırır atarım.domates biber bolca doğrar atarım yazdan.yemeklik çorbalık boylarına göre gibi gibi.brokoli bürüksel lahanası da temizleyip atınca pratik oluyor.konserve şişelere de domates çorbası yaparım .salçayla yapılan domates çorbası güzel olmuyor
bir şey olmuyor mu?mandalina koyduk kabuklarını soyup bu hafta.
Sevgili khomyuk, eskisehirdeymissin, benim de üniversite hayatim orda gecti. Orda olmana cok sevindim. Hangi lisedesin?Ben de özledim vallahi.
Ben de bütün koyuyorum limon ve portakali. Cikarip az bekletince 4 e bölüp cekiyorum rondoda.bir şey olmuyor mu?
ben kıstan 10 15 tane portakalı dilimleyip atiyorum kabuklariyla, yaza limonata yaparım diye.
ben hamuru mayalayincada fazla mayaliyorum bazen.Annem sağ olsun yazdan kışa hazırlık yapıyor. Sebze de kurutuyor, konserve de yapıyor, buzluğa da atıyoruz. Her sene kalabaliklastigimiz icin miktarlar da artmak durumunda artik4 prens ve o prenslere bedel 1 prenses doyacak kadar olmalı , değil mi ama. Pasta börek yapar onlari da atarim. Kurabiye, börek, poğaça. Sonrasi da mevsim sebzelerinden. Sekerim cok.kritik, oldum olasi saglikli beslenmeye gayret ederim, protein ağırlıklı devam ediyoruz,bakalim.
artan 2 biber 1 kabak vs minik küp küp doğra at.çorbalara katarsın.ben çiğ patlıcan hariç herşeyi atıyorum.patates atmıyorum bir de çiğya benim evde sebze cok ziyan oluyor.
her turlu sebzeyi atabilirmiyim buzluga
Ay o kadarını yazmayayım malum ufak şehirSevgili khomyuk, eskisehirdeymissin, benim de üniversite hayatim orda gecti. Orda olmana cok sevindim. Hangi lisedesin?
Evet evet hic bir sey olmuyor.ben hamuru mayalayincada fazla mayaliyorum bazen.
yumaklayip atiyorum dolaba
ben elimde rendeliyorum hep.Ben de bütün koyuyorum limon ve portakali. Cikarip az bekletince 4 e bölüp cekiyorum rondoda.
Haklisin, gizliligi koruyalim. Yunus emre endustri meslekte staj yaptim, ölüyorum sandim. Ooooyh.Ay o kadarını yazmayayım malum ufak şehir. Ben merkez ilçelerden birindeyim eşim uzak bir ilçede. Ben burada okumadım aslında, ailem buralı diye burayı tercih ettik eşim uzak ilçeye geldi önce devamında da eş durumundan ben geldim.
Ben de rondonun motorunu bozdum, bizimle yasamasin, garanti kapsaminda degistirdiler. Olur oyle seyler. 1 bardak şekerle çekiyorumben elimde rendeliyorum hep.
robota atinca benim robot kendinden geciyor
biberi geri cozdurunce tadini sevmiyorum illa hafid kizaracak atmadanartan 2 biber 1 kabak vs minik küp küp doğra at.çorbalara katarsın.ben çiğ patlıcan hariç herşeyi atıyorum.patates atmıyorum bir de çiğ
ben once elimde rendeleyip aksamdan sekeri atip sabaha kadar bekletiyorum.Ben de rondonun motorunu bozdum, bizimle yasamasin, garanti kapsaminda degistirdiler. Olur oyle seyler. 1 bardak şekerle çekiyorum
Sen de seker katiyorsundur degil mi?
Ispanagi temizleyip dograyip atiyordum, tek cocukla. 1 kilo alip 2 poset yapardim. Simdi mümkün olmuyor.pirasa temizle doğra at yapilabilir, brokoliyi hic denemedim. Üstada birakalim sözübiberi geri cozdurunce tadini sevmiyorum illa hafid kizaracak atmadan
biberden ziyade daha com yemeklik sebzelerim ziyan oluyor.
atiyorum ispanak pirasa brokoli karnibahar bunlari nasil atiyosun buzluga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?