- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.181
Hayırlı kandiller beybi .Kızlarrr hayırlı kandiller hepinize
Napıyım canım teyzem ramazan için Bi kaç hazırlık yapıyo söylemesiayıp kayseri mantı büküyo ona yardıma geldimHayırlı kandiller beybi .
Napiyosun
İzmir'e geldim mi manasında mı sordun ?Napıyım canım teyzem ramazan için Bi kaç hazırlık yapıyo söylemesiayıp kayseri mantı büküyo ona yardıma geldimsen napıyosun geçtin mi evine
Evet İzmirİzmir'e geldim mi manasında mı sordun ?
Hangi eve geçtim mi
Yaaaa çok severimmm ama biz hiç öyle hazırlık yapmiyozzNapıyım canım teyzem ramazan için Bi kaç hazırlık yapıyo söylemesiayıp kayseri mantı büküyo ona yardıma geldimsen napıyosun geçtin mi evine
Ev çok olunca demiİzmir'e geldim mi manasında mı sordun ?
Hangi eve geçtim mi
Ne bulduysak onu yiyoruzNapıyım canım teyzem ramazan için Bi kaç hazırlık yapıyo söylemesiayıp kayseri mantı büküyo ona yardıma geldimsen napıyosun geçtin mi evine
Bilmem ramazanda hazır oluyo bende seviyorum haftaya da ben yapıyım diyorum bakalım ama kalabalık lazım ona Bir iki kişi çok zor oluyoYaaaa çok severimmm ama biz hiç öyle hazırlık yapmiyozz
Acaba yozgattayim halen de Ankara'ya döndüm mu mu diye soruyorsun sandım aslında ben :)Ev çok olunca demi
İyi gezdin kız maşallahAcaba yozgattayim halen de Ankara'ya döndüm mu mu diye soruyorsun sandım aslında ben :)
Benim burada kalabalığım yok kuzum yaBilmem ramazanda hazır oluyo bende seviyorum haftaya da ben yapıyım diyorum bakalım ama kalabalık lazım ona Bir iki kişi çok zor oluyo
İzmir'e pazar günü döndüm biraz daha kalacaktık aslında , evi satiyoz dediler diye donuverdik .İyi gezdin kız maşallah
Haklısın canım zor olur o zaman bizde öyleydi ankaradaykenBenim burada kalabalığım yok kuzum ya
Kendi başıma çok uğraştırıcı olur
Sık muhabbet tez ayrılık getiriyor bazen ama uzakta olunca Bi kıymetli oluyo insan annem şaşırır ben gittiğim zaman ne yapsam nereye gitsek onu da pişirsem buna alsamİzmir'e pazar günü döndüm biraz daha kalacaktık aslında , evi satiyoz dediler diye donuverdik .
Gerçi iyi oldu uzun kalınca da boku çıkıyor benim için.
Biraz ara verip gitmek daha iyi sanki
Annenin Yanında kardeşin var mı destek olur hiç değilseHaklısın canım zor olur o zaman bizde öyleydi ankaradayken
memlekete gelin gelince benim çevre arttı annem gene tek bak şimdi hüzünlendim
ramazana daha cok yok muNapıyım canım teyzem ramazan için Bi kaç hazırlık yapıyo söylemesiayıp kayseri mantı büküyo ona yardıma geldimsen napıyosun geçtin mi evine
benimki ankara oldugundan gittigimde almak benden yapmak senden derdiSık muhabbet tez ayrılık getiriyor bazen ama uzakta olunca Bi kıymetli oluyo insan annem şaşırır ben gittiğim zaman ne yapsam nereye gitsek onu da pişirsem buna alsam
Var 21 yaşında okuyo ama malum şuan evde açılmadı okuluAnnenin Yanında kardeşin var mı destek olur hiç değilse
Bilmem sıraya koyduk ya her hafta birimize gibisinden yapalım dedik o yüzdenramazana daha cok yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?