Geçinemeyenler kulübü

Napıyım canım teyzem ramazan için Bi kaç hazırlık yapıyo söylemesiayıp kayseri mantı büküyo ona yardıma geldim sen napıyosun geçtin mi evine
İzmir'e geldim mi manasında mı sordun ?
Hangi eve geçtim mi

Bilmem ramazanda hazır oluyo bende seviyorum haftaya da ben yapıyım diyorum bakalım ama kalabalık lazım ona Bir iki kişi çok zor oluyo
Benim burada kalabalığım yok kuzum ya
Kendi başıma çok uğraştırıcı olur

İyi gezdin kız maşallah
İzmir'e pazar günü döndüm biraz daha kalacaktık aslında , evi satiyoz dediler diye donuverdik .
Gerçi iyi oldu uzun kalınca da boku çıkıyor benim için.
Biraz ara verip gitmek daha iyi sanki

İzmir'e pazar günü döndüm biraz daha kalacaktık aslında , evi satiyoz dediler diye donuverdik .
Gerçi iyi oldu uzun kalınca da boku çıkıyor benim için.
Biraz ara verip gitmek daha iyi sanki
Sık muhabbet tez ayrılık getiriyor bazen ama uzakta olunca Bi kıymetli oluyo insan annem şaşırır ben gittiğim zaman ne yapsam nereye gitsek onu da pişirsem buna alsam

Haklısın canım zor olur o zaman bizde öyleydi ankaradayken

memlekete gelin gelince benim çevre arttı annem gene tek bak şimdi hüzünlendim
Annenin Yanında kardeşin var mı destek olur hiç değilse

Sık muhabbet tez ayrılık getiriyor bazen ama uzakta olunca Bi kıymetli oluyo insan annem şaşırır ben gittiğim zaman ne yapsam nereye gitsek onu da pişirsem buna alsam
benimki ankara oldugundan gittigimde almak benden yapmak senden derdi
pandemiden dolayi pek goremediginden heralde gidince bende misafir muamelesi goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…