- 14 Eylül 2014
- 21.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.858
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #16.641
Valla bana 5bin üstü daha yatmadı ceycey. Ekderssiz anca 5özel sektörde var hatta daha azı var.ama ailemde o kadar çok öğretmen var ki maaşlarını gözümle gördüm defalarca.2. seneden sonra 4000 falan alan yok.hademe bile ondan yüksek alıyor artık
Ben varim. 10 yilligim. 5binden az.özel sektörde var hatta daha azı var.ama ailemde o kadar çok öğretmen var ki maaşlarını gözümle gördüm defalarca.2. seneden sonra 4000 falan alan yok.hademe bile ondan yüksek alıyor artık
çok arayacaksin burda boyle rahat rahat yazdigin gunleriAh deniz ahhemen sıkıştır anneliği arada derede
Aaa bana sıradan dediSen çok sıradansın aksjsjdjdjd
Ben çocukluğumdan beri ters yaşarım, gündüzü sevmem zaten.
Güneş battıktan sonra enerjik olurum, sabahlarım.
Ne yapacaksam gece yapmayı yeğelerim daima, sen gündüz ne yapıyorsan ben onları gece yapıyorum, öyle düşün.
En verimli ve keyifli saatler benim için.
ben tamamını hesaplarım çıplak maaşı değil khomyuk.ders ücreti şusu busu 7 bine yaklaşıyorrrrrAile yardımı, çocuk yardımını düş, ilk başlangıç 4500. On senede 5000 alıyorsun
Çocuklara sabah baba bakar, nadirdir 7 8 de kalktığım.E peki cocuklar erken kalkmiyor mu? Nasil dayaniyorsun? Ben 3 4 saatlik uykuyla zor dayaniyorum
Düşündüğünüz gibi degil gercekten. 1. Dereceye düşmüş tecrübeli öğretmense uzman öğretmen statüsündeyse o zaman olabilir. Diger türlü mümkün değil.özel sektörde var hatta daha azı var.ama ailemde o kadar çok öğretmen var ki maaşlarını gözümle gördüm defalarca.2. seneden sonra 4000 falan alan yok.hademe bile ondan yüksek alıyor artık
Şuan hevesliyim ya sağlıkla olsun da hepsini çekerim diyorum ama akıllılık ettim teyzemin yan apt taşındım bebek oldu mu rahat olucam gibiçok arayacaksin burda boyle rahat rahat yazdigin gunleri
buraya gelip deniiz senin km daha yakin allah icin gel şi bebeyi 5 dk tutta bir duş alayim, çay iceyim diyeceksin dur sen duuur
İyi de o sadece kışları var. Dört ay fln çıplak maaş alıyoruzben tamamını hesaplarım çıplak maaşı değil khomyuk.ders ücreti şusu busu 7 bine yaklaşıyorrrrr
Aaa bana sıradan dedimesela gece herşey yapılmaz ki film evle alakalı cam silemezsin temizlik yapamazsın ne biliyim o açıdan sordum
he he olursun bekle senŞuan hevesliyim ya sağlıkla olsun da hepsini çekerim diyorum ama akıllılık ettim teyzemin yan apt taşındım bebek oldu mu rahat olucam gibi
Oy deniz oyyy artık çok geçkadinda 2 cocuk var farkindamisin cam kapi pencere diyo ya kim siliyor ki
gunduz yasada yapamaz zateb
Ben ve temizlik, pislikten ölmedikçe yapmayacağım şey olduğundan sorun yok.Aaa bana sıradan dedimesela gece herşey yapılmaz ki film evle alakalı cam silemezsin temizlik yapamazsın ne biliyim o açıdan sordum
bu sene işe başlayan hatta 2 ay oldu akrabam 4 750 çıplak maaşla başladı bekar.6 yıllık anaokulu öğretmeni kuzenim 7 bin civarı rahat alıyor.sınıf öğretmenleri de öyle ders saatleri dolduğu içinİyi de o sadece kışları var. Dört ay fln çıplak maaş alıyoruz
İçim daraliyiii sen anlattıkçahe he olursun bekle sen
senden baskasina gitmeyecek bebisim süt kokusu yok bikere
Görünenle net ele geçenin farklı olduğunu çok iyi biliyorsun ceycey, niye bu ısrarınben tamamını hesaplarım çıplak maaşı değil khomyuk.ders ücreti şusu busu 7 bine yaklaşıyorrrrr
Yaaa çok farklı bi bakış açısı gerçekten ama 9 gibi kalkıyorsan az uyuyorsun o zaman ben 5 de yatsam en az öğlen 1 gibi kalkmam lazımBen ve temizlik, pislikten ölmedikçe yapmayacağım şey olduğundan sorun yok.
Eskiden silerdim gece ya da süpürme harici her işi de, altım boştu 5 sene kadar.
Komşu gelince yapmıyorum tabii.
Ama banyo temizliği, mutfak, yemek, dolap düzenleme vs hep gece yaptım, hala öyleyim.
Sessiz sakin kafa dinliyorum, herkes uyusa da ev bana kalsa diye gözlerinin içine bakıyorum.
Bazı gece kendime güzel yemek hazırlar ve netflix başından kalkmam gün doğana kadar.
Birazdan kahve içeceğim mesela.
mesela o seyler var ya senin evde bu cam bezi, bu yer bezi, bu bilmem ne bezi diye ayirdiklarin kesin vardir onlari kaldir yavrucumOy deniz oyyy artık çok geçne kadar yıldırmaya çalışsanda geçti artık o
Hadi oradan, okul öncesi öğretmeni arkadaşımın maaşı 3800 yahu, ne 7 bini...bu sene işe başlayan hatta 2 ay oldu akrabam 4 750 çıplak maaşla başladı bekar.6 yıllık anaokulu öğretmeni kuzenim 7 bin civarı rahat alıyor.sınıf öğretmenleri de öyle ders saatleri dolduğu için
Ya tabii bırak beni akşama kadar uyurum ki çocuklar olana kadar öyleydi.Yaaa çok farklı bi bakış açısı gerçekten ama 9 gibi kalkıyorsan az uyuyorsun o zaman ben 5 de yatsam en az öğlen 1 gibi kalkmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?