Geçinemeyenler kulübü

sen evlenmeden mi vefat etmisler?
tokatli kaynanaya bak ya elmas birakmis kadin
bizimkilerin anca takma protez disi kaliyo geriye
evet baba eşim 10 yaşındakyen kayınvalidem de 2008 de vefat etmiş .tokatta elmas takmak adet herkesin var az ya da çok.ben de onlardan görüp aldım.bizim ailede pek alınmaz altın alırlar daha çok

gunlerde acayip para donuyo.
annemin komsusu var her hafta bir gun donuyomus 80 kisi falanlar gun bittiginde 100 bine yakin para kaliyormus ellerine.

lordlar kamarası günü olmalı zengünn kulübü.bizim günlerde ayda 200 vermeye korkuyorlar yahuu

evet baba eşim 10 yaşındakyen kayınvalidem de 2008 de vefat etmiş .tokatta elmas takmak adet herkesin var az ya da çok.ben de onlardan görüp aldım.bizim ailede pek alınmaz altın alırlar daha çok
hic tokatli tanidigim olmadi, bilmiyordum taş meraklarini.

Ay yok, çok kıl orası.
Kentpark şubesi falan öyle değil ama gordion atasay zannedersin ferrari araba satıyor.
Kıçım kadar dükkan, 10 metre kare anca gelir ama avm onun sanki
ayy sevindim bak sana da iyi davranmadıklarına.psikolojim bozulmuştu yıllardır neden önemsenmiyorum yahuu ben de ne eksik diye

gunlerde acayip para donuyo.
annemin komsusu var her hafta bir gun donuyomus 80 kisi falanlar gun bittiginde 100 bine yakin para kaliyormus ellerine.
O nasıl bir şey, 100 bin kalıyorsa aynı şekilde ödeniyor de demektir.
Yok arkadaş, 250 tl üstü gün görmedim ben daha
Geçen arkadaşım diyordu bir güne girmiş 500 dolar, ulan benim neyime diyor bir de dolar.
Kara kara düşünüyor nasıl her ay alacağını.

ayy sevindim bak sana da iyi davranmadıklarına.psikolojim bozulmuştu yıllardır neden önemsenmiyorum yahuu ben de ne eksik diye
Yok bacım kendileri kıl.
Bir yüzüğe pazarlık ediyorum, yüzük de 50 mi 60 bin mi ne.
Öyle 3 5 değil yani, hiç mi sallamaz ya sinir oldum.

haftalik atiyorum 1500 lira ceviriyolar, evet verdigini aliyo ama bu sekilde yapmazsamda o para haydan gelip huya gidiyor diyo.
yatirim baska bir cesiti.
ben mesela hayatta vermem o kadar parayi gune hadi kadin gitti öldü nerden alacagim geri

beni göremiyor da olabilir ayy bu kadın tezgaha zor yetişiyor takı neyine diyor da olabilir
yok ya, kıl satıcı başka bir şey.
Yaşamkente yeni relax x yapıldı ya, o evi geziyoruz yine bizi beğenmedi kadın.
Ben evi beğenmedim ‘nasıl yani bu çevre hep böyle sizin zevkiniz uymuyor o zaman’ dedi.
Ben de açtım ağzımı tabii
Yaşamkente ev yapmışsın, kapalı garajı yok.
O yokuşu çıkmaz araba a gerizekalı, site içinde kış günü ulaşım olmazsa nasıl gidecek insanlar, totom kadar ev, afra tafra boğaz yalısı.

haftalik atiyorum 1500 lira ceviriyolar, evet verdigini aliyo ama bu sekilde yapmazsamda o para haydan gelip huya gidiyor diyo.
yatirim baska bir cesiti.
ben mesela hayatta vermem o kadar parayi gune hadi kadin gitti öldü nerden alacagim geri
Ben vermem değil, veremem bacım
Haftalık o kadar parayı neremden bulayım.

düğünlerde uzun sürüyor bekarlığa veda kına gecesi gelin hamamı günü nişan düğün derken.biz ucuza gitmişiz ucuzaaa
benim gorumcem kinada 3 elbise degisti kina kinadan sonra bride to be bilmem ne partisi, dugun bilmem ne bende salak vah salak ay hatirlattirma simdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…