- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.241
evet baba eşim 10 yaşındakyen kayınvalidem de 2008 de vefat etmiş .tokatta elmas takmak adet herkesin var az ya da çok.ben de onlardan görüp aldım.bizim ailede pek alınmaz altın alırlar daha çoksen evlenmeden mi vefat etmisler?
tokatli kaynanaya bak ya elmas birakmis kadin
bizimkilerin anca takma protez disi kaliyo geriye
karati az geliyordur sendekilerinfilm delisi o mağazayı gayet iyi bilir belki sadece o şubeye özgü bilemiyorum.ben iyi karşılanmıyorum orada alışveriş de yaptığım halde.hele o kellll hele o kellllll değil mi film?
gunlerde acayip para donuyo.Benim kv, ben evlenirken birden taş sevdalısı oldu.
Tektaşı, beştaşı, su yolu seti, elmas seti oluverdi birden
Diğer altınları saymıyorum bile.
Pandemide gün parası birikmiş, geçen gidip bilezik yaptırmış 25bin tl ye!
Lan dedim bu hangi gün, acil girmem lazım, artık kv demle gün gün gezeceğim
lordlar kamarası günü olmalı zengünn kulübü.bizim günlerde ayda 200 vermeye korkuyorlar yahuuBenim kv, ben evlenirken birden taş sevdalısı oldu.
Tektaşı, beştaşı, su yolu seti, elmas seti oluverdi birden
Diğer altınları saymıyorum bile.
Pandemide gün parası birikmiş, geçen gidip bilezik yaptırmış 25bin tl ye!
Lan dedim bu hangi gün, acil girmem lazım, artık kv demle gün gün gezeceğim
Ay yok, çok kıl orası.karati az geliyordur sendekilerin
hic tokatli tanidigim olmadi, bilmiyordum taş meraklarini.evet baba eşim 10 yaşındakyen kayınvalidem de 2008 de vefat etmiş .tokatta elmas takmak adet herkesin var az ya da çok.ben de onlardan görüp aldım.bizim ailede pek alınmaz altın alırlar daha çok
şikayet edinAy yok, çok kıl orası.
Kentpark şubesi falan öyle değil ama gordion atasay zannedersin ferrari araba satıyor.
Kıçım kadar dükkan, 10 metre kare anca gelir ama avm onun sanki
ayy sevindim bak sana da iyi davranmadıklarına.psikolojim bozulmuştu yıllardır neden önemsenmiyorum yahuu ben de ne eksik diyeAy yok, çok kıl orası.
Kentpark şubesi falan öyle değil ama gordion atasay zannedersin ferrari araba satıyor.
Kıçım kadar dükkan, 10 metre kare anca gelir ama avm onun sanki
O nasıl bir şey, 100 bin kalıyorsa aynı şekilde ödeniyor de demektir.gunlerde acayip para donuyo.
annemin komsusu var her hafta bir gun donuyomus 80 kisi falanlar gun bittiginde 100 bine yakin para kaliyormus ellerine.
düğünlerde uzun sürüyor bekarlığa veda kına gecesi gelin hamamı günü nişan düğün derken.biz ucuza gitmişiz ucuzaaahic tokatli tanidigim olmadi, bilmiyordum taş meraklarini.
Yok bacım kendileri kıl.ayy sevindim bak sana da iyi davranmadıklarına.psikolojim bozulmuştu yıllardır neden önemsenmiyorum yahuu ben de ne eksik diye
görünüşümüz fakir galibaYok bacım kendileri kıl.
Bir yüzüğe pazarlık ediyorum, yüzük de 50 mi 60 bin mi ne.
Öyle 3 5 değil yani, hiç mi sallamaz ya sinir oldum.
Görünüş artı ruhumuzgörünüşümüz fakir galiba
beni göremiyor da olabilir ayy bu kadın tezgaha zor yetişiyor takı neyine diyor da olabilirGörünüş artı ruhumuz
haftalik atiyorum 1500 lira ceviriyolar, evet verdigini aliyo ama bu sekilde yapmazsamda o para haydan gelip huya gidiyor diyo.O nasıl bir şey, 100 bin kalıyorsa aynı şekilde ödeniyor de demektir.
Yok arkadaş, 250 tl üstü gün görmedim ben daha
Geçen arkadaşım diyordu bir güne girmiş 500 dolar, ulan benim neyime diyor bir de dolar.
Kara kara düşünüyor nasıl her ay alacağını.
ses var goruntu yokbeni göremiyor da olabilir ayy bu kadın tezgaha zor yetişiyor takı neyine diyor da olabilir
yok ya, kıl satıcı başka bir şey.beni göremiyor da olabilir ayy bu kadın tezgaha zor yetişiyor takı neyine diyor da olabilir
Ben vermem değil, veremem bacımhaftalik atiyorum 1500 lira ceviriyolar, evet verdigini aliyo ama bu sekilde yapmazsamda o para haydan gelip huya gidiyor diyo.
yatirim baska bir cesiti.
ben mesela hayatta vermem o kadar parayi gune hadi kadin gitti öldü nerden alacagim geri
benim gorumcem kinada 3 elbise degistidüğünlerde uzun sürüyor bekarlığa veda kına gecesi gelin hamamı günü nişan düğün derken.biz ucuza gitmişiz ucuzaaa
haftalık 1500 üm olsa günde ne işim var zaten zengünümdürrBen vermem değil, veremem bacım
Haftalık o kadar parayı neremden bulayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?