Geçinemeyenler kulübü

pandemi öncesi bazı haftasonları vilayetler evine kahvaltıya giderdik ordaki düğünlere de denk gelirdik dolayıısıyla.amann da amannn teyzeler ayaklı kuyumcu gibi bilirsin.orayı biri bassa da kadınları kaldırsa hayatları kurtulur ha ha ha

Ay bi fotolarını at da gözümüz zengin görsün. Gerdanlık dediğin kimbilir kaç karat
Yok yav, gerdanlığa para dökmem küçük taş
Bir elmasımda sadece koca bir safir var 10 karat, o da zaten çok para eden bir şey değil.
İleride o taşı değerlendirme, yüzük küpe vs olabilitesi yüksek olduğu için aldım.

Onu yapamam yaaa bana uğursuzluk getirir gibi geliyor. Yani ben takıların ziynetlerin uğuruna inanırım. Annemin anneannemin yadigarını takarım mutlu evliliği vardır biliyorum sonuçta
Kuyumcular da ikinci el satıyor ki, anlamam imkansız.
Ben mesela düğün takımı değiştireceğim, 3 5 kere taktım, başka bir şey alacağım.
O temizletip yeni diye satacak, kim bilecek bunu?
Mücevherde çok zor.

sizde de dugunlerde ne var ne yoksa taktiriyorlar mi

Onu yapamam yaaa bana uğursuzluk getirir gibi geliyor. Yani ben takıların ziynetlerin uğuruna inanırım. Annemin anneannemin yadigarını takarım mutlu evliliği vardır biliyorum sonuçta
kadın isteyerek sattı sevinerek adamdan kurtuldummm diye.mimar bir hanımdı istanbuldan.arada bayramımı vs kutlar whatsaptan.bir taşın seceresini araştıramam khomyuk belki zen de bir ölünün pırlantasını montür değiştirip bana sattı nerden bileyim?

üniversitede arkadaşım aynı senin kılığında temizlik topuzu eşofmanla perişan rolex saatini bakıma mı tamire mi tam hatırlayamadım vermek istemişte saatçi uzun uzun sorguya çekmiş nerden buldun bunu senin mi?vs diye.kılık kıyafet ofsayt ya saate layık bulamamış zaar

benim genelde takipten cikarma sebebim sadece kendisinin hic usenmeden boy boy resmini gunde 3 ogun paylasmalari mesela
kocisimin hediyesi diye cicekcinin icinden cicek resmi cekeni bile yakaladim

Hiç dikkat etmedim, genelde altın yoğunluklu takıyorlar.
Tuhaf altın şeyler, şal gibi örme mörme ben sevmem altın ondan bakmadım hiç
doğuda bir düğüne gitsek bizim takılara aynen şunları derler:gızzzz gocalarınız çohhh mu fakirrr niye incecikkk altınlarınız var sizinnnn?

benim genelde takipten cikarma sebebim sadece kendisinin hic usenmeden boy boy resmini gunde 3 ogun paylasmalari mesela
kocisimin hediyesi diye cicekcinin icinden cicek resmi cekeni bile yakaladim
Yazikk napsinn mutsuzzzzsa demek ki

Hiç dikkat etmedim, genelde altın yoğunluklu takıyorlar.
Tuhaf altın şeyler, şal gibi örme mörme ben sevmem altın ondan bakmadım hiç
esim tarafinin zaten taktigi 3 burma 5 bilezik falan, utanmasalar tuvalete giderkende tak diyecekler.
eskiden fişeklik diye bir modelleri var oni alir gezdirirlermis hadi onu anlarim da, esimin anneannesinde bile benden cok bilezik var kime neyin cakasini satacuguk

doğuda bir düğüne gitsek bizim takılara aynen şunları derler:gızzzz gocalarınız çohhh mu fakirrr niye incecikkk altınlarınız var sizinnnn?
ya ben o taki paralarini nerden buluyorlar hala anlamadim biliyomusun.
yani dusardan bakinca hicte oyle altini takabilecek adamlara benzemiyorlar

ya ben o taki paralarini nerden buluyorlar hala anlamadim biliyomusun.
yani dusardan bakinca hicte oyle altini takabilecek adamlara benzemiyorlar
bend e çözemiyorum valla.bir bilezik en az 150 gram onlarda altın kemerler at nalı gibi gerdanlıklarrr.böbrek satsak alamayızz

İşte tam o tip benim
Genelde her yerde aynı tavrı görüyorum kuyumcularda, sonra bilgimi konuşturunca ‘hıı’ oluyorlar
Hele gordion atasay beni sinir ediyor, inadımdan gittim başka yerden aldım da oradan almadım.

bend e çözemiyorum valla.bir bilezik en az 150 gram onlarda altın kemerler at nalı gibi gerdanlıklarrr.böbrek satsak alamayızz
ya abim agridayken bir mahalle dugunu oldu yan komsunun. dugunde bir basladilar takmaya aman tanrim
insan deveye boynun niye egri diye sormaya utanmazda geline sormaya utanir yani.
kilo kilo diyeyim ya.
bunlar her taktiklarinda annemle ben camin arkasinda gozlerimiz belermis oha yuh vay anasini oooo falan diyoduk

Ha yok, bizimkilerde her sene bir moda.
Kelepçe altın modaydı bir ara, üzerinde elmaslı.
Tuğralı bilmem ne, uzay yolu, yok kaburga yok maraş işi cart curt.
Bana zorla hasır taktılar nişanda da sattım gitti.

o atasayda çalışanlar cins zaten burunlarından kıl aldırmazlar hele o kel yok mu kel.üstüm başım düzgün de gitsem parmağımda pırlantalarda olsa ürün bakmak isteyence gönülsüzzz gönülsüzz gösteriyorlar bana.acaba auram mı fakirlik yayıyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…