- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.221
Bazılarını kiralıyorlar.ya ben o taki paralarini nerden buluyorlar hala anlamadim biliyomusun.
yani dusardan bakinca hicte oyle altini takabilecek adamlara benzemiyorlar
çarşafa mı girsek tasarruf için?Zara’nın yeni sezonunu gördünüz mü kıytırık elbiseler 1000 lira olmuş
Nişanda bilezik takılanların gözü yaşlıHa yok, bizimkilerde her sene bir moda.
Kelepçe altın modaydı bir ara, üzerinde elmaslı.
Tuğralı bilmem ne, uzay yolu, yok kaburga yok maraş işi cart curt.
Bana zorla hasır taktılar nişanda da sattım gitti.
kaynanam bana nisanda bir kelepce takti, biz tabi kelepceyi ilk kez gordugumuzden ne oldugunu anlayamadikHa yok, bizimkilerde her sene bir moda.
Kelepçe altın modaydı bir ara, üzerinde elmaslı.
Tuğralı bilmem ne, uzay yolu, yok kaburga yok maraş işi cart curt.
Bana zorla hasır taktılar nişanda da sattım gitti.
bana kelepce taktilar kiz
kayseride de varmis sanirimBazılarını kiralıyorlar.
Kuyumcudan 1 aylık, sırf geline gösteriş olsun diye kilolarca takıp, geri iade işte.
Çok yaygın bu doğuda.
Ahahah
bana takan olmadı hemen salona gidip eşime hesabını sorayımmbana kelepce taktilar kiz
Altın bu fiyatı gördükten sonra zaten zor o kilolarca şeyler, imkanı yok.kayseride de varmis sanirim
satıp naptın ayol o paraları?Ahahah
Arttırıyorum, sözde de maraş işi denilen bir set taktılar.
Onu da sattım tabi
Altın sevmediğim için boyuna altın taktılar bana.
doguda yine takarlar heralde ya bobreklerini satmak sarti ileAltın bu fiyatı gördükten sonra zaten zor o kilolarca şeyler, imkanı yok.
bizde nisanda damat tarafi takar ama dugunde alir geri takarlarbana takan olmadı hemen salona gidip eşime hesabını sorayımm
Kocam kaptı, bana geri dönmedi diyorum ya:)satıp naptın ayol o paraları?
bu her yerde var halbuki gordugum kadariyla hic beklemedigin insanlardan acayip bir alisveris performansi cikiyoo atasayda çalışanlar cins zaten burunlarından kıl aldırmazlar hele o kel yok mu kel.üstüm başım düzgün de gitsem parmağımda pırlantalarda olsa ürün bakmak isteyence gönülsüzzz gönülsüzz gösteriyorlar bana.acaba auram mı fakirlik yayıyor anlamadım
ben de kaynana kayınbaba yok olsaydı ne elmaslarım altınlarım olurdu.kayınvalidemin bir elmas gerdanlığı var her bir taşı kafam kadar.görümcem de şimdi ama 2 kızı paylaşamıyorlarbizde nisanda damat tarafi takar ama dugunde alir geri takarlar
sen evlenmeden mi vefat etmisler?ben de kaynana kayınbaba yok olsaydı ne elmaslarım altınlarım olurdu.kayınvalidemin bir elmas gerdanlığı var her bir taşı kafam kadar.görümcem de şimdi ama 2 kızı paylaşamıyorlar.ben de 3 5 bilezik kaldı sadece bir de turalı kolye.gerisi 14 ayar ıvır zıvır
film delisi o mağazayı gayet iyi bilir belki sadece o şubeye özgü bilemiyorum.ben iyi karşılanmıyorum orada alışveriş de yaptığım halde.hele o kellll hele o kellllll değil mi film?bu her yerde var halbuki gordugum kadariyla hic beklemedigin insanlardan acayip bir alisveris performansi cikiyo
Sus kız zilliAhahah
Arttırıyorum, sözde de maraş işi denilen bir set taktılar.
Onu da sattım tabi
Altın sevmediğim için boyuna altın taktılar bana.
Benim kv, ben evlenirken birden taş sevdalısı oldu.ben de kaynana kayınbaba yok olsaydı ne elmaslarım altınlarım olurdu.kayınvalidemin bir elmas gerdanlığı var her bir taşı kafam kadar.görümcem de şimdi ama 2 kızı paylaşamıyorlar.ben de 3 5 bilezik kaldı sadece bir de turalı kolye.gerisi 14 ayar ıvır zıvır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?