Geçinemeyenler kulübü

aylik 6000 yapiyo kiz zengin dedigin, eside tahminim 10.000 falan aliyordur.
iki kisiler ev kendilerinin birde kirada evleri var 1.300 de ordan gelse 5.300 e geciniyolar gerisi güne.
Ben o parayı verebilsem bebeleri koleje yazdırırım
Biz mi çok yiyoruz nedir, yaşayamıyoruz ya bir türlü.

aylik 6000 yapiyo kiz zengin dedigin, eside tahminim 10.000 falan aliyordur.
iki kisiler ev kendilerinin birde kirada evleri var 1.300 de ordan gelse 5.300 e geciniyolar gerisi güne.
Son 9 aydır gelirim yarıya düştü kiralar yokk borsa nanay hep kırmızı.1000 tl bile bana milyon gibi geliyor bu aralar.orta halliydim ama artık dümdükk fakirim yaşasın

kadin o paraya birde kizini ingiltereye yari burslu dil egitimine gondermis desem
ya baska gelirleride var bizim haberimiz yok yada cidden fazla yeniyo

yiyecek 4000 desek kira 1500 elektrik su 450 doğalgaz 550 aidat 250 telefonlar 150 tvler 100 evdeki kırık çıkık ayda 200 taksitler 1800 araba kasko vergi bakım benzini saymadım daha.kıyafet dışarda yemek yemek kuaför takı vs de yok çocuğun kitap şu bu masraflarını da eklemedim.sineğin yağınıda çıkarsam cıks mümkün değil

yok valla film annem ayın 17 sinde oldu tekrar 17 sine bulamadım sağlık ocağı 29 una veriyordu .ama seçenekler sunuyor sistem belki onlara bakmayı bilememişlerdir
Muhtemelen.
Babam medicanada, annem medisun da oldu.
Kvdemler sağlık ocağında buldular.
O a life dan nefret ediyorum, geçen ay orada yattı babam.
Ne kötü bir yer orası.

Muhtemelen.
Babam medicanada, annem medisun da oldu.
Kvdemler sağlık ocağında buldular.
O a life dan nefret ediyorum, geçen ay orada yattı babam.
Ne kötü bir yer orası.
kötü ama muayene ücretleri ucuz annemi oraya götürüyorum hep.sağlık sigortası olmadığından diğer hastaneler tuzlu geliyor

kırmızı oda sadi ye bayılıyorummm bir hocemmmm deyişi var gülmekten yerlere yattım.adam harika rol yapıyor erkan petekkayayı sevmezdim burada döktürmüş adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…