- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.301
O ara o şehirde oldugum için oldum aşı kalmadığı için değil. Kendi çalıştığım yerde değildim yoksa hastanemde olurdum.yok artik ya
nasil bir sacmalik bu ya
Evet evet.peki randevu sisteminde asinin nerelerde var oldugunu gorebiliyormuyuz?
Her şey güzel de ben de el çiçeğine takıldım, canlı cicek miydi?Ben de çok beğenerek almıştım.
Evet canlı çiçek kullandım. Lilyum ve laleHer şey güzel de ben de el çiçeğine takıldım, canlı cicek miydi?
en fakir kim yarışması mı ne yapsak aramızda?ben ve zengın hıc olmadı. yakısmadı.fakırım heöde zugut aga gıbı fakırkm
tabıkıde ben secılırımen fakir kim yarışması mı ne yapsak aramızda?
sen öyle san evdeki fazla elektrik süpürgesini sattım bugün henüz kargolamadan da kendime spor ayakkabı aldım parasına.süpürge oldu mu sana ayakkabı .bedava almışım gibi sevindimmmtabıkıde ben secılırım
sen zengınsın bacı..en fakir kim yarışması mı ne yapsak aramızda?
Influencerlik diye bir sektör mu varmış o ne ola ki?Karşı komşum influencerlik yapiyo , bir haftada sadece trendyol linki vererek 1400 TL para kazanıyor
Millet çok kolay para kazanıyor abi , zoruma gitmeye başladı
cok ıyı etmişsın bende bugun kendımı sımartım. gıttım 2tane indirim de tunık aldımsen öyle san evdeki fazla elektrik süpürgesini sattım bugün henüz kargolamadan da kendime spor ayakkabı aldım parasına.süpürge oldu mu sana ayakkabı .bedava almışım gibi sevindimmm
cıksss 9 ay önceye kadar orta halli bir aileydik.şimdilerde ince hesap peşindeyizsen zengınsın bacı..
yarismaya gerek yok acik ara fark atarimen fakir kim yarışması mı ne yapsak aramızda?
para mı verdin alırken?.takas falan yapsaydıncok ıyı etmişsın bende bugun kendımı sımartım. gıttım 2tane indirim de tunık aldım
Abla benim dolaba da bir el atsaaan. Öyle bekliyorum.sen öyle san evdeki fazla elektrik süpürgesini sattım bugün henüz kargolamadan da kendime spor ayakkabı aldım parasına.süpürge oldu mu sana ayakkabı .bedava almışım gibi sevindimmm
hepımız oyleyız.. cıttten. saclarımı boyatmaya karar verdım. bugun bana resmen 750 tle dıyor bır sacacıksss 9 ay önceye kadar orta halli bir aileydik.şimdilerde ince hesap peşindeyiz
instagram zenginleriInfluencerlik diye bir sektör mu varmış o ne ola ki?
tmm birinci belli deniz.yarismaya gerek yok acik ara fark atarim
bacım dur bugun ilkez kredı kartını kullandım para gıtmedı yanı.para mı verdin alırken?.takas falan yapsaydın
neyyyyy o şehirde bile 750 hahepımız oyleyız.. cıttten. saclarımı boyatmaya karar verdım. bugun bana resmen 750 tle dıyor bır saca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?