- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.321
o sehır dedıgın kiralar yukselıyor almiş basını gıdıyor..neyyyyy o şehirde bile 750 ha
aç bir hesap sat sonra da eşinin eline tutuştur kargolamaya gönder.Abla benim dolaba da bir el atsaaan. Öyle bekliyorum.
kesinlikle o.gün parası bile yok kadında yazıkkkkkk
saca 750 tle versem suankı zor surecte kalbıme iner ya.. dalga gecıyor sankı..neyyyyy o şehirde bile 750 ha
Açtım. Alan yokkaç bir hesap sat sonra da eşinin eline tutuştur kargolamaya gönder.
Hadi len oradan, hesabımda bugüne bugün 280 tl para var, zengin girdim ctesi gününe
bisey dicemHadi len oradan, hesabımda bugüne bugün 280 tl para var, zengin girdim ctesi gününe
fakir ama gururlu çıktı bu film.fakir olduğunu kabullenmek istemiyor denizHadi len oradan, hesabımda bugüne bugün 280 tl para var, zengin girdim ctesi gününe
instagram zenginleri
Noldu bacım, paralanınca değişmiş miyimbisey dicem
Benimde ombrem bayağı kulak altına indi .hepımız oyleyız.. cıttten. saclarımı boyatmaya karar verdım. bugun bana resmen 750 tle dıyor bır saca
bende bakarken tipe bak ya falan diyip bakiyorum2 yıldır sosyal medyam yok, uzağım upuzak
atasaya uğra havanı alıverirler pısss olursunNoldu bacım, paralanınca değişmiş miyim
yok kiz benden de fakir ciktinNoldu bacım, paralanınca değişmiş miyim
Ombreye 400 bedava.Benimde ombrem bayağı kulak altına indi .
Cekeyim kaşlarima kadar dedim .
Adam 400 diyor .
Pahalı mı ucuz mu bilemedim tabi kafam karıştı.
Bıraktım öylece
Ben evdeki filmlere odakladım ,fazlasını göremiyorumbende bakarken tipe bak ya falan diyip bakiyorum
banada bir sey ifade etmiyor artik insta face falan da komik videolar izliyorum
Zuahahahshshshsyok kiz benden de fakir ciktin
bana gore pahalı. benceBenimde ombrem bayağı kulak altına indi .
Cekeyim kaşlarima kadar dedim .
Adam 400 diyor .
Pahalı mı ucuz mu bilemedim tabi kafam karıştı.
Bıraktım öylece
Zuahahahshshshs
Sizin için küçük, benim için büyük bir meblağ
Ben hep sıfırda gezen insan olduğumdan, ne yapacağımı bilemedim harcayamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?