Geçinemeyenler kulübü

Ombreye 400 bedava.
Piyasası binden başlıyor.

Ben geçen yıl Mayıs'ta aptırdım ombreyi .
350 ye kafamın dibine kadar yapmışlardı desem yeridir hani
Hiç zarar da görmedi kötü de olmadı gercekten

Ne ara binleri buldu a aaa, şaşırdım

Geçen hafta alıyordum, bugün için kahvaltıya misafirim vardı ama bebeler hasta olunca kaldı ama zaten param yetmedi tam istediğim sete.
Netten yarım alıp, kocadan kartını ver diye yapışıp 2 seferde halledecektim
Haftaya kısmet.
Paşabahçenin bir serisi çok hoşuma gitti, misafir ve günlük bardak takımı, ara sunumluk tamamlayacağım.

ayyy çok heyecanlandım film beni davet edecek ki tabak bardak yeniliyor

hepsini ondan cek ay pardon elim sürçtü de

Ben geçen yıl Mayıs'ta aptırdım ombreyi .
350 ye kafamın dibine kadar yapmışlardı desem yeridir hani
Hiç zarar da görmedi kötü de olmadı gercekten

Ne ara binleri buldu a aaa, şaşırdım
Bacım seneler önce bak düşün nişanlıydım, ombre gibi hafif bir şey denedim yıl 2014 düşün, 250 falan ödedim ki uygun yerdi.
Bir daha da tövbe ettim saça açıcı işleme, ilk ve son oldu.

İlden ile de fiyat değişiyor tabi
Kırıkkale de iki yüze de yapıyor iyi biyer .
Sakarya'da 600 u buluyor .
Sizin orada nasıl ombre fiyatlari
ben daha yeni boya işıne kalkıstıgım için. sadece bakım için istemiştim yanı hıc ombre yapmadım ve fıyatlar hakkında bilgimde yok sac boyatmasına 750 tle soyledıklerındede zaten nasıl gırdıysem kapıdan oylede cıktım

gordion tony guy a 4 sene olacak 500 e yakın vermiştim.onu da 9 takside böldüm netten.o gün bu gündür saçlarımı kendim boyuyorum şoku atlatamadım

gordion tony guy a 4 sene olacak 500 e yakın vermiştim.onu da 9 takside böldüm netten.o gün bu gündür saçlarımı kendim boyuyorum şoku atlatamadım
en iyisinı yapıyorsun ben degısıklık ve bakım için istemiştim ama vazgeçtim boyle ıyı

sen yine sac boyatiyosun o parayi veriyosun, erkeklerin 2 tel sacini yalandan kirpip dunya para aliyorlar avm kuaforlerinde falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…