- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.341
sıralama da değişiklik oldu arkadaşlar.deniz de filmden daha fazla para varmış o yüzden birinciliğe filmdelisi bileğinin hakkıyla yerleştifakirligi sizlerw birakiyoruz film ve ben bildigin fak fakir yani
Ombreye 400 bedava.
Piyasası binden başlıyor.
filmin hasi bugun bizim evdeydi basim agriyo halaBen evdeki filmlere odakladım ,fazlasını göremiyorum
Aa hayırdır inşallahfilmin hasi bugun bizim evdeydi basim agriyo hala
Geçen hafta alıyordum, bugün için kahvaltıya misafirim vardı ama bebeler hasta olunca kaldı ama zaten param yetmedi tam istediğim sete.tabak al tabak
Noldu, kötü bir şey yok umarım...filmin hasi bugun bizim evdeydi basim agriyo hala
İlden ile de fiyat değişiyor tabibana gore pahalı. bence
ayyy çok heyecanlandım film beni davet edecek ki tabak bardak yeniliyorGeçen hafta alıyordum, bugün için kahvaltıya misafirim vardı ama bebeler hasta olunca kaldı ama zaten param yetmedi tam istediğim sete.
Netten yarım alıp, kocadan kartını ver diye yapışıp 2 seferde halledecektim
Haftaya kısmet.
Paşabahçenin bir serisi çok hoşuma gitti, misafir ve günlük bardak takımı, ara sunumluk tamamlayacağım.
hepsini ondan cek ay pardon elim sürçtü deGeçen hafta alıyordum, bugün için kahvaltıya misafirim vardı ama bebeler hasta olunca kaldı ama zaten param yetmedi tam istediğim sete.
Netten yarım alıp, kocadan kartını ver diye yapışıp 2 seferde halledecektim
Haftaya kısmet.
Paşabahçenin bir serisi çok hoşuma gitti, misafir ve günlük bardak takımı, ara sunumluk tamamlayacağım.
Bacım seneler önce bak düşün nişanlıydım, ombre gibi hafif bir şey denedim yıl 2014 düşün, 250 falan ödedim ki uygun yerdi.Ben geçen yıl Mayıs'ta aptırdım ombreyi .
350 ye kafamın dibine kadar yapmışlardı desem yeridir hani
Hiç zarar da görmedi kötü de olmadı gercekten
Ne ara binleri buldu a aaa, şaşırdım
denizle birlikte delirmeceleri oynuyoruzNoldu, kötü bir şey yok umarım...
ben daha yeni boya işıne kalkıstıgım için. sadece bakım için istemiştim yanı hıc ombre yapmadım ve fıyatlar hakkında bilgimde yok sac boyatmasına 750 tle soyledıklerındede zaten nasıl gırdıysem kapıdan oylede cıktımİlden ile de fiyat değişiyor tabi
Kırıkkale de iki yüze de yapıyor iyi biyer .
Sakarya'da 600 u buluyor .
Sizin orada nasıl ombre fiyatlari
Cama taktım cey bu ara.ayyy çok heyecanlandım film beni davet edecek ki tabak bardak yeniliyor
Benim kıler 4yıldır aynı takımayyy çok heyecanlandım film beni davet edecek ki tabak bardak yeniliyor
ceycey0406 sen al bana yenı takımben senı mısafır ederim kızayyy çok heyecanlandım film beni davet edecek ki tabak bardak yeniliyor
kucuk hanimin sendromlari tavan yaptiAa hayırdır inşallah
Sağlık olsun da boşver gerisini.denizle birlikte delirmeceleri oynuyoruz
akşama kadar ağladı desem
en iyisinı yapıyorsun ben degısıklık ve bakım için istemiştim ama vazgeçtim boyle ıyıgordion tony guy a 4 sene olacak 500 e yakın vermiştim.onu da 9 takside böldüm netten.o gün bu gündür saçlarımı kendim boyuyorum şoku atlatamadım
gordion tony guy a 4 sene olacak 500 e yakın vermiştim.onu da 9 takside böldüm netten.o gün bu gündür saçlarımı kendim boyuyorum şoku atlatamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?