- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.361
Artık kendi saçlarını mi kullaniyorsunBacım seneler önce bak düşün nişanlıydım, ombre gibi hafif bir şey denedim yıl 2014 düşün, 250 falan ödedim ki uygun yerdi.
Bir daha da tövbe ettim saça açıcı işleme, ilk ve son oldu.
bakıma ne gerek var.maskenin altında hepimiz aynıyızen iyisinı yapıyorsun ben degısıklık ve bakım için istemiştim ama vazgeçtim boyle ıyı
zengünnn erkektir onlar
sen yine sac boyatiyosun o parayi veriyosun, erkeklerin 2 tel sacini yalandan kirpip dunya para aliyorlar avm kuaforlerinde falan
Bende bugün kollajen sordum .ben daha yeni boya işıne kalkıstıgım için. sadece bakım için istemiştim yanı hıc ombre yapmadım ve fıyatlar hakkında bilgimde yok sac boyatmasına 750 tle soyledıklerındede zaten nasıl gırdıysem kapıdan oylede cıktım
ruh sağlığım el vermiyo artik yaSağlık olsun da boşver gerisini.
Bak sünürüyoruz 3 gündür biz, şükür bu akşam iyiler.
Uyuyacağım sonunda.
Ben hep koyuya boyatırım.Artık kendi saçlarını mi kullaniyorsun
Renk değişimi yapmiyormusun hiç
4 yaş ilk ergenlik deniyor ya yaklaşıyor adım adım. 7 yaşta tripler tavan yaptı bizim de.kucuk hanimin sendromlari tavan yapti
valla can cakma recep ivedık kaslarımla sekıl yapayım dedim 750 tle yı duyunca onlarda kaldıbakıma ne gerek var.maskenin altında hepimiz aynıyız
Ben hep koyuya boyatırım.
Kendi saçlarım kumral, koyu kumral gibi ama kaşlarım siyaha yakın.
Ondan kendi saçımdan koyu renge boyatırdım, bir kere o açma işlemiyle nasıl saçların mahvolduğunu, atılan krapenin tonlarca saç kremiyle acı içinde açıldığını yaşayınca, bulaşmam asla.
O zamanlar saçım belimde ve çoktu bir de, sen düşün işkencemi.
cok pahalıymiş yaBende bugün kollajen sordum .
Eşim kullanıyor 480 dediler ,
AA dedim kartı evde unutmusumyedirir miyim hiç .
zaten bide quercetin alıyorum aylık 200 lira
Yetti gayri veremem 480 kollajen mollajen
ya ben aglayan cocugun sesine dayanamiyorum, aglamasin ne yaparsa yapsin gercekten hic onemli degil.4 yaş ilk ergenlik deniyor ya yaklaşıyor adım adım. 7 yaşta tripler tavan yaptı bizim de.
kac yasındaya ben aglayan cocugun sesine dayanamiyorum, aglamasin ne yaparsa yapsin gercekten hic onemli degil.
maalesef ağlak bir çocugum var, su isterken aglanirmi ya, kakasini yaparken kaka beni birakmiyo diye agliyo gercekten artik cok bunaldim.
bugun annemle goruntulu konusurken x e (esime) tras makinasi almistik ya sanada alalim ondan bi tane dedibakıma ne gerek var.maskenin altında hepimiz aynıyız
3.5kac yasında
benımkı 2yasında 2yas sendromu dıyorlar ya belkı onu atlatamamiştır.
yok 3 yaş sendromuyla 4 yas sendromu arasinda gidip geliyo 2 ile bitse keşke.benımkı 2yasında 2yas sendromu dıyorlar ya belkı onu atlatamamiştır.
Anlıyorum. Şöyle düşün sadece onunla ilgilenmeni bekliyor. Hazır cevap ol, kaka seni bırakmıyorsa sen onu bırak deya ben aglayan cocugun sesine dayanamiyorum, aglamasin ne yaparsa yapsin gercekten hic onemli degil.
maalesef ağlak bir çocugum var, su isterken aglanirmi ya, kakasini yaparken kaka beni birakmiyo diye agliyo gercekten artik cok bunaldim.
Allah yar ve yardımcın olsun dıyım cocuk lar oyle boyle bızode yıpratarak buyuyorlar işteyok 3 yaş sendromuyla 4 yas sendromu arasinda gidip geliyo 2 ile bitse keşke.
zaten girilmesi gereken bir sendrom varsa kesin girer kaçarı yok.
dört gozle hava isinsin diye bekliyorum cidden, ciksin kapida neyle oynuyosa oynasin yeterki artik bir birimizin yakasindan düşelim.Anlıyorum. Şöyle düşün sadece onunla ilgilenmeni bekliyor. Hazır cevap ol, kaka seni bırakmıyorsa sen onu bırak deyorucu gelebilir ama.1 tanecik kızın var, sabırlı ol her seyi oyuna cevir ben baska çözüm bulamadim. Çamurla kumla oynardi eve acliktan ölmemek icin gelirdik, banyo yapmak istemezdi. 100 e kadar say bakalim banyodan çıkabilecek miyiz hadi bakalim diyip kırklamaya başlıyordum inadini böyle alt ettim. Her seye boyle karsilik vermeye çalışmak da zor ve yorucu ama diger türlü de beynim duruyor, caresiz kalıyorum.
Hepsi oyle. Top oynamak sürekli araba sürmek istiyor disari cikmak.istiyor. canli ders esnasinda ogrencileri kiskaniyor. Oynayalim hadi deyince yok yok simdi degil diyor. Sonra da oynamadin diye bana küsüyor. Hı hı tabi tabi sen sürekli yemek yap diyor, duygu sömürüsü vs neler neler.. bitsin artik su gunler....dört gozle hava isinsin diye bekliyorum cidden, ciksin kapida neyle oynuyosa oynasin yeterki artik bir birimizin yakasindan düşelim.
nasil ilgilenecegimi bilemiyorum artik ve ruhen zaten bunalmis durumdayim iyice bunaliyorum.
bugun kar yagarken artik dayanamadim giydirdim ustunu basini cikardim disari azicik hoplasin ziplasin diye orda bile hadi sende zipla hadi tren yapip suyun icinden gecelim
o kadar cok oynadim ki bu bir senedir cocuk rolleri karistirdi heralde diyorum.
beni anne olarak degilde arkadas olarak goruyo sanirim.
yemek yapmam lazim biraz kendin oyna diyorum ama sen benim canim arkadasimsin neden oynamiyoruz diye agliyo
inat bir cocuk degil sadece ilgi delisi.
dünya yansa su dokmeyi birak ve benimle oyna cabuk modunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?