Geçinemeyenler kulübü

havada durdu durdu marttan sonra bozdu kisa girerken marta kadar sık disini diye teskin ediyordum kendimi, zaten pilimde o kadarmis vallahi dengem sasti ya.
biri baksa soyle 2 gun beynim dinlense baska hic bir sey istemiyorum.

havada durdu durdu marttan sonra bozdu kisa girerken marta kadar sık disini diye teskin ediyordum kendimi, zaten pilimde o kadarmis vallahi dengem sasti ya.
Inan ben 2 yildir bu haldeyim.

Ortanca aglayarak büyüdü kulaklarim çınlıyor bağırdığı zaman. Karsi apartmandan duyanlar Allah yardim etsin diyordu,aglamak ne aglamak.o sene tatile gidemedik parka zor gidiyordum. Üstüne 3. Hamilelik üstüne pandemi. 2 senedir evle yapışık yaşıyorum.

ya ben aglayan cocugun sesine dayanamiyorum, aglamasin ne yaparsa yapsin gercekten hic onemli degil.
maalesef ağlak bir çocugum var, su isterken aglanirmi ya, kakasini yaparken kaka beni birakmiyo diye agliyo gercekten artik cok bunaldim.
Su isterken niye agliyormus annesi ?

Bide ikide bi çocukla da gezilir ne var deyip duruyorlar .
Nereye geziyon hani

Bide ikide bi çocukla da gezilir ne var deyip duruyorlar .
Nereye geziyon hani
Ilk cocukla her yere gittik gezdik. Ama ikinci resmen eve bagladi bizi. Nerde olsam huzursuz oluyordum. Eve gidelum evde aglasin derdin,o kadar. O nasil aglamak yaaa hala aynııı..

Benim neden geçmiyor ya kullanmadığım ilaç kalmadı şuanda Qlarista doğum kontrol kullanıyorum pahalı ve bitkisel bir ilaç devlette karşılamıyor. Önceden yasmin kullanmıştım kötü bir yan etki görmedim. Yinemi dönsem ona acaba

bebeklinick
Ahhh hem de nasil. Yaramazligi kadar da cok tatli sipa. Kulaklar hep bizde. Biri biyere gidecekse montunu ve maskesini gosterir ben ben diye. Bisey alsak elimize o anlatir nasil kullanacagimizi. Her seyi ama her seyi isaretle anlatiyor, konusmuyor. Sordugumuz sorulara ıı ııhh ya da hıhı diye cevap veriyor o ses tonuna aşığım zaten. Yerim yaa

Yaaaa yicem ya yicemm.
Çocuk başkasının çocuğu olunca sevmesi çok güzel oluyor benim icinnnn

istanbul sözleşmesi fesh edilmiş
Okudum ama karar iptal edilecek gibi.
Anayasaya aykırı imiş, kanun hükmündeymiş uluslararası sözleşmeler ve kararname ile iptali mümkün değilmiş.
Gerçi mümkün olmayan her şey oldu, merkez bankası başkanı da görevden alındı, faizler fırladı doları stabil tutabilmek adına.
Deneme yanılma yöntemiyle ülke yönetiyorlar ya...

başımıza bi taş yağmadigi kaldi zaten oda yagsada hep birlikte cekip gitsek

başımıza bi taş yağmadigi kaldi zaten oda yagsada hep birlikte cekip gitsek
Gerçekten öyle soyumuzu kurutup kurtulacaklar bizden
Unutmadan birde hayvanlar var
Ne kadına ne çocuğa ne hayvana değer veriliyor

Söyleyecek çok şey varda neyse..

Zaten hiç umudum hayalim yoktu bu ülkede hala niye üzülüyorum bilmiyorum

söyleyeceklerimizi bile söyleyemiyoruz maalesef.
cehennem dedikleri dünya maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…