- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.381
havada durdu durdu marttan sonra bozdu kisa girerken marta kadar sık disini diye teskin ediyordum kendimi, zaten pilimde o kadarmis vallahi dengem sasti ya.Hepsi oyle. Top oynamak sürekli araba sürmek istiyor disari cikmak.istiyor. canli ders esnasinda ogrencileri kiskaniyor. Oynayalim hadi deyince yok yok simdi degil diyor. Sonra da oynamadin diye bana küsüyor. Hı hı tabi tabi sen sürekli yemek yap diyor, duygu sömürüsü vs neler neler.. bitsin artik su gunler....
Inan ben 2 yildir bu haldeyim.havada durdu durdu marttan sonra bozdu kisa girerken marta kadar sık disini diye teskin ediyordum kendimi, zaten pilimde o kadarmis vallahi dengem sasti ya.
biri baksa soyle 2 gun beynim dinlense baska hic bir sey istemiyorum.
Ortanca aglayarak büyüdü kulaklarim çınlıyor bağırdığı zaman. Karsi apartmandan duyanlar Allah yardim etsin diyordu,aglamak ne aglamak.o sene tatile gidemedik parka zor gidiyordum. Üstüne 3. Hamilelik üstüne pandemi. 2 senedir evle yapışık yaşıyorum.havada durdu durdu marttan sonra bozdu kisa girerken marta kadar sık disini diye teskin ediyordum kendimi, zaten pilimde o kadarmis vallahi dengem sasti ya.
biri baksa soyle 2 gun beynim dinlense baska hic bir sey istemiyorum.
Su isterken niye agliyormus annesi ?ya ben aglayan cocugun sesine dayanamiyorum, aglamasin ne yaparsa yapsin gercekten hic onemli degil.
maalesef ağlak bir çocugum var, su isterken aglanirmi ya, kakasini yaparken kaka beni birakmiyo diye agliyo gercekten artik cok bunaldim.
Bide ikide bi çocukla da gezilir ne var deyip duruyorlar .Ortanca aglayarak büyüdü kulaklarim çınlıyor bağırdığı zaman. Karsi apartmandan duyanlar Allah yardim etsin diyordu,aglamak ne aglamak.o sene tatile gidemedik parka zor gidiyordum. Üstüne 3. Hamilelik üstüne pandemi. 2 senedir evle yapışık yaşıyorum.
Ilk cocukla her yere gittik gezdik. Ama ikinci resmen eve bagladi bizi. Nerde olsam huzursuz oluyordum. Eve gidelum evde aglasin derdin,o kadar. O nasil aglamak yaaa hala aynııı..Bide ikide bi çocukla da gezilir ne var deyip duruyorlar .
Nereye geziyon hani
Yavrucugum benimIlk cocukla her yere gittik gezdik. Ama ikinci resmen eve bagladi bizi. Nerde olsam huzursuz oluyordum. Eve gidelum evde aglasin derdin,o kadar. O nasil aglamak yaaa hala aynııı..
çunku susamışSu isterken niye agliyormus annesi ?
Benim neden geçmiyor ya kullanmadığım ilaç kalmadıadet olamamıstım ıkı ay devlete gıttım..kıst var dedı ama dogum kontrol hapıyla gececegını dusunuyorum dedı..yasmın..kullandım 1 kutu bıtınce oldum rahatlamıstım gıttım tekrar gecmıs dedı kıstler
2Yavrucugum benimyaşı kaç annesi
Ya ben onu severim ne tatlıdır şimdi .
Yaaaa yicem ya yicemm.bebeklinick
Ahhh hem de nasil. Yaramazligi kadar da cok tatli sipa. Kulaklar hep bizde. Biri biyere gidecekse montunu ve maskesini gosterir ben ben diye. Bisey alsak elimize o anlatir nasil kullanacagimizi. Her seyi ama her seyi isaretle anlatiyor, konusmuyor. Sordugumuz sorulara ıı ııhh ya da hıhı diye cevap veriyor o ses tonuna aşığım zaten. Yerim yaa
Okudum ama karar iptal edilecek gibi.istanbul sözleşmesi fesh edilmiş
Durmak yok ölmeye devamistanbul sözleşmesi fesh edilmiş
başımıza bi taş yağmadigi kaldi zaten oda yagsada hep birlikte cekip gitsekOkudum ama karar iptal edilecek gibi.
Anayasaya aykırı imiş, kanun hükmündeymiş uluslararası sözleşmeler ve kararname ile iptali mümkün değilmiş.
Gerçi mümkün olmayan her şey oldu, merkez bankası başkanı da görevden alındı, faizler fırladı doları stabil tutabilmek adına.
Deneme yanılma yöntemiyle ülke yönetiyorlar ya...
Gerçekten öyle soyumuzu kurutup kurtulacaklar bizdenbaşımıza bi taş yağmadigi kaldi zaten oda yagsada hep birlikte cekip gitsek
söyleyeceklerimizi bile söyleyemiyoruz maalesef.Gerçekten öyle soyumuzu kurutup kurtulacaklar bizden
Unutmadan birde hayvanlar var
Ne kadına ne çocuğa ne hayvana değer veriliyor
Söyleyecek çok şey varda neyse..
Zaten hiç umudum hayalim yoktu bu ülkede hala niye üzülüyorum bilmiyorum
bir avrupa ülkesinde doğanlar ne kadar şanslı.her geçen gün onlara daha çok özeniyorumsöyleyeceklerimizi bile söyleyemiyoruz maalesef.
cehennem dedikleri dünya maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?