- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.601
Ay peynirimi kendim yapıyorum sende öyle yap .Peynir bile lüks. 1 ay önce aldığım 3 liralik poşet eldiven 10 lira olmus. Gerisini sen düşün
Cafeye iyiki gitmişsin bugün .Haftaya raflarda hersey katlanmıs olucak hersey. Pf
Lor mu yiyelim hepAy peynirimi kendim yapıyorum sende öyle yap .
Yeter gayri
Yakında birbirimizi yiyecek duruma düşmesek barieskiden babaannem boyle seyler olunca nohutu bulguru unu vs torba toeba alir eve istiflerdi ortalik iyice kizismadan.
yarin bende gidip alisveris yapayim
biz fakirler icin iki ucu şeyli degnek.İşte kredi çekeceksin.
Faizlerden haberin var mıydı?
Biz ablama ev alacağımız için şu 2 haftadır banka faizleri ile uğraşıyoruz.
1.70 e dayanmıştı.
Ne demek bu, çok çok yüksek bir rakam.
3 5 zengin dediğin ülkenin 30 milyonu.
Onların alım gücü, ellerindeki parayı, yatırımı piyasaya salması ancak zaten kuru düşürür.
Çark ne zaman dönerse, piyasada para akışı ne kadar hızlanırsa, her şeyin fiyatı o kadar geriler.
Yarın da piyasaya biraz nakit sokarlar dövizin pik yapmaması adına, bir set çekilir illa sınırı vardır.
Yok yok onu yapmiyorum ki .dilimlencek peynir yapıyorum salamura diyen var sanırım ama benim bildiğim salamura tuzlu .Lor mu yiyelim hep
sirkeyle kestirince peynir oluyoLor mu yiyelim hep
bizlerde de var euro dolar altın ama 3 kuruşluk.artsa ne olacak fiyat artışlarıyla gene dümdükkkk fakiriz ha hahabiz fakirler icin iki ucu şeyli degnek.
parasi olanin eurosu dolari uctu kredide dustu oh mis yani.
tulum yok artik, ekmek arasi roka yiyecegizYok yok onu yapmiyorum ki .dilimlencek peynir yapıyorum salamura diyen var sanırım ama benim bildiğim salamura tuzlu .
Benim yaptığım normal tuz oranında .keyifli bı peynir .
Tabi bir Erzincan tulumunun yerini tutmaz da
Aynen öyle.biz fakirler icin iki ucu şeyli degnek.
parasi olanin eurosu dolari uctu kredide dustu oh mis yani.
Ahahahahahahahah 20liraydi bir kahve bilsem 2 paket alır evde icerdimCafeye iyiki gitmişsin bugün .
Bugün o cafede içtiğin kahve yanına kâr b
Süt icemem sevmiyorum ama yoğurt ve peynirdelisiyim. Karalar bagladimmmsirkeyle kestirince peynir oluyohemde ne peynir.
uzulmeyin peynir tariflerini annemden alir size yazarim
aynen iste.bizlerde de var euro dolar altın ama 3 kuruşluk.artsa ne olacak fiyat artışlarıyla gene dümdükkkk fakiriz ha haha
film 260 liranı harcamasaydın iyiydiAynen öyle.
Olan hep halka zaten.
Biz kendimizi geçtik, battık ki ne battık.
Ama üreticiye faydası olacak.
Tüketici sınırlı ulaşabilse de bir şekilde batmayacak üretici en azından.
Dolar alayım bari diye girdim, devalüasyona denk geldim.bizlerde de var euro dolar altın ama 3 kuruşluk.artsa ne olacak fiyat artışlarıyla gene dümdükkkk fakiriz ha haha
kefen paramız tövbe tövbeeeaynen iste.
maasli calisanin hali bu.
kötü gün parasi bizlerdeki.
315 oldu ohoo, siz görmeyeli aşırı zenginleştimfilm 260 liranı harcamasaydın iyiydi
Tuz da kesiyor malum. Beyaz peynir vb tariflere açığımsirkeyle kestirince peynir oluyohemde ne peynir.
uzulmeyin peynir tariflerini annemden alir size yazarim
zikkimin dibine batmasinlarAynen öyle.
Olan hep halka zaten.
Biz kendimizi geçtik, battık ki ne battık.
Ama üreticiye faydası olacak.
Tüketici sınırlı ulaşabilse de bir şekilde batmayacak üretici en azından.
Ya ben sana kiyamammmmmmtulum yok artik, ekmek arasi roka yiyecegiz
bari son bir kez levrek yeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?