Geçinemeyenler kulübü

film gel ikimiz bir dükkan açalım az çok gemolog sayılırız

Zaten gebeliğin ilk ayalrinda doktorda yanasmayin diyor sanırım , ya da kadın mi tatsız oluyor acaba da durgun geçiyor o donem
Valla tadım tuzum yerinde ama en azından Bi kalp atışını duyana kadar duruyum diyorum
Ay tenli anne bu arada şimdi yanasmazsin ama 24.haftada adamk zirt pirt uyandirirsin pişt bi gelsene bişey denicem diye
Ayy o halimi düşünemiyorum ama cidden okuduğum kadarıyla erkekler Bi değişiyo sanırım bebeğe zarar vermemek amacıyla sanırım

Esnafın görmediğine eminim. Cuma akşam yaptık oldu helal olsun diyenlerin pazartesi sabah renklerini görmek isterdim

eşim yav git şurdan çocugun kafasina kafasina vuruyomusum gibi geliyo, gozune falan deger diyodu sanirsin zenci .
kafasi donuk onun yukarda yukarda diyodum ben

Ayy o halimi düşünemiyorum ama cidden okuduğum kadarıyla erkekler Bi değişiyo sanırım bebeğe zarar vermemek amacıyla sanırım
Yakın arkadaşımın eşi yanasmamisti karısına doğurana dek .

Şuan başka yakın arkadaşım da beş aylık gebe .
Yaklaşmıyorlar birbirlerine
Erkege noluyosa bı hassaslasiyor evladima zarar gelmesin diyor filan

Onlarda haklı kendince ama süreç çok uzuyo bence 9 ay gebelik bunun 40ı var falan ne biliyim doktor yasak koymadığı sürece olabilir bence

Onlarda haklı kendince ama süreç çok uzuyo bence 9 ay gebelik bunun 40ı var falan ne biliyim doktor yasak koymadığı sürece olabilir bence
Bir kadının en dişi en güzel hali karnında bebek taşıdığı hali bence .

Bence çok seksi ya da ben yuvarlak olan herşeyi seviyorum mesela erkekte totoya da çok bakarm

Ay evet o niye ?
Hamile bir kadınla cima etmek çok hoş olmalı bence
cocugun kafasina degermiş gözüne degermiş
turlu turlu dusunceler var.
hatta esimin hep anlattigi bir hikaye vardi.
bir adam karisi hamileyken iliskiye giriyorlarmis sık sık cocuk dogunca babasinin suratin tukurup iyi oluyomu lan iyi oluyomuymus diye sormuş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…