- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.781
gormustur onlar coktan merak etmePazartesi dolar kurunu gördüklerin de kapalı yerleri de açacaktır
film gel ikimiz bir dükkan açalım az çok gemolog sayılırızAynı gerdanlığa toplam 2 karat taş da kullanabilir, 4 karat da.
Ya da aynı ürün diyelim ikisi de 4 karat ama yine 2 katı fyatına olabilir.
Sen gözle bakınca aynı zannedersin yansımadan dolayı ama fiyatı 2 katıdır.
Ne kadar çok taş varsa fiyat artar, taşlar büyürse fiyat artar, taş 4c özellikleri yükseldikçe artar.
Bu sevda işi resmen
çırak olabilirimfilm gel ikimiz bir dükkan açalım az çok gemolog sayılırız
Valla tadım tuzum yerinde ama en azından Bi kalp atışını duyana kadar duruyum diyorumZaten gebeliğin ilk ayalrinda doktorda yanasmayin diyor sanırım , ya da kadın mi tatsız oluyor acaba da durgun geçiyor o donem
Ayy o halimi düşünemiyorumAy tenli anne bu arada şimdi yanasmazsin ama 24.haftada adamk zirt pirt uyandirirsin pişt bi gelsene bişey denicem diye
eşim yav git şurdan çocugun kafasina kafasina vuruyomusum gibi geliyo, gozune falan deger diyodu sanirsin zenciValla tadım tuzum yerinde ama en azından Bi kalp atışını duyana kadar duruyum diyorum
Ayy o halimi düşünemiyorumama cidden okuduğum kadarıyla erkekler Bi değişiyo sanırım bebeğe zarar vermemek amacıyla sanırım
Çayı püskürttüm, ders çalışmadığını anlayacaklareşim yav git şurdan çocugun kafasina kafasina vuruyomusum gibi geliyo, gozune falan deger diyodu sanirsin zenci.
kafasi donuk onun yukarda yukarda diyodum ben
Yaaa deniz gece gece haykırdımeşim yav git şurdan çocugun kafasina kafasina vuruyomusum gibi geliyo, gozune falan deger diyodu sanirsin zenci.
Yakın arkadaşımın eşi yanasmamisti karısına doğurana dek .Ayy o halimi düşünemiyorumama cidden okuduğum kadarıyla erkekler Bi değişiyo sanırım bebeğe zarar vermemek amacıyla sanırım
Ay evet o niye ?düşük riskin yoksa istersen her gece comolokko ama adamlarda orda cocuk oldugunu bildiginden bir haller oluyor
Ben önce şu mutfakta dağ olan bulaşığımı toplayayım, bebelerin çantalarını hazırlayayımfilm gel ikimiz bir dükkan açalım az çok gemolog sayılırız
Yani, fırsat bu fırsat korunmadanAy evet o niye ?
Hamile bir kadınla cima etmek çok hoş olmalı bence
Ya chamallows nasıl güldüm Allah e mieşim yav git şurdan çocugun kafasina kafasina vuruyomusum gibi geliyo, gozune falan deger diyodu sanirsin zenci.
erkekler acayip tirsik oluyo.Çayı püskürttüm, ders çalışmadığını anlayacaklar
Onlarda haklı kendince ama süreç çok uzuyo bence 9 ay gebelik bunun 40ı var falan ne biliyim doktor yasak koymadığı sürece olabilir benceYakın arkadaşımın eşi yanasmamisti karısına doğurana dek .
Şuan başka yakın arkadaşım da beş aylık gebe .
Yaklaşmıyorlar birbirlerine
Erkege noluyosa bı hassaslasiyor evladima zarar gelmesin diyor filan
senin bölümün ne sır gibi saklıyorsun?Çayı püskürttüm, ders çalışmadığını anlayacaklar
Bir kadının en dişi en güzel hali karnında bebek taşıdığı hali bence .Onlarda haklı kendince ama süreç çok uzuyo bence 9 ay gebelik bunun 40ı var falan ne biliyim doktor yasak koymadığı sürece olabilir bence
İşletme bitti yüksek lisans yapıyorum. Sır değil aslındasenin bölümün ne sır gibi saklıyorsun?
cocugun kafasina degermişAy evet o niye ?
Hamile bir kadınla cima etmek çok hoş olmalı bence
Kadın gögsğ ve erkek fotosu görüpte bakmam diyene inanmamBir kadının en dişi en güzel hali karnında bebek taşıdığı hali bence .
Bence çok seksi ya da ben yuvarlak olan herşeyi seviyorummesela erkekte totoya da çok bakarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?