Geçinemeyenler kulübü

İyileşti iyileşti sağol canım sorduğun için.
Yani öksürüyorlar sadece, yarın okula gidecekler.
Sen nasılsın, kan değerlerine baktırdın mı tekrar?
Aman iyi olsunlar Ankaradaydın demi sen gene kırmızı olmuş diyolar çok mu öyle vaka artışı ya. Yok canım vermedim kan ama size birsey sorucam kızlar ya hamileyken ilk aylarda böyle gögüs ağrısı çektiniz mi bomba bomba oldu benimkiler nereye dokunsam patlamaya hazır mübarek

Tshirt değince bile zıplıyordum, aşırı ağrıyordu, acıyordu.
Ay bunu söylediğine aşırı sevindim, 4 5 haftalık belirtiler bunlar

Herkes sokakta burcu, nasıl artmasın vaka?
Sokağı da geç, kimse kurala uymuyor, güya yarı kapasiteli mekanlar ama iğne atsan yere düşmez.

Aynen ya geçen gece eşim dönerken çarptı gece gece fırça atmışım adama

Sorma film buralar da öyle kesin kırmızıya döner 7sinden 70ine sokakta ekonomiyi falan geçtim de en çok çocuklara üzülüyorum sınav haftası bu ara kardeşimin sanırım genelde öyle kapanırsa onlar için sıkıntı adapte olamıyorlar Bi aç Bi kapa hakkımızda hayırlısı

Akılları bulandırmayayım da koronadan kim besleniyorsa, kim ya da kimler bu süreçten nemalanıyorsa Allah cümle sülalesinin belasını versin.

progesteron hormonun yukseldigi icin oluyordu sanirim.
bir sure sonra geciyor sizlamasi.

orayi bilmem de ankarayi kapatacaklarini sanmiyorum ben

Sızlama halt etmiş yanında silikon taktırmış gibi deniz dikkat ediyorum şu sıra yanaşmıyorum da adama neyse amaannnn
biliyorum o durumu, ben birde progestan ilac kullanmistim düşün halimi yatakta saga sola donemiyordum, yorgani uzerime cekemiyordum o bile agirlik yapip sizlatiyordu.
sicak havlu basiyordum

Sızlama halt etmiş yanında silikon taktırmış gibi deniz dikkat ediyorum şu sıra yanaşmıyorum da adama neyse amaannnn
Zaten gebeliğin ilk ayalrinda doktorda yanasmayin diyor sanırım , ya da kadın mi tatsız oluyor acaba da durgun geçiyor o donem

Akılları bulandırmayayım da koronadan kim besleniyorsa, kim ya da kimler bu süreçten nemalanıyorsa Allah cümle sülalesinin belasını versin.
Kimlerin beslendiği fırsatçılar ortada da bizlerin elinden birsey gelmiyo en çok da gıda sektörü gibi ya içim acıyor verdiğim paraya kaliteli yaşayım diyorsan asgari üçret onun iki üç katı halt etmiş yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…