- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.801
sağlık konularında hep yorumlarını gördüm de acaba sağlıkla ilgili bir bölüm mü diye merak ettimİşletme bitti yüksek lisans yapıyorum. Sır değil aslında
sonrasinda da ruyasinda goruyo zatenYakın arkadaşımın eşi yanasmamisti karısına doğurana dek .
Şuan başka yakın arkadaşım da beş aylık gebe .
Yaklaşmıyorlar birbirlerine
Erkege noluyosa bı hassaslasiyor evladima zarar gelmesin diyor filan
Yok yaaa Bi arkadaşım vardı g.t keserdi erkeklerde off şuna bak dediği bile oluyordu ama ne biliyim bana değişik geliyo aklıma gelmez yaniBir kadının en dişi en güzel hali karnında bebek taşıdığı hali bence .
Bence çok seksi ya da ben yuvarlak olan herşeyi seviyorummesela erkekte totoya da çok bakarm
Hayırla sonuclansin inşallah .İşletme bitti yüksek lisans yapıyorum. Sır değil aslında
Sağlıkçı arkadaşım var, anlatmayı çok sever sağolsun.sağlık konularında hep yorumlarını gördüm de acaba sağlıkla ilgili bir bölüm mü diye merak ettim
Yaaa denizcocugun kafasina degermişgözüne degermiş
turlu turlu dusunceler var.
hatta esimin hep anlattigi bir hikaye vardi.
bir adam karisi hamileyken iliskiye giriyorlarmis sık sık cocuk dogunca babasinin suratin tukurup iyi oluyomu lan iyi oluyomuymus diye sormuş falan
Benimde sonum o olacak sanki. Artık çocuğa bütçe yapar kocama rapor sunarımHayırla sonuclansin inşallah .
Bende yüksek lisans yapmıştım biseyime yaramasa da kültürlü anne oluciiimne alakaysa.
çirkin bir organ ya goruntu kotu bikereYok yaaa Bi arkadaşım vardı g.t keserdi erkeklerde off şuna bak dediği bile oluyordu ama ne biliyim bana değişik geliyo aklıma gelmez yani
kpss denedin mi?Benimde sonum o olacak sanki. Artık çocuğa bütçe yapar kocama rapor sunarım
Erkek de sevmiyorum hemcinsim olsun güzelse döner bakarım da erkekde bakacağım son yer galiba çekici gelmez banaçirkin bir organ ya goruntu kotu bikere
of yok yabdv ye geçinemiyorum diye konu açmanın tam zamanı
Baksinnnnlar bizeee .işleri neBenimde sonum o olacak sanki. Artık çocuğa bütçe yapar kocama rapor sunarım
Yok denemedim. Seneye deneyeceğim ama memurlukta gözüm pek yok.kpss denedin mi?
bende kadin bedenlerine bakmayi severim bazilarinin fizikleri gercekten çok hoş.Erkek de sevmiyorum hemcinsim olsun güzelse döner bakarım da erkekde bakacağım son yer galiba çekici gelmez bana
Toto mu çirkin bı organ .inanamıyorumçirkin bir organ ya goruntu kotu bikere
şimdi detay vermek istemiyorumToto mu çirkin bı organ .inanamıyorum
Seni her gördüğümdeDimi, annem de öyle diyor
Deniz seni nedense hep minyon ufak tefek yaramaz bi anne gibi düşünüyorum niye acababende kadin bedenlerine bakmayi severim bazilarinin fizikleri gercekten çok hoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?