- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.841
İki mesaj yazdın daha dur bakem falcı bacımıyım tanımadan etmeden canlanacaksın gözümde
ya gram kilo alsan bitiksin.Valla çıkaramadımama iyi birsey değil mi minyonlar yaşını pek belli etmez
HayırNiye ya merak ettim brc deyince çıkmıyo mu birsey
İki mesaj yazdın daha dur bakem falcı bacımıyım tanımadan etmeden canlanacaksın gözümdekızlarla Bayadır muhabbetimiz var o anlamda dedim yani
sen bana hep konusurken ellerini çok kullanan biriymissin gibi geliyosun.
165 tam ideal aslında üzerinde kilo alınca erkeksi bir hava katıyor.ya gram kilo alsan bitiksin.
aslinda ben minyon bayanlari daha cok begeniyorum zayif yada balik etli olmalari sarti ile.
yada 1.65 civari olanlar.
Yanlış anlama hani hep derler ya at gibi kız diye sende nedense öyle birsey canlanıyo resmini koymuştun ya gözünü falan ondan olabilir uzun boylu falanHayır
Fork fork deyince çıkıyor mu ki
Niye beni gömdün165 tam ideal aslında üzerinde kilo alınca erkeksi bir hava katıyor.
Amaaan sağlık olsun da boymuş kiloymuş tırı vırıya gram kilo alsan bitiksin.
aslinda ben minyon bayanlari daha cok begeniyorum zayif yada balik etli olmalari sarti ile.
yada 1.65 civari olanlar.
Aslında evet, el ve yüzüm mimiklerimi çok kullanırım. Yanlış yaptığım şey olmayacak yerde gülmem, kahkaha atıyorum duramıyorumsen bana hep konusurken ellerini çok kullanan biriymissin gibi geliyosun.
yuz ifadesi degil ama davranis olarak bir fikir olustu bende
Aslında kendimden örnek vermek istemiştimNiye beni gömdün
Takılıyorum alinmam kiAslında kendimden örnek vermek istemiştim
aha ben işteAslında evet, el ve yüzüm mimiklerimi çok kullanırım. Yanlış yaptığım şey olmayacak yerde gülmem, kahkaha atıyorum duramıyorum
öyle evet.Amaaan sağlık olsun da boymuş kiloymuş tırı vırı
Sunum yaparken hocanın birisi espri yaptı ben eşek gibi güldüm ya, sonra kamerada izledim utandım yer yarılsa da girsem dedim. Bir daha da bana yaptırmadılar zatenaha ben işte
icenazenin ortasinda krize girmisligim bile var
Sağlıkla huzur en önemlisi deniz ya paraymış boymuş kiloymuş hepsi gelip geçici şeyler hep hayalim böyle yaşlanınca eşimle huzurlu başbaşa zaman geçirmeköyle evet.
allah can sagligi versin
ya bende bildigin boyle agiz dolusu kahkahayla gulerimSunum yaparken hocanın birisi espri yaptı ben eşek gibi güldüm ya, sonra kamerada izledim utandım yer yarılsa da girsem dedim. Bir daha da bana yaptırmadılar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?