- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.861
iyi geceler güzel anneKızlar iyi geceler hepinize
Aynen bende, gülmemek için kasarım sonunda gaz kaçırmışım gibi püskürerek garip bir sesle çıkartıyorum. Genelde tek gülen ben oluyorum o daha rezil bir şey oluyor. Misal komik bir anımı hatırlıyorum kendi başıma gülmeye ve sonra genzime kendi tükürümü kaçırıp öksürmeye başlıyorum.ya bende bildigin boyle agiz dolusu kahkahayla gulerim
çok kötü ya
Dua edelim 860dan dönsün yoksa öpecekler
evet kimse uyumuyor deniz herkes şokta
Sonumuz hayır olsunevet kimse uyumuyor deniz herkes şokta
Şok olacak bir şey yok aslında, ben günlük takip ediyorum salı gününden belliydi. Borsada yaşanan satış dalgası Cuma günkü olayı önden öğrenen yabancılardıevet kimse uyumuyor deniz herkes şokta
gidip yatiyim en iyisi ben hala 2 3 saat icinde ne degisti anlamadim.evet kimse uyumuyor deniz herkes şokta
iyi geceler.zaten yüklü paramız yok bize ne değil mi?gidip yatiyim en iyisi ben hala 2 3 saat icinde ne degisti anlamadim.
sabah supriz yumurtaya zam gelmemis olur umarimiyi geceler.zaten yüklü paramız yok bize ne değil mi?
gunaydin hanim abla hoşgeldin :) bitmis tatilin.Günaydınlar hanımlar şoklardayım dolar gene artmış ..
gunaydin khomyuk :) çokda kilolu degilsin sanki boyuna göre.Günaydın kızlar
Ben yokken güzel muhabbet olmuş ama bana erkeksi diyenler olmuş kınıyorumBugüne bugün 174e 78 kiloyu görmüş insanım
Hoş buldum sağol,tatil bitti tıktılar mapusa gene beni:))gunaydin hanim abla hoşgeldin :) bitmis tatilin.
evet dolar euro uçtu gece bir ara simdi biraz dustu ama bakalim aksama ne olur.
bir konu kac kisiye sebep oldu yineHoş buldum sağol,tatil bitti tıktılar mapusa gene beni:))
Biraz düşmüş şimdi,ne olur bilinmez yine.
Damara bastı oda:))bir konu kac kisiye sebep oldu yine
1 2 saate hareketlenir sanirim yine
hakkimizda hayirlisi olsun insallah ablaDamara bastı oda:))
Bekleyip göreceğiz artık neler olacak.
İnşallah canım benim durumlar hiçiyi değil artık.hakkimizda hayirlisi olsun insallah abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?