Geçinemeyenler kulübü

İnşallah canım benim durumlar hiçiyi değil artık.
ne kötü zamana denk geldik ya
baska ulkelere bakiyorum insani degerli, paralari kiymetli, bilim uretim güzel yasamak herseyden önce geliyor birde bize bakiyorum yaşamak icin çırpiniyoruz yinede yok.
calistigimiz bile bir işe yaramiyor her gecen gun biraz daha batiyoruz
cocuklarimiz ne olacak

Başka ülkelere bakarsak o zaman hiç düzelemeyiz moral olarak.
Çalışıp kazanılan zaten kraydı gıdaydı derken uçup gidiyor.
Evlatlarımız için bende çok üzülüyorum hadü bizler iyi kötü yaşadık gene de onların ilerdeki hayatları ne olacak acaba.
Umarım herşey çok güzel olacak..

bazen çocuguma bakinca üzülüyorum allahin gücüne gitmesin ama böyle bir dünyaya getirdigim icin pişman oluyorum içimden defalarca özür diliyorum

bazen çocuguma bakinca üzülüyorum allahin gücüne gitmesin ama böyle bir dünyaya getirdigim icin pişman oluyorum içimden defalarca özür diliyorum
Ben de öyle hissediyorum zaman zaman. 3 taneyle hata mi ettim diyorum. Su an dünya böyle, iyiye gidecegini hayal edemiyorummmm

Öyle düşünme sakın olurmu,şu an dünya çok kötü anlıyorum ama evlatımız o bizim.
iyiki var allah yoklugunu göstermesin evladim tabiki ama, keske her şey çok güzel olabilse ozellikle cocuklar icin.
umarim onlarin gelecegi bizimkinden cok daha iyi aydinlik ve guzel olur.

iyiki var allah yoklugunu göstermesin evladim tabiki ama, keske her şey çok güzel olabilse ozellikle cocuklar icin.
umarim onlarin gelecegi bizimkinden cok daha iyi aydinlik ve guzel olur.
Keşke dediğin gibi olsa herşey,ülke yaşanabilir düzeyde olsa.
Daha da kötüye gidiyoruz artık,hele şu sözleşmeyi iptal etmeleri filan delirdim resmen dün.

Ben de öyle hissediyorum zaman zaman. 3 taneyle hata mi ettim diyorum. Su an dünya böyle, iyiye gidecegini hayal edemiyorummmm
insallah her şey çok guzel olur, butun cocuklarin hayatina bir sihirli değnek değse keşke.
coğrafyalarin kader olmağı eşit bir hayatlari olsa

Keşke dediğin gibi olsa herşey,ülke yaşanabilir düzeyde olsa.
Daha da kötüye gidiyoruz artık,hele şu sözleşmeyi iptal etmeleri filan delirdim resmen dün.
yakinda sayimlarda falan sadece erkekleri sayip bizide 400 baş kadin 300 baş koyun olarak kayitlara gecirecekler heralde.
birer birer öldürülmezsek tabi.

Uygulamadan yazarken sitenin kendi ifadelerini kullanamıyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…