- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.881
ne kötü zamana denk geldik yaİnşallah canım benim durumlar hiçiyi değil artık.
Başka ülkelere bakarsak o zaman hiç düzelemeyiz moral olarak.ne kötü zamana denk geldik ya
baska ulkelere bakiyorum insani degerli, paralari kiymetli, bilim uretim güzel yasamak herseyden önce geliyor birde bize bakiyorum yaşamak icin çırpiniyoruz yinede yok.
calistigimiz bile bir işe yaramiyor her gecen gun biraz daha batiyoruz
cocuklarimiz ne olacak
bazen çocuguma bakinca üzülüyorum allahin gücüne gitmesin ama böyle bir dünyaya getirdigim icin pişman oluyorum içimden defalarca özür diliyorumBaşka ülkelere bakarsak o zaman hiç düzelemeyiz moral olarak.
Çalışıp kazanılan zaten kraydı gıdaydı derken uçup gidiyor.
Evlatlarımız için bende çok üzülüyorum hadü bizler iyi kötü yaşadık gene de onların ilerdeki hayatları ne olacak acaba.
Umarım herşey çok güzel olacak..
Öyle düşünme sakın olurmu,şu an dünya çok kötü anlıyorum ama evlatımız o bizim.bazen çocuguma bakinca üzülüyorum allahin gücüne gitmesin ama böyle bir dünyaya getirdigim icin pişman oluyorum içimden defalarca özür diliyorum
Yalnız degilsiiiiinGünaydın kızlar
Ben yokken güzel muhabbet olmuş ama bana erkeksi diyenler olmuş kınıyorumBugüne bugün 174e 78 kiloyu görmüş insanım
Ben de öyle hissediyorum zaman zaman. 3 taneyle hata mi ettim diyorum. Su an dünya böyle, iyiye gidecegini hayal edemiyorummmmbazen çocuguma bakinca üzülüyorum allahin gücüne gitmesin ama böyle bir dünyaya getirdigim icin pişman oluyorum içimden defalarca özür diliyorum
iyiki var allah yoklugunu göstermesin evladim tabiki ama, keske her şey çok güzel olabilse ozellikle cocuklar icin.Öyle düşünme sakın olurmu,şu an dünya çok kötü anlıyorum ama evlatımız o bizim.
Keşke dediğin gibi olsa herşey,ülke yaşanabilir düzeyde olsa.iyiki var allah yoklugunu göstermesin evladim tabiki ama, keske her şey çok güzel olabilse ozellikle cocuklar icin.
umarim onlarin gelecegi bizimkinden cok daha iyi aydinlik ve guzel olur.
insallah her şey çok guzel olur, butun cocuklarin hayatina bir sihirli değnek değse keşke.Ben de öyle hissediyorum zaman zaman. 3 taneyle hata mi ettim diyorum. Su an dünya böyle, iyiye gidecegini hayal edemiyorummmm
yakinda sayimlarda falan sadece erkekleri sayip bizide 400 baş kadin 300 baş koyun olarak kayitlara gecirecekler heralde.Keşke dediğin gibi olsa herşey,ülke yaşanabilir düzeyde olsa.
Daha da kötüye gidiyoruz artık,hele şu sözleşmeyi iptal etmeleri filan delirdim resmen dün.
Dün gaztede ne haberler vardı dehşete düştüm okurken hatta siyasettede paylaştım o mesajlarıyakinda sayimlarda falan sadece erkekleri sayip bizide 400 baş kadin 300 baş koyun olarak kayitlara gecirecekler heralde.
birer birer öldürülmezsek tabi.
Keşkeeee. Çocuklar adına yaşanabilir bir dünya diliyorum, her anlamdainsallah her şey çok guzel olur, butun cocuklarin hayatina bir sihirli değnek değse keşke.
coğrafyalarin kader olmağı eşit bir hayatlari olsa
bakmadim hic bakayim ablaDün gaztede ne haberler vardı dehşete düştüm okurken hatta siyasettede paylaştım o mesajları
Utandım okurken resmen .bakmadim hic bakayim abla
Bende varımYalnız degilsiiiiin
En azindan hamilelik öncesi kilomdayim tam olarak.hedefim 5 yil icinde evlendigim kiloya dönmek 11 kilo vermeliyimm.Bende varım
Kilo olarak dememiştim banda erkek dyenler olmuştu burada :))En azindan hamilelik öncesi kilomdayim tam olarak.hedefim 5 yil icinde evlendigim kiloya dönmek 11 kilo vermeliyimm.
Ahahha pardooonKilo olarak dememiştim banda erkek dyenler olmuştu burada :))
kk nin kendi uygulamasimi varUygulamadan yazarken sitenin kendi ifadelerini kullanamıyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?