Geçinemeyenler kulübü

grubun adını pis fakirler, yoh yohsullar, fak fakirler olarak degıselim mi gecinebiliyor musunuz diye sormanin bir anlami kalmadi sanirimm
grubun adını pis fakirler, yoh yohsullar, fak fakirler olarak degıselim mi gecinebiliyor musunuz diye sormanin bir anlami kalmadi sanirimm
Borsa kan gölü tüm hisseler büyük kayıplarda tabana düşenler çok. Fiyatlara yansırsa çarşıda yandık

İtalya ve fransaya yüklü dış borcumuz var ödeyemeyecek duruma düşersek birgün bize de maaşlar ödenmez arjantin gibi Arjantinde birbirini yemişti halk. Ciddrn yemişti benzetme değil

İtalya ve fransaya yüklü dış borcumuz var ödeyemeyecek duruma düşersek birgün bize de maaşlar ödenmez arjantin gibi Arjantinde birbirini yemişti halk. Ciddrn yemişti benzetme değil
O kadar olacağını sanmam ama borsa için halen bir yükseliş bekliyorum ben

Ben tradingwiev üzerinden sadece endeks, dolar, btc ve ABD borsalarını bakıyorum. Matrix kullansam robot yapardım 3 4 dakikalık ben kahvemi içerken o işlem yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…