- 2 Mart 2021
- 314
- 419
- 18
- Konu Sahibi chamallows
-
- #18.901
Kusura bakmayın özür dilerimKilo olarak dememiştim banda erkek dyenler olmuştu burada :))
Olsun önemli değil arada olur bunlarAhahha pardooon
Neden özür diliyorusunuz ki sizle alakalı değildi zaten.Kusura bakmayın özür dilerim
Eline sağlıkBende poğaça yapıyorum
grubun adını pis fakirler, yoh yohsullar, fak fakirler olarak degıselim migecinebiliyor musunuz diye sormanin bir anlami kalmadi sanirimm
Borsa kan gölü tüm hisseler büyük kayıplarda tabana düşenler çok. Fiyatlara yansırsa çarşıda yandıkgrubun adını pis fakirler, yoh yohsullar, fak fakirler olarak degıselim migecinebiliyor musunuz diye sormanin bir anlami kalmadi sanirimm
anlayacağım dilden konuş lütfenBorsa kan gölü tüm hisseler büyük kayıplarda tabana düşenler çok. Fiyatlara yansırsa çarşıda yandık
Heee yavaş yavaşanlayacağım dilden konuş lütfen
batıyormuyuz
Alakası yok sadece şemsiye deneyi yapılıyorlaranlayacağım dilden konuş lütfen
batıyormuyuz
bende denemesinler alışık zatenAlakası yok sadece şemsiyeyi deneyi yapılıyor
Senin şemsiye sağlam galiba. Bizimkiler su alıyordaAlakası yok sadece şemsiyeyi deneyi yapılıyor
Denenmeyen vatandaş kalmadı ama merak etmişler sanırım...bende denemesinler alışık zaten
Aslında şemsiye açılıyor mu ona bakıyorlar diyeyim siz anlayın...Senin şemsiye sağlam galiba. Bizimkiler su alıyorda
O kadar olacağını sanmam ama borsa için halen bir yükseliş bekliyorum benİtalya ve fransaya yüklü dış borcumuz var ödeyemeyecek duruma düşersek birgün bize de maaşlar ödenmez arjantin gibiArjantinde birbirini yemişti halk. Ciddrn yemişti benzetme değil
Borsadan anladığından emin değilim. Sadece kurtlar kazanacak. Gerisi battıO kadar olacağını sanmam ama borsa için halen bir yükseliş bekliyorum ben
Borsadan anladığından emin değilim. Sadece kurtlar kazanacak. Gerisi battı
Şu an matrix ekran önümde. Hisseler yerlerde sürünüyor.koç holding bile satılamıyorBen işlem yapmıyorum sadece takip. Sabırsız ve panik bir karakter olduğumdan başatılı olabileceğimi düşünmüyorum. Uzaktan uzağa sadece.
Evet memnunum deniz sağlam çıktılar fiyatlarda uygun lcw denH Heytttt be limondan tisort aliyordun degilmi memnun musun?
tamam alacagim simdi de sorayim dedimEvet memnunum deniz sağlam çıktılar fiyatlarda uygun lcw den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?