- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.161
Kısıtlamalar sonrasında starbaksta vayt moka icerken benyok ya bi teyze vardi o acayip iciyobence o kuruttu
fesat kadın senitenha derken
Adamda yumurta çanağında kırılmadan icraat olmuyor ve ben bir yerde elimdekini alamazsam olacakları biliyorahahajaja kiz niye son dk birakiyosun o para attirma isini anladim hala
Şey yap şey yap.Ya ben de aktif olarak para aktartıyorum kendimetakı olunca öyle şeyyapamıyorum ama bakalım belki şeyyaparım
Bana kahve deme, nasıl bir zam o öyle ya.Kısıtlamalar sonrasında starbaksta vayt moka icerken ben
gloria jeans.Neydi adı onun, yeniden eski işletmeci almış herhalde.
Bir ara abaza mekanı olmuştu.
Gören görüp mıncırıyo ahshshsh
İvit, her bir yerimde mevcut.Yapma film ya ciddi misin
ahahaha bende bu teyzeyi ilk izledigimde karsilikli su iciyordum izleyip izleyip.Kısıtlamalar sonrasında starbaksta vayt moka icerken ben
Ya bakma sen bunlara ben cok müsrif bi insanımdır bu konuda bir güzellik yapasım tuttu sadeceŞey yap şey yap.
Alışmasın bişey almamaya
Yok, o arsiada.gloria jeans.
Yürüyen su variliyok ya bi teyze vardi o acayip iciyobence o kuruttu
Valla ben bir kahveye 25 verirken normalde üzülüyordum ama su an ohhh yapan elinize kurban modunda takılıyorumBana kahve deme, nasıl bir zam o öyle ya.
Bi kahve keyfim vardı, o da bitecek herhalde.
oyle demeseydin iyiydiYürüyen su varili
Mıncırtasımız gelmistirrracaba mincirabiliyormudur
Deniz çok afedersin ama sormadan yapamayacağım, günde kaç saat wc desin bacım?ahahaha bende bu teyzeyi ilk izledigimde karsilikli su iciyordum izleyip izleyip.
gece su icmeye uyaninca teyzenin ohhj diyisi aklima geliyodu ne kadar hakli bir tepki
film seni hayal ettim :buruşuk yüz sarkmış kollar büzüşmüş gözkapakları elinde bir baston kilo almış başını gitmiş zaten.öyle bir kendni anlatıyorki kadın aynen bunlar canlanıyor gözümdeİvit, her bir yerimde mevcut.
Umrumda mı, oradan nasıl görünüyor?
Adam nasıl dua ettiyse tüm kk bir olmuş vazgeçirmiş.Ya bakma sen bunlara ben cok müsrif bi insanımdır bu konuda bir güzellik yapasım tuttu sadece
Merhaba kk nın güzel bayanları
ekonomi kiiim biz kim diyorum vee gıybet dolu konumuza sizleri davet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?