- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.141
Benim bir tek göz kapağımda yok herhalde selülit, yakındır o da olurKız belde selülüt ne gezsin aaaa
Benim koca da masraf çıkacak mı görmez bilmez duymaz.En mühimi duymazGece rahat rahat uyudu
bende hic yokBenim bir tek göz kapağımda yok herhalde selülit, yakındır o da olur
film bu hafta hava kötü haftaya bizim okulun önündeki cafe nin bahçesindeyim.denizzzz oradayımmmm haberin olsunnnBenim bir tek göz kapağımda yok herhalde selülit, yakındır o da olur
Hee, gururlu taze evlisin işte.Sözümden dönemem cool davrandım bir kere
Bel ince poponun da etkisi var bundaha ben gamze diyince totonda var sandim.
ozaman belin ince hmm
gölleri sen kuruttun zaten susbende hic yoksu için suuu suuu
Okyanusu hüpletsem nafile yiğrum benim durumabende hic yoksu için suuu suuu
benimki de ölü taklidi yapiyo ama ben bakiyorum ölmüş, neyse o zaman alayim bari sormaya gerek yok modunda takiliyorumBenim koca da masraf çıkacak mı görmez bilmez duymaz.En mühimi duymaz
korona var korona. ne Cafesıfilm bu hafta hava kötü haftaya bizim okulun önündeki cafe nin bahçesindeyim.denizzzz oradayımmmm haberin olsunnn
Yapma film ya ciddi misinBenim bir tek göz kapağımda yok herhalde selülit, yakındır o da olur
Var benim totomda gamze. Totoda gamze çok saçma değil mi ya kimse görmüyo etmiyoha ben gamze diyince totonda var sandim.
ozaman belin ince hmm
Ya ben de aktif olarak para aktartıyorum kendimeHee, gururlu taze evlisin işte.
Ben de ilk 3 sene böyleydim ahh salak kafam ahh.
Şimdi çingene gibi arayıp ‘çabuk hesabıma para at, kasaya gidiyorum’ aşamasına geldim.
O gururlu olduğun günlere acıyorum.
açık hava ve tenha orasıkorona var korona. ne Cafesı
yok ya bi teyze vardi o acayip iciyogölleri sen kuruttun zaten sus
Gören görüp mıncırıyo ahshshshVar benim totomda gamze. Totoda gamze çok saçma değil mi ya kimse görmüyo etmiyo
En ideali.benimki de ölü taklidi yapiyo ama ben bakiyorum ölmüş, neyse o zaman alayim bari sormaya gerek yok modunda takiliyorum
Neydi adı onun, yeniden eski işletmeci almış herhalde.film bu hafta hava kötü haftaya bizim okulun önündeki cafe nin bahçesindeyim.denizzzz oradayımmmm haberin olsunnn
ahahajaja kiz niye son dk birakiyosun o para attirma isini anladim halaHee, gururlu taze evlisin işte.
Ben de ilk 3 sene böyleydim ahh salak kafam ahh.
Şimdi çingene gibi arayıp ‘çabuk hesabıma para at, kasaya gidiyorum’ aşamasına geldim.
O gururlu olduğun günlere acıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?