- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.181
Bastonu at, gerisi öyle.film seni hayal ettim :buruşuk yüz sarkmış kollar büzüşmüş gözkapakları elinde bir baston kilo almış başını gitmiş zaten.öyle bir kendni anlatıyorki kadın aynen bunlar canlanıyor gözümde
Ya aynen. İşte asla içmiyorum damar yolu ararken çişimi arkaya ittirmek zor oluyoDeniz çok afedersin ama sormadan yapamayacağım, günde kaç saat wc desin bacım?
Altı üstü 1 lt bile bulmayan su içiyorum, 6 kere falan geliyor ihtiyaç
Heyt be elülitisiz kadın da kadın demesin kendineİvit, her bir yerimde mevcut.
Umrumda mı, oradan nasıl görünüyor?
Sabah para attı hatta bu cok olmus askım dedim... bana birseyler oluyo galiba ben de artık kanaatkar olmaya basladım!!!! OmgggAdam nasıl dua ettiyse tüm kk bir olmuş vazgeçirmiş.
Ben olsaydım dün yapma etme derdim
Neyse artık bir sonraki sefere
saymiyorum ama cok fazla gitmiyorum.Deniz çok afedersin ama sormadan yapamayacağım, günde kaç saat wc desin bacım?
Altı üstü 1 lt bile bulmayan su içiyorum, 6 kere falan geliyor ihtiyaç
alişir bırsey degıl bu.Sabah para attı hatta bu cok olmus askım dedim... bana birseyler oluyo galiba ben de artık kanaatkar olmaya basladım!!!! Omggg
Ey maşallah niagara şelalesi varmış ank da haberimiz yokmuşsaymiyorum ama cok fazla gitmiyorum.
beden alisik ama cc artiyor.
daha once soylemistim sanki sen bir gidiste 10cc yapiyorsan ben 100cc
bir kez bir yerde lavaboya girmistim kucukken, evin sahibinin kocasi tuvaletin kapisindan gecerken karisina seslenmisti gız hatice tuvaletin suyunumu acik biraktin diye
Şaya bir yana, kolum göbeğim, memem falan her yerde var.S
Heyt be elülitisiz kadın da kadın demesin kendine
Onun mincirasi gelmediği müddetçe 'benim değil mi ver miy ceeem'Mıncırtasımız gelmistirrr
Ne yedin dün?Sabah para attı hatta bu cok olmus askım dedim... bana birseyler oluyo galiba ben de artık kanaatkar olmaya basladım!!!! Omggg
Ama 25 litreeee iciyo diyosun kiioyle demeseydin iyiydi
hahaha ay kahkaha attirdin bana gece geceEy maşallah niagara şelalesi varmış ank da haberimiz yokmuş
Hiç azaltmayı denedin mi?
Yanlış anlama, merakım hiç daha önce günde 6 7 lt su içen birini tanımadım, bilinmez bir dünya benim için.
Dünkü kur'lardan sonraNe yedin dün?
Zehirlenmiş olabilir misin?
Yani şu cümleyi ‘sağlık’lı bir bünye söyleyemez, söylememeli
Ne yaptın, 25 değil yuh, o kadara böbrek mi dayanır?Ama 25 litreeee iciyo diyosun kii
Hele ben???? Neyse 20 bine gelinlik alırsam kendime geleceğimNe yedin dün?
Zehirlenmiş olabilir misin?
Yani şu cümleyi ‘sağlık’lı bir bünye söyleyemez, söylememeli
allahim yaSabah para attı hatta bu cok olmus askım dedim... bana birseyler oluyo galiba ben de artık kanaatkar olmaya basladım!!!! Omggg
videodaki kadin 25 litre iciyoNe yaptın, 25 değil yuh, o kadara böbrek mi dayanır?
Günde 6 falan demişti.
Normal orta standart piyasa o şekilde ki zaten.Hele ben???? Neyse 20 bine gelinlik alırsam kendime geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?