Geçinemeyenler kulübü

Adam nasıl dua ettiyse tüm kk bir olmuş vazgeçirmiş.
Ben olsaydım dün yapma etme derdim
Neyse artık bir sonraki sefere
Sabah para attı hatta bu cok olmus askım dedim... bana birseyler oluyo galiba ben de artık kanaatkar olmaya basladım!!!! Omggg

Deniz çok afedersin ama sormadan yapamayacağım, günde kaç saat wc desin bacım?
Altı üstü 1 lt bile bulmayan su içiyorum, 6 kere falan geliyor ihtiyaç
saymiyorum ama cok fazla gitmiyorum.
beden alisik ama cc artiyor.
daha once soylemistim sanki sen bir gidiste 10cc yapiyorsan ben 100cc
bir kez bir yerde lavaboya girmistim kucukken, evin sahibinin kocasi tuvaletin kapisindan gecerken karisina seslenmisti gız hatice tuvaletin suyunumu acik biraktin diye

Ey maşallah niagara şelalesi varmış ank da haberimiz yokmuş
Hiç azaltmayı denedin mi?
Yanlış anlama, merakım hiç daha önce günde 6 7 lt su içen birini tanımadım, bilinmez bir dünya benim için.

S
Heyt be elülitisiz kadın da kadın demesin kendine
Şaya bir yana, kolum göbeğim, memem falan her yerde var.
Ama zaten çatlak da var, çocukluğumda oldu çatlaklar ve bacaklarımda adeta dize kadar.
Milletin utandığı şey benim niyeyse gereksiz özgüvenim hatta ukalalığım haline geldi.
Çalışır bir bedene sahip olduğum sürece de herhalde şikayet etmem ya da üzülmem bunun için.

Ey maşallah niagara şelalesi varmış ank da haberimiz yokmuş
Hiç azaltmayı denedin mi?
Yanlış anlama, merakım hiç daha önce günde 6 7 lt su içen birini tanımadım, bilinmez bir dünya benim için.
hahaha ay kahkaha attirdin bana gece gece
ara ara denedim, mesela bir iciste 750 cclik sisiden 1.5 tane falan iciyorum.
hic degilse tek iceyim diyorum, ama aklim orda kaliyor
bir ara bi test yaptilar bunun icin 18 saat ac susuz kalmistim, benle birlikte baska bir kiza daha yapildi o ara kila karsilikli ağlasiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…