- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.121
sorma sorma anasi kadir gecesi doğurmuş
ben kiralayayım sana kızın çeyizine almıştım.5 10 kere kiralasam masrafı çıkarırırımKocamla uyumadan gece konuşması yaparken aşkım vazgectim almayalım benim minik taşlı bir kolyem var onu kullanırım dedim
Kız ben aynı anda dyson +robot süpürge aldırmıs insanım sence aza kanaat ediyo muyumiste ne yapacagini bilmeyen bir yeni gelin
aldiracaksin kuzucum ama dogru seyi aldiracaksin
minik bir seyim var onu takarim demis birde, adam simdi icinden ne kadar da aza kanaat eden bir hanim diyip hep azi gosterecek sana
Ahshshshshfmfkfjdjgöglfo etme
Ahahahahahahahahdjd mantıklıben kiralayayım sana kızın çeyizine almıştım.5 10 kere kiralasam masrafı çıkarırırım
benim de bir dogum lekem var simdi yerini soylemeyim, zaten sizin isinize yaramazKaşımda su çiçeği izim var, ifşalandık
Biz sana git kendine ‘daş’ aldık didik, ne didik başkaAhshshshshfmfkfjdjgöglfo etme
Gece rahat rahat uyudu
sen de düğünü yap gelinliği kiralarızAhahahahahahahahdjd mantıklı
Ticarete atıl bacim. Is kur muhasebecin olalim.ben kiralayayım sana kızın çeyizine almıştım.5 10 kere kiralasam masrafı çıkarırırım
Bende de gamzeeebenim de bir dogum lekem var simdi yerini soylemeyim, zaten sizin isinize yaramaz
allam yarebbim yaben kiralayayım sana kızın çeyizine almıştım.5 10 kere kiralasam masrafı çıkarırırım
Ya agahahahahh bilemedim ki pırlanta yerine altın alırım sonraki aşamada diye düşündümBiz sana git kendine ‘daş’ aldık didik, ne didik başka
altın taşsız olsun.taşlı olacaksa taşlar pırlanta olsun diyor film.kadın yırtındı yahuuu dikkate alYa agahahahahh bilemedim ki pırlanta yerine altın alırım sonraki aşamada diye düşündüm
Sözümden dönemem cool davrandım bir kerealtın taşsız olsun.taşlı olacaksa taşlar pırlanta olsun diyor film.kadın yırtındı yahuuu dikkate al
ha ben gamze diyince totonda var sandim.Kız belde selülüt ne gezsin aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?