- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.221
bu filmin konusu ne ?
simdiden baslasin, kasima ancak yetişirBenim kutsanma randevumu yilsonuna ayarlar misin lütfen
Kasım da kutsa beni
Yüreğine inecek böyle şakacıklar yapmafilm hamile olduğumu bilmiyordum u neden izliyorsun?hayırdır?
sana bir şey soracağım tam 4 ay adet görmedim hah tamam menapoza girdim derken 2 gün önce aşırı ağrılı regl oldum .neden acaba?Yüreğine inecek böyle şakacıklar yapma
Şimdi bütün tıbbi bilgimi konusturacagım cnmsana bir şey soracağım tam 4 ay adet görmedim hah tamam menapoza girdim derken 2 gün önce aşırı ağrılı regl oldum .neden acaba?
İlla başımı bağlayacaksinizsimdiden baslasin, kasima ancak yetişir
çözümü şıp diye buldun vallaŞimdi bütün tıbbi bilgimi konusturacagım cnm
Menapoza girmemis olabilir misin
virüs var gidememŞaka bir yana tabi, son demleri oynuyor olabilirsin
Ya da kistin olabilir
Kadın doğuma görün derim H Heytttt be
Git canım birsey olmaz, cift maske-kolonya. Zaten jinekolojik muayene ağız gözden uzak. Önceden randevu al saat 3-4 arası git.virüs var gidemem
Eski sevgilimi alıyorum hemen konuya ahsjdjdmdmdKeske bir ortopedi uzmani olsa da bana çare bulsaaa
sana bir şey soracağım tam 4 ay adet görmedim hah tamam menapoza girdim derken 2 gün önce aşırı ağrılı regl oldum .neden acaba?
ventilli n95 ustu normal maske takip gitsek olurmu?Git canım birsey olmaz, cift maske-kolonya. Zaten jinekolojik muayene ağız gözden uzak. Önceden randevu al saat 3-4 arası git.
N95e gerek yok iki tane evony tak yeterliventilli n95 ustu normal maske takip gitsek olurmu?
Bilmiyordum ki ben defilm hamile olduğumu bilmiyordum u neden izliyorsun?hayırdır?
en iyisi evony mi ?N95e gerek yok iki tane evony tak yeterli
Bence öyleen iyisi evony mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?