- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.261
Astigmatin varmış gibi anlattığına göre .Ben anlattım mı göz doktoruna gittim diye?
Hiçbir şeyim yokmuş, dinlendirici yazdı.
Hala göremiyorum yazıları, ışıklar saçılıyor o ayrı
Nasıl oldu o iş, anlamadım.
astigmat vardir, ben ilk gittigimde anlamadilar yanlis gozluk verdiler, bende senin gibiydim tv de ki yazilari bile okuyamam.Ben anlattım mı göz doktoruna gittim diye?
Hiçbir şeyim yokmuş, dinlendirici yazdı.
Hala göremiyorum yazıları, ışıklar saçılıyor o ayrı
Nasıl oldu o iş, anlamadım.
Astigmatım vardı zaten, 1 numaraydı.Astigmatin varmış gibi anlattığına göre .
Doktoruna güveniyor musun ?
tekrar başka dr a git.Astigmatım vardı zaten, 1 numaraydı.
Ama yokmuş
Gıcık oldum doktora, 3 ayrı şekilde muayene etti ama yokmuşmuş, şaka gibi.
Cihaz da yalan söylemez ya...
SoylerAstigmatım vardı zaten, 1 numaraydı.
Ama yokmuş
Gıcık oldum doktora, 3 ayrı şekilde muayene etti ama yokmuşmuş, şaka gibi.
Cihaz da yalan söylemez ya...
Nasıl oldu gerçekten anlamadım.tekrar başka dr a git.
benimkini anlamadilar.
Olurum tabii.Soyler
Nasıl oluyorsa cihaz da yanlış çalışabiliyor ablamin yada babamin başına gelmişti net hatırlayamadım hangisiydi de ...
Tekrar muayene olman taraftarıyım aslinda
yanlislik olmustur eminim banada oldu çunku.Nasıl oldu gerçekten anlamadım.
Yahu görmüyorum işte.
Harfleri de okuyamadım, D ile O arasındaki farkı kesinlikle anlamıyorum.
Araba sürerken tabelaları ezbere anlıyorum, bilmediğim bir yerse isem zaten dibine girince okurum ve iş işten geçer.
Tvde o altta geçen yazıları hiç göremedim.
Ama yokmuş
ben evde ne marmelati varsa onu kullaniyorum yaptigim zaman, genelde çilekli teyzem nutellali bile yapiyo, visnede olur bencefilmdelisi chamallows evde berliner yapaniniz oldu mu ? Frambuaz yerine vişne reçeli kullanabilecegim bu kez ama olur mu ki
Ben hep sağda solda frambuazli gördümvişneli de oluyomuş mu ?
Benim de doktordan yana hiç şansım olmaz ya.yanlislik olmustur eminim banada oldu çunku.
hatta bana 0,75 gozluk verdi eskisine gore iyi gorunce ben oldu sandim o zaman birde şey demisti en fazla 1 olur daha fazla buyumez.
gozlugu uzun sure takinca basim agrimaya basladi, tamam goruyorum ama bir an gozlukle hala gozlerimi kistigimi farkettim gormek icin heralde alisamadim falan dedim.
5 6 ay sonra bi gittim 1.25 astigmat birde diyorki bu 0.75 gozlugu kim yazdi sana ebem yazdisiz yazdiniz diyince suratima bakti aval aval.
Tatlı yapamam benfilmdelisi chamallows evde berliner yapaniniz oldu mu ? Frambuaz yerine vişne reçeli kullanabilecegim bu kez ama olur mu ki
Ben hep sağda solda frambuazli gördümvişneli de oluyomuş mu ?
ehliyetin yeni degilse yenilemeden göze gitme.Benim de doktordan yana hiç şansım olmaz ya.
Kocam da diyor sen çekiyorsun belayı resmen diye.
Çocuklara sağlık raporu almaya gidince sağlık ocağındaki hekimle de didiştim, deli midir nedir ‘bu çocuk 3 yaşında ne diye okula veriyorsun, çalışıyor musun, kendi mi istiyor, olmaz böyle iş’ falan filan dedi.
Ruh hastaları bana geliyor valla bak.
Göz doktoruyla da kısa bir itiştim aynı şekilde, şikeyetin ne diye soruyor, söyledim zaten astigmatım var ama çok baş ağrısı yaşıyorum ve özellikle araç kullanmamda sıkıntı oldu diye ‘ee yok ki bir şey’ diyor.
He sorma, görmeme taklidi yapıyorum ben aslında, tövbe allahım...
Aman bana çoğu doktor öyle.ehliyetin yeni degilse yenilemeden göze gitme.
saglik raporuna yonlendirir direk.
yeniyse eger bir daha git mutlaka yanlislik olmuştur, cunku anlattigin her sey bende de var.
aile hekimi muhtemelen pandemiden dolayi oyle davranmistir yoksa ona ne ki ?
Şaka yapiyosunHabire kendince muayene yazmış, geçen e nabızda farkettim.
Elbet bir şey yapamıyorsun:)Şaka yapiyosun
E bizden ödeme kesiliyor sonuçta naptın bunu görünce
Gerçi ne yapabilirsin ki
Devlet hastanelerinde ve sağlık ocaklarında muayene ücreti herhangi bir sağlık güvenceniz varsa her bir muayene için 6 TL dir. Bu ücret çalışan iseniz sizden eczanelerde ilaç alırken tahsil edilir. Eğer emekli iseniz emekli maaşınızdan kesilir. Yeşil kartlılardan bu muayene ücreti alınmazElbet bir şey yapamıyorsun:)
Ödeme niye kesiliyor ya da nerden kesiliyor?
Bilmiyorum ben öyle bir şey...
Elbet bir şey yapamıyorsun:)
Ödeme niye kesiliyor ya da nerden kesiliyor?
Bilmiyorum ben öyle bir şey...
Devlet hastanelerinde ve sağlık ocaklarında muayene ücreti herhangi bir sağlık güvenceniz varsa her bir muayene için 6 TL dir. Bu ücret çalışan iseniz sizden eczanelerde ilaç alırken tahsil edilir. Eğer emekli iseniz emekli maaşınızdan kesilir. Yeşil kartlılardan bu muayene ücreti alınmaz
Alıntı '''
İlaç milaç yok işin içinde.Devlet hastanelerinde ve sağlık ocaklarında muayene ücreti herhangi bir sağlık güvenceniz varsa her bir muayene için 6 TL dir. Bu ücret çalışan iseniz sizden eczanelerde ilaç alırken tahsil edilir. Eğer emekli iseniz emekli maaşınızdan kesilir. Yeşil kartlılardan bu muayene ücreti alınmaz
Alıntı '''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?