Geçinemeyenler kulübü

Ben anlattım mı göz doktoruna gittim diye?
Hiçbir şeyim yokmuş, dinlendirici yazdı.
Hala göremiyorum yazıları, ışıklar saçılıyor o ayrı
Nasıl oldu o iş, anlamadım.
Astigmatin varmış gibi anlattığına göre .
Doktoruna güveniyor musun ?

Ben anlattım mı göz doktoruna gittim diye?
Hiçbir şeyim yokmuş, dinlendirici yazdı.
Hala göremiyorum yazıları, ışıklar saçılıyor o ayrı
Nasıl oldu o iş, anlamadım.
astigmat vardir, ben ilk gittigimde anlamadilar yanlis gozluk verdiler, bende senin gibiydim tv de ki yazilari bile okuyamam.
hatta ayni evin icinde 10 mt yaklasmasam karsimdakinim yuzunu secemem o derece puslu gorurum

Astigmatım vardı zaten, 1 numaraydı.
Ama yokmuş
Gıcık oldum doktora, 3 ayrı şekilde muayene etti ama yokmuşmuş, şaka gibi.
Cihaz da yalan söylemez ya...
Soyler
Nasıl oluyorsa cihaz da yanlış çalışabiliyor ablamin yada babamin başına gelmişti net hatırlayamadım hangisiydi de ...

Tekrar muayene olman taraftarıyım aslinda

tekrar başka dr a git.
benimkini anlamadilar.
Nasıl oldu gerçekten anlamadım.
Yahu görmüyorum işte.
Harfleri de okuyamadım, D ile O arasındaki farkı kesinlikle anlamıyorum.
Araba sürerken tabelaları ezbere anlıyorum, bilmediğim bir yerse isem zaten dibine girince okurum ve iş işten geçer.
Tvde o altta geçen yazıları hiç göremedim.
Ama yokmuş

Soyler
Nasıl oluyorsa cihaz da yanlış çalışabiliyor ablamin yada babamin başına gelmişti net hatırlayamadım hangisiydi de ...

Tekrar muayene olman taraftarıyım aslinda
Olurum tabii.
Çocukları da muayene etti, bir şey yok dedi.
Gerçi onlarınki değişik oldu, uzaktan çekmeli vs, bilg hatası yoksa doğrudur.

yanlislik olmustur eminim banada oldu çunku.
hatta bana 0,75 gozluk verdi eskisine gore iyi gorunce ben oldu sandim o zaman birde şey demisti en fazla 1 olur daha fazla buyumez.
gozlugu uzun sure takinca basim agrimaya basladi, tamam goruyorum ama bir an gozlukle hala gozlerimi kistigimi farkettim gormek icin heralde alisamadim falan dedim.
5 6 ay sonra bi gittim 1.25 astigmat birde diyorki bu 0.75 gozlugu kim yazdi sana ebem yazdi siz yazdiniz diyince suratima bakti aval aval.

filmdelisi chamallows evde berliner yapaniniz oldu mu ? Frambuaz yerine vişne reçeli kullanabilecegim bu kez ama olur mu ki
Ben hep sağda solda frambuazli gördüm vişneli de oluyomuş mu ?

filmdelisi chamallows evde berliner yapaniniz oldu mu ? Frambuaz yerine vişne reçeli kullanabilecegim bu kez ama olur mu ki
Ben hep sağda solda frambuazli gördüm vişneli de oluyomuş mu ?
ben evde ne marmelati varsa onu kullaniyorum yaptigim zaman, genelde çilekli teyzem nutellali bile yapiyo, visnede olur bence

Benim de doktordan yana hiç şansım olmaz ya.
Kocam da diyor sen çekiyorsun belayı resmen diye.
Çocuklara sağlık raporu almaya gidince sağlık ocağındaki hekimle de didiştim, deli midir nedir ‘bu çocuk 3 yaşında ne diye okula veriyorsun, çalışıyor musun, kendi mi istiyor, olmaz böyle iş’ falan filan dedi.
Ruh hastaları bana geliyor valla bak.
Göz doktoruyla da kısa bir itiştim aynı şekilde, şikeyetin ne diye soruyor, söyledim zaten astigmatım var ama çok baş ağrısı yaşıyorum ve özellikle araç kullanmamda sıkıntı oldu diye ‘ee yok ki bir şey’ diyor.
He sorma, görmeme taklidi yapıyorum ben aslında, tövbe allahım...

ehliyetin yeni degilse yenilemeden göze gitme.
saglik raporuna yonlendirir direk.
yeniyse eger bir daha git mutlaka yanlislik olmuştur, cunku anlattigin her sey bende de var.
aile hekimi muhtemelen pandemiden dolayi oyle davranmistir yoksa ona ne ki ?

Aman bana çoğu doktor öyle.
Tipim mi kıl, nedir hep kavga dövüş.
Daha doğrusu şöyle diyeyim, bilgisine güvenmediği belli ediyorum
Adama gözüm görmüyor diyorum, o bana bir şey yok diyor, e nasıl kaale alayım ben bunu?

Evet evet yenilemedim hala da çocuklar olurken olayım demiştim.
Yenileyip gideceğim, sağlık raporunu özel poliklinikten alırım yine.
O mendeburlara kalmam umarım, bizim sağlık ocağı gerçekten rezalet.
Pandemi falan değil ya, aşıyı da hastanede yaptırıyorum genelde, ona da laf söylerler.
Habire kendince muayene yazmış, geçen e nabızda farkettim.
Daha önce biriyle fena kavga ettim zaten.
Vallaha deliler, ruh hastaları onlar.
Sanki akıl danışmaya gittim...

Ha bir de diyor ki ‘çocuk tc sini söylesin’, 1 dk çıkarayım ben kimliği dedim, ‘niye kendi bilmiyor mu, öğretmedin mi sen’ diyor.

La havle...

Elbet bir şey yapamıyorsun:)
Ödeme niye kesiliyor ya da nerden kesiliyor?
Bilmiyorum ben öyle bir şey...
Devlet hastanelerinde ve sağlık ocaklarında muayene ücreti herhangi bir sağlık güvenceniz varsa her bir muayene için 6 TL dir. Bu ücret çalışan iseniz sizden eczanelerde ilaç alırken tahsil edilir. Eğer emekli iseniz emekli maaşınızdan kesilir. Yeşil kartlılardan bu muayene ücreti alınmaz

Alıntı '''

Elbet bir şey yapamıyorsun:)
Ödeme niye kesiliyor ya da nerden kesiliyor?
Bilmiyorum ben öyle bir şey...

Şimdi bir ilaç almiyosun haberin olmadığı için tabi ama ileride ilaç alırken eczacı niye bu kadar fark ücret istedi yahu diyosun...muayene giriş cikislarin sistemde olduğu icin eczacı ilaç verirken alıyor o ücretleri senden

İlaç milaç yok işin içinde.
Çocukları her aşı için telefonla aramalarını muayene diye girmiş mesela.
Enteresan, sadece onlar ücret alıyor diye biliyordum, bizden kesildiğini bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…