- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.393
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.241
Evony altına ben beyaz bir maske daha takıyorum.N95e gerek yok iki tane evony tak yeterli
temam teşekkür ederim :))Bence öyle
Aslında evonyler laçka maskeler, bir defa burnundan çene altına indirirsen hemen laçkalaşıyor. İndirmemek gerekEvony altına ben beyaz bir maske daha takıyorum.
Niyeyse evonyler burun bölgesinde boşluk oluşturuyor, çocukların da benim de öyle kalıyor.
bende hepsinde oluyor o boşluk.Evony altına ben beyaz bir maske daha takıyorum.
Niyeyse evonyler burun bölgesinde boşluk oluşturuyor, çocukların da benim de öyle kalıyor.
Neyin var daKeske bir ortopedi uzmani olsa da bana çare bulsaaa
O sebeple altına sıkı, burnumu tam kapatan ama güvenmediğim bir maske takıyorum, üzerine o.Aslında evonyler laçka maskeler, bir defa burnundan çene altına indirirsen hemen laçkalaşıyor. İndirmemek gerek
Burnun nokta kadar demek kiEvony altına ben beyaz bir maske daha takıyorum.
Nefes almak istediğin zaman maskeyi tek kulağından çıkar alta indirmek yerine, gün boyu kurtarır seni inmeden laçka olmadan.O sebeple altına sıkı, burnumu tam kapatan ama güvenmediğim bir maske takıyorum, üzerine o.
Bir de geçen gün yeni aldım, 4 katlı vs diye.
Bagajda şimdi markasını hatırlamıyorum.
Burnum diye demiyorum, ben ben yokken fotoğrafta çıkma kapasitesine sahipbende hepsinde oluyor o boşluk.
burnunuz mu kucuk?
ben evoninin ikinci kat kulak askisini acmiyorum o zaman daha kucuk oluyo
Her şeyde çift koruma artık, ben zamanında aldım dersimiNefes almak istediğin zaman maskeyi tek kulağından çıkar alta indirmek yerine, gün boyu kurtarır seni inmeden laçka olmadan.
bağla bagciklarini bem beyaz maskelerinkini bagliyorum tam suratima otursun diyeBurnum diye demiyorum, ben ben yokken fotoğrafta çıkma kapasitesine sahip
Çocuklarda da durmuyor kesinlikle.
Teli geniş herhalde, ince tel olsa kolay dimdik bükülür ama burun teli geniş olunca yayvan kalıyor.
İşte bacım çift takınca gerek kalmıyor hiçbirine.bağla bagciklarini bem beyaz maskelerinkini bagliyorum tam suratima otursun diye
Ben iş dışında çift maske takmıyorumHer şeyde çift koruma artık, ben zamanında aldım dersimi
bende bakkala falan giderken cift beyaz maskeyi öyle takiyorumİşte bacım çift takınca gerek kalmıyor hiçbirine.
Alttakini göz kapağımın altına kadar çekiyorum, üstteki burnumdan gıdıma.
Değil virüs, oksijen girecek yer zor oluyor
Bana madalya takacaklar, koronasavar gibi bir şeyim.Ben iş dışında çift maske takmıyorum
Ya çen gözlük mu takiyoşuuuunbirde ben maske takinca gozluklerim buğu oluyor ya niye ki
aslinda surekli takmam lazim ama takamiyorum, markete yada kalabalik yerlere gidince denizi kaybetmeyim diye takiyorum cunku uzaklasirsa seçemem, birde araba surerken takiyorum.Ya çen gözlük mu takiyoşuuuun
Ben anlattım mı göz doktoruna gittim diye?aslinda surekli takmam lazim ama takamiyorum, markete yada kalabalik yerlere gidince denizi kaybetmeyim diye takiyorum cunku uzaklasirsa seçemem, birde araba surerken takiyorum.
ahaha ayni benBana madalya takacaklar, koronasavar gibi bir şeyim.
Hayrına oraya buraya sıkıp duruyorum kolonyayı.
Hiç olmadı bulunduğum alanda 360 derece dönerek sağıma soluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?