Geçinemeyenler kulübü

Evony altına ben beyaz bir maske daha takıyorum.
Niyeyse evonyler burun bölgesinde boşluk oluşturuyor, çocukların da benim de öyle kalıyor.
Aslında evonyler laçka maskeler, bir defa burnundan çene altına indirirsen hemen laçkalaşıyor. İndirmemek gerek

Evony altına ben beyaz bir maske daha takıyorum.
Niyeyse evonyler burun bölgesinde boşluk oluşturuyor, çocukların da benim de öyle kalıyor.
bende hepsinde oluyor o boşluk.
burnunuz mu kucuk?
ben evoninin ikinci kat kulak askisini acmiyorum o zaman daha kucuk oluyo

Aslında evonyler laçka maskeler, bir defa burnundan çene altına indirirsen hemen laçkalaşıyor. İndirmemek gerek
O sebeple altına sıkı, burnumu tam kapatan ama güvenmediğim bir maske takıyorum, üzerine o.
Bir de geçen gün yeni aldım, 4 katlı vs diye.
Bagajda şimdi markasını hatırlamıyorum.

O sebeple altına sıkı, burnumu tam kapatan ama güvenmediğim bir maske takıyorum, üzerine o.
Bir de geçen gün yeni aldım, 4 katlı vs diye.
Bagajda şimdi markasını hatırlamıyorum.
Nefes almak istediğin zaman maskeyi tek kulağından çıkar alta indirmek yerine, gün boyu kurtarır seni inmeden laçka olmadan.

bende hepsinde oluyor o boşluk.
burnunuz mu kucuk?
ben evoninin ikinci kat kulak askisini acmiyorum o zaman daha kucuk oluyo
Burnum diye demiyorum, ben ben yokken fotoğrafta çıkma kapasitesine sahip
Çocuklarda da durmuyor kesinlikle.
Teli geniş herhalde, ince tel olsa kolay dimdik bükülür ama burun teli geniş olunca yayvan kalıyor.

Burnum diye demiyorum, ben ben yokken fotoğrafta çıkma kapasitesine sahip
Çocuklarda da durmuyor kesinlikle.
Teli geniş herhalde, ince tel olsa kolay dimdik bükülür ama burun teli geniş olunca yayvan kalıyor.
bağla bagciklarini bem beyaz maskelerinkini bagliyorum tam suratima otursun diye

bağla bagciklarini bem beyaz maskelerinkini bagliyorum tam suratima otursun diye
İşte bacım çift takınca gerek kalmıyor hiçbirine.
Alttakini göz kapağımın altına kadar çekiyorum, üstteki burnumdan gıdıma.
Değil virüs, oksijen girecek yer zor oluyor

İşte bacım çift takınca gerek kalmıyor hiçbirine.
Alttakini göz kapağımın altına kadar çekiyorum, üstteki burnumdan gıdıma.
Değil virüs, oksijen girecek yer zor oluyor
bende bakkala falan giderken cift beyaz maskeyi öyle takiyorum
ama alttakini bagliyorum cunku agzimi acsam kayiyor benden burnum kucuk ondan sanirim durmuyor.

aslinda surekli takmam lazim ama takamiyorum, markete yada kalabalik yerlere gidince denizi kaybetmeyim diye takiyorum cunku uzaklasirsa seçemem, birde araba surerken takiyorum.
Ben anlattım mı göz doktoruna gittim diye?
Hiçbir şeyim yokmuş, dinlendirici yazdı.
Hala göremiyorum yazıları, ışıklar saçılıyor o ayrı
Nasıl oldu o iş, anlamadım.

Bana madalya takacaklar, koronasavar gibi bir şeyim.
Hayrına oraya buraya sıkıp duruyorum kolonyayı.
Hiç olmadı bulunduğum alanda 360 derece dönerek sağıma soluma
ahaha ayni ben
her ortam icinde ayri maskem var
hastanelere n95,
buyuk marketlere evony,
bakkala beyaz maske
geçen domestosun yuzey dezenfektanini aldim elimde zaten surekli kolonya vardi birde o girdi isin icine
kağit sabunla suda tasiyorum çok huylanirsam yikiyorum hemen bir kösede anne ben manyak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…