- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.701
Aaa bilmiyo musun mesaj yazdıgımız kısım varya alıcı yerine 3 5 isim ekliyosun ordan dedikodu timeeeeo nasil oluyor mesaj grubu ?
DışlandımMesaj grubu kurup görümce elti dedikodusu yapalımmm
Geliyor gelmekte olan eltiDışlandımbende sadece bekar kayın var
e burdan da yapiyoruz yaAaa bilmiyo musun mesaj yazdıgımız kısım varya alıcı yerine 3 5 isim ekliyosun ordan dedikodu timeeee
oda olur farketmez kaynanada olurDışlandımbende sadece bekar kayın var
benim hepsi fena hepsini çekiştireceğim hatta kaynanamin annesini bileKayınbaba fena benim
Amaan nerde bende o şans. İkisini de kimse almaz. Biri 40 yaşında diğeri 37Geliyor gelmekte olan eltibende de ikisinden biri var sadece
Bizim kayınvalidenin annesi öldü, kayınvalidesi yaşıyor yazık oda başına kalacak gibi. Evinde kalmaya yer arıyorbenim hepsi fena hepsini çekiştireceğim hatta kaynanamin annesini bile
evet evet oda yaşıyor
benim kaynanayi kayinbabayi gorumcem bana birakmaz sirf kiskancligindanBizim kayınvalidenin annesi öldü, kayınvalidesi yaşıyor yazık oda başına kalacak gibi. Evinde kalmaya yer arıyor
Amaan daha ne ne güzel başına kalmazlar. Benim de ufak olan kayınbirader işsiz güçsüz bir tip. İşe iyi yanından bakıyorum kayınvalide ve kayınpederin başında durup bakacak olan obenim kaynanayi kayinbabayi gorumcem bana birakmaz sirf kiskancligindan
yemek masasindan kendisi once kalkiyo biz muhabbete dalinca mutfaga gelip anne baba benim yanima gelinsene diyoutanmasa denizi de uzerine zimmetleyecek
Espri olarak söylemiştim kıze burdan da yapiyoruz ya
dur bakem kizlar gelsin hep birlikte karar verelim
Biz başladık çekiştirmeye zatiEspri olarak söylemiştim kız
Amaan daha ne ne güzel başına kalmazlar. Benim de ufak olan kayınbirader işsiz güçsüz bir tip. İşe iyi yanından bakıyorum kayınvalide ve kayınpederin başında durup bakacak olan o
biliyorum cınımEspri olarak söylemiştim kız
Ben nolur nolmaz diye icimden cekistiriyorum su anBiz başladık çekiştirmeye zati
İkisi de olurAmaan nerde bende o şans. İkisini de kimse almaz. Biri 40 yaşında diğeri 37
Yani büyük olan çalışkan, mesleği olan biri ama tipi giyimi ı ıh. Bi kadın zor bakar. Küçük olan da asosyal bir ev kedisi. İş güç yok. Onun hiç oluru yok.İkisi de olur
İş güç, karakter, saygı sevgi meseleleri iyi midir?
Nerede yaşıyor büyük olan?Yani büyük olan çalışkan, mesleği olan biri ama tipi giyimi ı ıh. Bi kadın zor bakar. Küçük olan da asosyal bir ev kedisi. İş güç yok. Onun hiç oluru yok.
AnkaraNerede yaşıyor büyük olan?
Alshshsjhs
Resmen görücü geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?