Geçinemeyenler kulübü

Ama bilekliğim doğru sonuç veriyor her şeyde benim.
Kalp ritmini yavaş tutuyorsundur, benim ortalama 110.
130 da devam etmeye çalıştım.
Her işi yaparken spor yapıyorum bir yandan da
Bilemem valla ben günlük 4 saat ağır ev işi yapıyorum kalorı yaksam o kadar zayıflarım yürüyüşede gidiyorum gene cıks

Bilemem valla ben günlük 4 saat ağır ev işi yapıyorum kalorı yaksam o kadar zayıflarım yürüyüşede gidiyorum gene cıks
İşte diyorum ya, istersen 10 km yürü ama kalp ritmi önemli.
120 bandına çıkarmalısın, sağlıklıysan daha üst, orada da sabit tutmalısın.
Aniden düşürüp geri yükseltmelisin falan filan.
Geçen yemek yaparken bir yandan açtım egzersiz programını, 45 dk da 300 kalori yaktım.
Karşılığı 4bin küsür adım oldu leslie hareketleri ile.
Yoksa tüm gün spor yapsan nafile.
Leslie gibi programların amacı bu.

bu hikaye aslinda temizlik ustune soylenmis bisey degil, baskalarinin kusurlarini bulmaya calismadan once kendi pencerenin temiz oldugundan emin ol tarzi bir cikarimi vardi bunun.
Ya öyle tabiki de film camın resmini atınca aklıma geldi yağmurdan camlar görünmüyo ki hep aynı sürekli de yağış gösteriyo böyle duracak mecbur

Kalp hastasıyım ben aynı zamanda ritm diye öbür dünyaya intikal etmeyeyimşişman yaşarım daha iyi

O nasıl görümceymiş yahu adam bayıltan türden?
benim tansiyonum dusunce gozlerim kararip kulaklarim cinlamaya basliyo, sonrada terleme basliyo herkeste boylemi bilmiyorum ama.
normal tansiyonum 11.8 12.8 falan benim, 10 un altina dusunce gozlerin karardigi ve kulaklarim cinladigi icin şuurum acik yari baygin gibi bisey oluyorum.
gorumcenin cok sevdigim bir arkadasima yaptigi o kadar sinirlerimi bozdu ki anlatamam.
sacini basini yolmadigima pismanim cidden.
görgüsüz ayi bak yine aklima geldi ya allahin kırosu

Ahahahshsjks görümce sevgimiz ektedir

Bende sinirlenince beynimden kulaklarımdan çınlama değil de
Şu karlama yapan TV kanalları var ya aniden haşşırt diye ses çıkarıyor aynı o ses çıkıyor .kendi sesimi dahi duyamiyorum o an .
Gerçekten beyinde şartel var sanırım .
Tersyüz animasyonuna inanıyorum

tansiyon iste.
bir gecede bana oyle oldu uyurken, birden vizirt diye siyah beyaz ekran geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…