Geçinemeyenler kulübü

Duvak çok kabarık duruyor konforlu muydu? Ben belki daha düşük kullanırım enseden değil ama daha ortalardan
Ben anormal şeyleri seviyorum
Bana kalsa koca bir fiyonk yapacaktım.
3 katlı falan, kocaman ama kısa bir duvaktı.
Tepeden takılınca hissetmiyorsun, ağırlaşmıyor ama orta ya da aşağıdan takılmalarda çekiyor kafanı aşağı.
Yani en konforlusu yukarıdan ama gelinliğimin arkası değişikti, farklı bir puantiye vintage bir tülle belden açılma vardı.
O görünsün diye kısaydı da uzun asla kullanamazdım, taşıyamam kafamda.

görümcen var mı peki?bdv de gelinle itişip beyaz abiye giyen taç takan görümcek konusu geldi aklıma gece gece

Gelinliğini çok merak ettim.
Puantiye ve ayrıca vintage parçalar değişik şeyler çok ilgimi çeker.

Havalı olmuşsundur

chamallows sizin oranın durumu ne?
Hala kar yağıyor ey maşallah kışın olmadı böyle.
Bebelere kar pantolonu almıştım, mart sonu giydirmek nasip oldu

filmdelisi ben cok yagmur yagdigi gunler camlara maşrafayla su atiyorum
cok camurlu olmuyo gerci surekli sildigimden ama krizi firsata ceviriyorum.
kirli camin ustune yagmur kotu oluyo
baktin yagmur yagiyo at suyu camlara anlamaz kimse

Hangi birine atayım, bayağı hortum tutmak lazım.
Böyle bir cam yok, fotoda çıksa atacağım ama terkedilmiş viranelerin camları olur ya aynı öyle camlar.
O kireç çamur nasıl çıkacak oradan, çok meraktayım.

cikar cikar merak etme senin camlarda buyuk ya ben simdi silmeye kalksam benim butun camlar en fazla yarim saat 45 dk falan surer.
senin bir salonun cami benim butun evi cami kadar

Bak böyle, görselden buldum ama aşağı kalır yanı yok camların.

Eklentiler

• DA7B9048-1DC2-47EF-900B-688E9714DD5A.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 38
Film annem anlatmıştı tam onun anlattığı gibi olmaz hatırlayamadım pek ama böyle camları pis Bi kadın varmış komşusu çamaşır astıkça Aaa şu kadına bak ne pis beyazları gri gri yıkamış deterjanı da iyi değil herhalde falan diyormuş kocasına bu böyle bir iki devam etmiş adam dayanamamış camları silmiş komşu gene çamaşır asmış kadın bu sefer şaşırmış bizim komşu deterjanı değiştirdi sanırım baksana bembeyaz yıkamış demiş
Sende komşuların çamaşırlarını gri falan görüyo musun

bu hikaye aslinda temizlik ustune soylenmis bisey degil, baskalarinin kusurlarini bulmaya calismadan once kendi pencerenin temiz oldugundan emin ol tarzi bir cikarimi vardi bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…