- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.661
Duvak çok kabarık duruyor konforlu muydu? Ben belki daha düşük kullanırım enseden değil ama daha ortalardan
Ben anormal şeyleri seviyorumDuvak çok kabarık duruyor konforlu muydu? Ben belki daha düşük kullanırım enseden değil ama daha ortalardan
Aaaa .e noldu saçların ?oda doğru.
benim sacimada sunger koymuslardidurdumu hayir cunku salona cikmadan 10 dk once tansiyonum dustu
Kim düşürdü tansiyonunuoda doğru.
benim sacimada sunger koymuslardidurdumu hayir cunku salona cikmadan 10 dk once tansiyonum dustu
Gelinliğini çok merak ettim.Ben anormal şeyleri seviyorum
Bana kalsa koca bir fiyonk yapacaktım.
3 katlı falan, kocaman ama kısa bir duvaktı.
Tepeden takılınca hissetmiyorsun, ağırlaşmıyor ama orta ya da aşağıdan takılmalarda çekiyor kafanı aşağı.
Yani en konforlusu yukarıdan ama gelinliğimin arkası değişikti, farklı bir puantiye vintage bir tülle belden açılma vardı.
O görünsün diye kısaydı da uzun asla kullanamazdım, taşıyamam kafamda.
görümcek tabikiKim düşürdü tansiyonunu
boyum daha uzun gorunsun diye prenses topuz tarzi bisey yapilmisti,alakasi yok resimlerde.Aaaa .e noldu saçların ?
evet kiymasam evlenmezdim.Kıymasa kaçacakmış harbi
burda da yagiyor film ince ince vallahi biktim ya bir isinmadi gitti.chamallows sizin oranın durumu ne?
Hala kar yağıyor ey maşallah kışın olmadı böyle.
Bebelere kar pantolonu almıştım, mart sonu giydirmek nasip oldu
Camlarım zaten pis, hatta leş.burda da yagiyor film ince ince vallahi biktim ya bir isinmadi gitti.
bende kar yagmur dursun diye bekliyorum camlari silmek icin.Camlarım zaten pis, hatta leş.
Üzerine kar yağıyor iyice çamur olup ayna etkisi oldu, dışarı seçilmiyor bile
Off temizlik yapıyorum, sana özendim dün.
Hangi birine atayım, bayağı hortum tutmak lazım.filmdelisi ben cok yagmur yagdigi gunler camlara maşrafayla su atiyorum
cok camurlu olmuyo gerci surekli sildigimden ama krizi firsata ceviriyorum.
kirli camin ustune yagmur kotu oluyo
baktin yagmur yagiyo at suyu camlara anlamaz kimse
cikar cikar merak etme senin camlarda buyuk yaHangi birine atayım, bayağı hortum tutmak lazım.
Böyle bir cam yok, fotoda çıksa atacağım ama terkedilmiş viranelerin camları olur ya aynı öyle camlar.
O kireç çamur nasıl çıkacak oradan, çok meraktayım.
aboo o ne yaBak böyle, görselden buldum ama aşağı kalır yanı yok camların.
Film annem anlatmıştı tam onun anlattığı gibi olmaz hatırlayamadım pek ama böyle camları pis Bi kadın varmış komşusu çamaşır astıkça Aaa şu kadına bak ne pis beyazları gri gri yıkamış deterjanı da iyi değil herhalde falan diyormuş kocasına bu böyle bir iki devam etmiş adam dayanamamış camları silmiş komşu gene çamaşır asmış kadın bu sefer şaşırmış bizim komşu deterjanı değiştirdi sanırım baksana bembeyaz yıkamış demişHangi birine atayım, bayağı hortum tutmak lazım.
Böyle bir cam yok, fotoda çıksa atacağım ama terkedilmiş viranelerin camları olur ya aynı öyle camlar.
O kireç çamur nasıl çıkacak oradan, çok meraktayım.
bu hikaye aslinda temizlik ustune soylenmis bisey degil, baskalarinin kusurlarini bulmaya calismadan once kendi pencerenin temiz oldugundan emin ol tarzi bir cikarimi vardi bunun.Film annem anlatmıştı tam onun anlattığı gibi olmaz hatırlayamadım pek ama böyle camları pis Bi kadın varmış komşusu çamaşır astıkça Aaa şu kadına bak ne pis beyazları gri gri yıkamış deterjanı da iyi değil herhalde falan diyormuş kocasına bu böyle bir iki devam etmiş adam dayanamamış camları silmiş komşu gene çamaşır asmış kadın bu sefer şaşırmış bizim komşu deterjanı değiştirdi sanırım baksana bembeyaz yıkamış demiş
Sende komşuların çamaşırlarını gri falan görüyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?