- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.721
Demee vallaha mıAnkara
noluyo yaDemee vallaha mı
Ay dur, bu işi çocuklar uyusun da konuşalım.
Hiç düşünüyor mu evlilik falan?
Ben ne zaman ölçsem 110 120 arası çıkardı. Sonra sonra kendiliğinden düştü. Kilo olayını bilemiyorum. Hep çok yiyen bi tiptim.İşte diyorum ya, istersen 10 km yürü ama kalp ritmi önemli.
120 bandına çıkarmalısın, sağlıklıysan daha üst, orada da sabit tutmalısın.
Aniden düşürüp geri yükseltmelisin falan filan.
Geçen yemek yaparken bir yandan açtım egzersiz programını, 45 dk da 300 kalori yaktım.
Karşılığı 4bin küsür adım oldu leslie hareketleri ile.
Yoksa tüm gün spor yapsan nafile.
Leslie gibi programların amacı bu.
çat çöp derneği başkanı filmdelisi yürüüü kim tutar seni.Demee vallaha mı
Ay dur, bu işi çocuklar uyusun da konuşalım.
Hiç düşünüyor mu evlilik falan?
Ablamla baş göz edebilirizAmaan nerde bende o şans. İkisini de kimse almaz. Biri 40 yaşında diğeri 37
bir rahat birakin şu bekarlari yaaAblamla baş göz edebilirizablami evlendirecem kapı kapı geziyorum kafama koydum.
Evlenmek istiyor .bir rahat birakin şu bekarlari yaa
parali olsun bariEvlenmek istiyor .
Dün üstüne bir aday saldımhiç umudum yok ama
Ay adamın olmayan kısmetini açacaktım neredeyse de ablanı yakamam kusura bakmaAblamla baş göz edebilirizablami evlendirecem kapı kapı geziyorum kafama koydum.
Bizimkiler de para olsa da harcamayı bilmez. İçlerindeki numunelik olanı ben kaptımparali olsun bari
öfff hem tipi tip hemde pintiBizimkiler de para olsa da harcamayı bilmez. İçlerindeki numunelik olanı ben kaptım
Mühendisparali olsun bari
Dur da, benim ablam var sırada çekil şurdanAblamla baş göz edebilirizablami evlendirecem kapı kapı geziyorum kafama koydum.
Dur da, benim ablam var sırada çekil şurdan
her muhendis para kazanamiyor bak muhendis diye guvenip kizin basini yakmaMühendis
40 yaşına gelmiş para biriktirmemisse tukurem onun erkekliğine . ' sen üç milyar yedi yüz elli milyon milyar parayı ne yaptın !? '
Bize para fark etmez hatta ablam bakar ya. Sıkıntı değilher muhendis para kazanamiyor bak muhendis diye guvenip kizin basini yakma
kac yasinda ablanBize para fark etmez hatta ablam bakar ya. Sıkıntı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?