Geçinemeyenler kulübü

eş her yaşta bulunuyor hatta daha iyisi ama bebek sahibi olmanın bir biyolojik yaşı var 45 e kadar.umarım en kısa zamanda evlenip bir bebek sahibi olur ablan film.

eş her yaşta bulunuyor hatta daha iyisi ama bebek sahibi olmanın bir biyolojik yaşı var 45 e kadar.umarım en kısa zamanda evlenip bir bebek sahibi olur ablan film.
dun 32 yasinda bir arkadasima amh dusuklugu sebebi ile tup bebek demisler, dunden beri teselli edecegim diye beynim sisti.
lafda anlamiyor

Aman ablam lafta istiyor, gerçekte istemiyor aslında.
Yahu niye istesin, keyfinin kahyası.
Yoğun çalışıyor, güzel kazanıyor.
İstediği gibi yer içer, alır, gezer vs.
Asla ev işi falan yapmaz, alır bir yardımcı her gün bitti gitti.
Ama evli olunca öyle mi, değil.
Gerçekten aynı frekansta, sevdiği ve çok sevildiği biri olmalı ki değsin.
İlk evliliğinde ex enişte kopamadı ana babadan, çalışmadı, onlarla yaşadılar falan baktı olacak gibi değil, boşandı.
40 yaşına geldi ama hala ruhu 20 yaş aşk böceği duygularını istiyor.

dun 32 yasinda bir arkadasima amh dusuklugu sebebi ile tup bebek demisler, dunden beri teselli edecegim diye beynim sisti.
lafda anlamiyor
işte yaşla ilgisi yok ki vucudun durumu önemli 20li yaşlarda da bebek sahibi olamayan tüpbebeğe başvuran var.40 lı yaşta evlenir evlenmez hamile kalanda.kader kısmet bu işler

ablan neden onlarla yaşadı ki?
ben cok sasiriyorum boyle ekmegi elinde okumus murekkep yalamis insanlarin boyle bir seyi kabul etmelerine

Ya ablammmm ? Ablama gelince kuruyor niyeyse , anlamadım hiç.
Al benimkinden de o kadar.
Zaten bir adam buna açık açık ‘senden duygusal olarak hoşlanıyorum’ demedikten sonra üzerine alınmaz ki, öyle bir alık.
O niyetle yaklaşan varsa bile ‘dostum’ der geçer bizim saftirik.

işte yaşla ilgisi yok ki vucudun durumu önemli 20li yaşlarda da bebek sahibi olamayan tüpbebeğe başvuran var.40 lı yaşta evlenir evlenmez hamile kalanda.kader kısmet bu işler
bizim gelin 40 yasinda ceketini atsan hamile kalir o derece dogurgan.
gercekten hic belli olmuyor.
benim sulalemde cocuk icin dr gezen tek insan benim.
amcamda ugrasti ama amcam 50 yasindaydi onun disinda hic yok.
piyango gibi resmen

Gülben gibi mi olsaydı (masumlar apartmanı)

ablan neden onlarla yaşadı ki?
ben cok sasiriyorum boyle ekmegi elinde okumus murekkep yalamis insanlarin boyle bir seyi kabul etmelerine
Kandırıldı.
Şöyle, balayında güya hasta oldu ex enişte bey ve ank ya gidip valiz yapıp 1 hafta kv deye gidelim dediler.
Gidiş o gidiş, dönüşü olmadı.
2 sene evi kapalı kaldı, daha etiketli yerleşmeyen ürünleri vardı.
Aman işte, insan ha bugün ha yarın ha iş değişecek diye oyalıyor kendini.

ne şerefsiz erkekler var ya

alışıyorsun özgürlüğe rahatlığa kendi kararlarını kendin vermeye.ablan haklı.evliliği fazla sürmemiş çocukda büyütmediğinden ruhunun da 20 yaşında gibi olması da çok normal.

ne şerefsiz erkekler var ya
Tabii canım, o sürede işten ayrılmışlardı.
Yok şuradan haber bekliyoruz birkaç kursa gidin burada hazırlanın, ora olmadı şuraya haber saldık bekleyin siz kpss e girin yeter diye diye hep oyaladılar.
İşsiz güçsüz öyle 2 sene yaşadılar kv evinde.
Ekmek elden su gölden, e resmi konutta da yaşayınca ex bey alıştı konfora, bırakamadı bir türlü.

alışıyorsun özgürlüğe rahatlığa kendi kararlarını kendin vermeye.ablan haklı.evliliği fazla sürmemiş çocukda büyütmediğinden ruhunun da 20 yaşında gibi olması da çok normal.
Öyle tabii, kim istemez sevmek sevilmek?
Bayağı ergence sabahları günaydın mesajları hayali kuruyor, o derece
Mantık evliliği düşünse bin tane insan var, ablamı havada karada tavlarlar ondan iyisi çok zor ama kadın olarak değer görmeyi beklemek, en doğal da hakkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…