- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.761
3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 tane ver ver Allahım verA
Ama arkadaşları var diyor .
-lar bakkkk.
İkimizin ablasına da yetecek kadar bolmusşşş
yahu adam kız bulun diye kapi kapi geziyor yasamkent falan umursamaz o afyondan bile gelir her günEryaman bile uzak, evini alıyoruz kızın yarın yaşamkentte.
Son görüşmesine gidip kapora vereceğiz.
Zıahahajsjsjshyahu adam kız bulun diye kapi kapi geziyor yasamkent falan umursamaz o afyondan bile gelir her gün
Bugünde ekmeksiz kaldık o zaman3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 tane ver ver Allahım ver
aynenZıahahajsjsjsh
Nefes alsın yeter mi diyor?
Dur dur, siftah yapacağız inşallahBugünde ekmeksiz kaldık o zaman
eş her yaşta bulunuyor hatta daha iyisi ama bebek sahibi olmanın bir biyolojik yaşı var 45 e kadar.umarım en kısa zamanda evlenip bir bebek sahibi olur ablan film.Öfff valla bu kız bir kısmetsiz zaten.
Boşanalı 11 sene oldu, hiç mi olmaz biri, olmadı ya.
Anca iş iş iş, dışarı da nadir çıkar.
Yavrum anca çalışıyor bir de benim bebelerle oynaşıyor o kadar.
Dur dur, siftah yapacağız inşallah
dun 32 yasinda bir arkadasima amh dusuklugu sebebi ile tup bebek demisler, dunden beri teselli edecegim diye beynim sisti.eş her yaşta bulunuyor hatta daha iyisi ama bebek sahibi olmanın bir biyolojik yaşı var 45 e kadar.umarım en kısa zamanda evlenip bir bebek sahibi olur ablan film.
Aman ablam lafta istiyor, gerçekte istemiyor aslında.eş her yaşta bulunuyor hatta daha iyisi ama bebek sahibi olmanın bir biyolojik yaşı var 45 e kadar.umarım en kısa zamanda evlenip bir bebek sahibi olur ablan film.
işte yaşla ilgisi yok ki vucudun durumu önemli 20li yaşlarda da bebek sahibi olamayan tüpbebeğe başvuran var.40 lı yaşta evlenir evlenmez hamile kalanda.kader kısmet bu işlerdun 32 yasinda bir arkadasima amh dusuklugu sebebi ile tup bebek demisler, dunden beri teselli edecegim diye beynim sisti.
lafda anlamiyor
ablan neden onlarla yaşadı ki?Aman ablam lafta istiyor, gerçekte istemiyor aslında.
Yahu niye istesin, keyfinin kahyası.
Yoğun çalışıyor, güzel kazanıyor.
İstediği gibi yer içer, alır, gezer vs.
Asla ev işi falan yapmaz, alır bir yardımcı her gün bitti gitti.
Ama evli olunca öyle mi, değil.
Gerçekten aynı frekansta, sevdiği ve çok sevildiği biri olmalı ki değsin.
İlk evliliğinde ex enişte kopamadı ana babadan, çalışmadı, onlarla yaşadılar falan baktı olacak gibi değil, boşandı.
40 yaşına geldi ama hala ruhu 20 yaş aşk böceği duygularını istiyor.
Al benimkinden de o kadar.Ya ablammmm ? Ablama gelince kuruyor niyeyse , anlamadım hiç.
bizim gelin 40 yasinda ceketini atsan hamile kalir o derece dogurgan.işte yaşla ilgisi yok ki vucudun durumu önemli 20li yaşlarda da bebek sahibi olamayan tüpbebeğe başvuran var.40 lı yaşta evlenir evlenmez hamile kalanda.kader kısmet bu işler
Gülben gibi mi olsaydı (masumlar apartmanı)Al benimkinden de o kadar.
Zaten bir adam buna açık açık ‘senden duygusal olarak hoşlanıyorum’ demedikten sonra üzerine alınmaz ki, öyle bir alık.
O niyetle yaklaşan varsa bile ‘dostum’ der geçer bizim saftirik.
Kandırıldı.ablan neden onlarla yaşadı ki?
ben cok sasiriyorum boyle ekmegi elinde okumus murekkep yalamis insanlarin boyle bir seyi kabul etmelerine
ne şerefsiz erkekler var yaKandırıldı.
Şöyle, balayında güya hasta oldu ex enişte bey ve ank ya gidip valiz yapıp 1 hafta kv deye gidelim dediler.
Gidiş o gidiş, dönüşü olmadı.
2 sene evi kapalı kaldı, daha etiketli yerleşmeyen ürünleri vardı.
Aman işte, insan ha bugün ha yarın ha iş değilecek diye oyalıyor kendini.
alışıyorsun özgürlüğe rahatlığa kendi kararlarını kendin vermeye.ablan haklı.evliliği fazla sürmemiş çocukda büyütmediğinden ruhunun da 20 yaşında gibi olması da çok normal.Aman ablam lafta istiyor, gerçekte istemiyor aslında.
Yahu niye istesin, keyfinin kahyası.
Yoğun çalışıyor, güzel kazanıyor.
İstediği gibi yer içer, alır, gezer vs.
Asla ev işi falan yapmaz, alır bir yardımcı her gün bitti gitti.
Ama evli olunca öyle mi, değil.
Gerçekten aynı frekansta, sevdiği ve çok sevildiği biri olmalı ki değsin.
İlk evliliğinde ex enişte kopamadı ana babadan, çalışmadı, onlarla yaşadılar falan baktı olacak gibi değil, boşandı.
40 yaşına geldi ama hala ruhu 20 yaş aşk böceği duygularını istiyor.
Tabii canım, o sürede işten ayrılmışlardı.ne şerefsiz erkekler var ya
Öyle tabii, kim istemez sevmek sevilmek?alışıyorsun özgürlüğe rahatlığa kendi kararlarını kendin vermeye.ablan haklı.evliliği fazla sürmemiş çocukda büyütmediğinden ruhunun da 20 yaşında gibi olması da çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?