- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.781
eşimin eski işyerinde mühendis bir kadın vardı.aman evlenmiyor diye konuşuyorlardı.kadın hem yakışıklı hemd e zengin bir doktorla evlendi 43 de üstüne de aynı yıl ikiz sahibi oldu .bizim gelin 40 yasinda ceketini atsan hamile kalir o derece dogurgan.
gercekten hic belli olmuyor.
benim sulalemde cocuk icin dr gezen tek insan benim.
amcamda ugrasti ama amcam 50 yasindaydi onun disinda hic yok.
piyango gibi resmen
resmi konut derken?Tabii canım, o sürede işten ayrılmışlardı.
Yok şuradan haber bekliyoruz birkaç kursa gidin burada hazırlanın, ora olmadı şuraya haber saldık bekleyin siz kpss e girin yeter diye diye hep oyaladılar.
İşsiz güçsüz öyle 2 sene yaşadılar kv evinde.
Ekmek elden su gölden, e resmi konutta da yaşayınca ex bey alıştı konfora, bırakamadı bir türlü.
Benim ablayla aynı kafalarÖyle tabii, kim istemez sevmek sevilmek?
Bayağı ergence sabahları günaydın mesajları hayali kuruyor, o derece
Mantık evliliği düşünse bin tane insan var, ablamı havada karada tavlarlar ondan iyisi çok zor ama kadın olarak değer görmeyi beklemek, en doğal da hakkı.
Lojman zaarresmi konut derken?
öff sinir oluyorum ya ne haklari var o kizin hayalleriyle oynamaya?
Generaldi kp.resmi konut derken?
öff sinir oluyorum ya ne haklari var o kizin hayalleriyle oynamaya?
rütbeli askerler zor insanlar .özel hayatlarında da yönetmek istiyorlar herkesi çünküGeneraldi kp.
siri ye sor o herşeyi bilerrrYarın gündüz yağacak mı kar?
Şuanda yağıyor görünüyor uygulamada ama 2 saattir hava inanılmaz berrak, yağış yok.siri ye sor o herşeyi bilerrr
tuhaf yağışlar oluyor zaten.bir yağmaya başlıyor 1 saate kalmadan güneş açıyor 1 saat sonra tekrar yağışŞuanda yağıyor görünüyor uygulamada ama 2 saattir hava inanılmaz berrak, yağış yok.
Yarın ve cuma da gösteriyor şimdi.
Cuma misafirim var ya, yarın da işim var.
Kar yağarsa tövbe çıkamam, güvenemedim saatlerdir yağmayınca programa.
Dünden beri aralıksız yağıyordu, azalıp artma şeklinde.tuhaf yağışlar oluyor zaten.bir yağmaya başlıyor 1 saate kalmadan güneş açıyor 1 saat sonra tekrar yağış
kar lastiği yok mu?biz de sadece benim araçta var diğerine alamadık pahalı diye.babası bıraksın okula çocukları marketede beraber gidinDünden beri aralıksız yağıyordu, azalıp artma şeklinde.
Daha bu akşam 10 dan sonra karşıdaki evleri görebildim, bayağı aydınlık hava hiç yağış yok.
Benim araba tövbe karda gitmez, strese girdim.
saklıyorlar bugün biz marketten gelirken evin önünden ambulans ayrıldı korktuk valla kim acaba diyeuff üsttekiler koronamidir nedir anlamadimoksurukleri beni yedi ya panigim tuttu resmen ha
disari ciksam guvenlikten ögrenirim de cikmiyorum.saklıyorlar bugün biz marketten gelirken evin önünden ambulans ayrıldı korktuk valla kim acaba diye
Var kar lastiği ama arkadan itişli araba, çare olmuyor.kar lastiği yok mu?biz de sadece benim araçta var diğerine alamadık pahalı diye.babası bıraksın okula çocukları marketede beraber gidin
mamak akdereye sık gelirdik pandemi öncesi.görümcemin kızı var orda .okuluna yakın diye ordan ev aldı.bizim evde onun adı akdereli kaldı ha ha ha.trafiği bir keşmekeş .disari ciksam guvenlikten ögrenirim de cikmiyorum.
umarim saklamiyolardir.
esi belediyede calisiyo cunku butun mamağa yeter
Olabilir deniz.uff üsttekiler koronamidir nedir anlamadimoksurukleri beni yedi ya panigim tuttu resmen ha
açık olabilir sanmam çok yağacağını filmVar kar lastiği ama arkadan itişli araba, çare olmuyor.
Fıldır fıldır dönüyor ondan, gitmez zaten azıcık bir yokuşta bile kalır karda.
Çocukları hep babaları bırakıp alır da işte ikimizin araba da arkadan itişli, ablamın eve kaporaya gidip, misafir için alışveriş yapacaktım.
Sabah açıktı yol ondan gidebildi, yağarsa kalırız evde garajdan bile çıkaramayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?