Geçinemeyenler kulübü

bizim gelin 40 yasinda ceketini atsan hamile kalir o derece dogurgan.
gercekten hic belli olmuyor.
benim sulalemde cocuk icin dr gezen tek insan benim.
amcamda ugrasti ama amcam 50 yasindaydi onun disinda hic yok.
piyango gibi resmen
eşimin eski işyerinde mühendis bir kadın vardı.aman evlenmiyor diye konuşuyorlardı.kadın hem yakışıklı hemd e zengin bir doktorla evlendi 43 de üstüne de aynı yıl ikiz sahibi oldu .

resmi konut derken?
öff sinir oluyorum ya ne haklari var o kizin hayalleriyle oynamaya?

Benim ablayla aynı kafalar

Çocuklar okula başladı başlayalı kıyafet derdi çıktı.
Haftalık 10 takım üzerine giydikleri, çantalarına 2 şer den 20 takım oradan.
Kendimi keseceğim bu ne ya, her akşam 6 kombin kıyafet hazırlıyorum

Şu işi halledip geleyim.

siri ye sor o herşeyi bilerrr
Şuanda yağıyor görünüyor uygulamada ama 2 saattir hava inanılmaz berrak, yağış yok.
Yarın ve cuma da gösteriyor şimdi.
Cuma misafirim var ya, yarın da işim var.
Kar yağarsa tövbe çıkamam, güvenemedim saatlerdir yağmayınca programa.

tuhaf yağışlar oluyor zaten.bir yağmaya başlıyor 1 saate kalmadan güneş açıyor 1 saat sonra tekrar yağış

tuhaf yağışlar oluyor zaten.bir yağmaya başlıyor 1 saate kalmadan güneş açıyor 1 saat sonra tekrar yağış
Dünden beri aralıksız yağıyordu, azalıp artma şeklinde.
Daha bu akşam 10 dan sonra karşıdaki evleri görebildim, bayağı aydınlık hava hiç yağış yok.
Benim araba tövbe karda gitmez, strese girdim.

kar lastiği yok mu?biz de sadece benim araçta var diğerine alamadık pahalı diye.babası bıraksın okula çocukları marketede beraber gidin

kar lastiği yok mu?biz de sadece benim araçta var diğerine alamadık pahalı diye.babası bıraksın okula çocukları marketede beraber gidin
Var kar lastiği ama arkadan itişli araba, çare olmuyor.
Fıldır fıldır dönüyor ondan, gitmez zaten azıcık bir yokuşta bile kalır karda.
Çocukları hep babaları bırakıp alır da işte ikimizin araba da arkadan itişli, ablamın eve kaporaya gidip, misafir için alışveriş yapacaktım.
Sabah açıktı yol ondan gidebildi, yağarsa kalırız evde garajdan bile çıkaramayız.

disari ciksam guvenlikten ögrenirim de cikmiyorum.
umarim saklamiyolardir.
esi belediyede calisiyo cunku butun mamağa yeter
mamak akdereye sık gelirdik pandemi öncesi.görümcemin kızı var orda .okuluna yakın diye ordan ev aldı.bizim evde onun adı akdereli kaldı ha ha ha.trafiği bir keşmekeş .

açık olabilir sanmam çok yağacağını film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…