Geçinemeyenler kulübü

yarin geceye kadar kar yagisli gorunuyor ama hava cok berrak, cumadan sonra toparliyor.
bence cevre ilcelere yagar gibi sadece.
kizilcahamam vs bizede ayazi kalir heralde

yarin geceye kadar kar yagisli gorunuyor ama hava cok berrak, cumadan sonra toparliyor.
bence cevre ilcelere yagar gibi sadece.
kizilcahamam vs bizede ayazi kalir heralde
Cuma bile görünüyor bende.
Tüm gün de görünüyor hala ama gerçekten aşırı berrak hava, ank da hiçbir yere yağmıyordur eminim.
Bundan sonra bir arabada aradığım en önemli özellik önden çekişli olması.
Rezillik çekiyoruz resmen.

mamak akdereye sık gelirdik pandemi öncesi.görümcemin kızı var orda .okuluna yakın diye ordan ev aldı.bizim evde onun adı akdereli kaldı ha ha ha.trafiği bir keşmekeş .
akdere çok sıkıntılı bir yer sevmiyorum orayi bela kokuyo derler ya belirli mahallelerden biri sanki.
ben normalde de bir yere gideceksem kisa yol akdere çin çin falansa yolu uzatiyorum kaza falan yaparim da bobreklerimi deşer bagirsaklarimdan şırdan yaparlar diye

evet eşimde hep aklinda olsun önden çekis her daim iyidir der.

düldülüme atlar gelirim.arabayı aldığımdan beri sevemedim ya.ama değiştiremem de gözün körolsun fakirlik
Benim eski bir külüstürüm vardı, ah o olacaktı ki yaz lastiği ile başkente çıkardım karda kışta.
Hatta kanalda olurdu ders, en tepede ya kanal, ne maceralar ne olaylar.
Şimdi arabam yağmurda bile kayıyor, anlamadım ben bu işi.
Eski külüstürümü istiyorum, ciddi külüstür ha 18 senelik megane dı.

yok yav onlar 5 senedir oturuyor şırdan falan yapılmadılar.eşi ankara üniversitesinde doçent kendi anaokulu öğretmeni çocukta koleje gidiyor inceğe.akdereliler bizden sosyete kızzz

benim ki kaydırıyor yokuşlarda durursam otomatik olmasına rağmen.eşimdeki honda ama süper araba param olsa honda jazz alırdım ben de yavrusundan

Yok be deniz, eskidendi onlar.
Evet aynı insanlar hala yaşıyor oralarda ama kendi aralarında kavga bıçak oluyordur.
Yeni yapılaşmalarla iyi kötü semt kalmadı ki.
Ank zaten teksas gibi oldu, nüfusu fazla ve mahalle kültürü olan her semtte çıkıyor olay.

Yok be, ucuza da var.
Geçen sene koca range alacam sana dedi, istemem dedim.
Tipine baktım 15 senelik var zaten araba, corsa fiyatına
ağır kazalıdır o benim komşuda da porche jeep var ama alan yok satıyor.parçası lastiği o kadar pahalı ki kimse yanaşmıyor.benim arabadan 50 bin kadar pahalı sadece.ama görünüş onun ki zengünn benim ki gariban arabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…