- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.821
olay her yerde var ama bazi kesimler çok sıkıntılı.Yok be deniz, eskidendi onlar.
Evet aynı insanlar hala yaşıyor oralarda ama kendi aralarında kavga bıçak oluyordur.
Yeni yapılaşmalarla iyi kötü semt kalmadı ki.
Ank zaten teksas gibi oldu, nüfusu fazla ve mahalle kültürü olan her semtte çıkıyor olay.
Yok, kazalı falan değil.ağır kazalıdır o benim komşuda da porche jeep var ama alan yok satıyor.parçası lastiği o kadar pahalı ki kimse yanaşmıyor.benim arabadan 50 bin kadar pahalı sadece.ama görünüş onun ki zengünn benim ki gariban arabası
coopera hic binmedim bilmiyorum ama bizimki corsa, o bana kucuk gelir mesela ama jazz da insanin ruhu daraliyor resmenben küçük araba seviyorum mini cooper jazz corsa vs .zengin olsam da küçük alırım.
ben ufak tefek kadınım.sadece kızla ben bindiğimden genelde küçük araba seviyorum ya.parkı kolay masrafı az.polo alacaktım bulamadım hyundai aldım.değiştirirsem polo yada golf te gözüm var halaa.corsanız otomatikse talip olabilirim bu arada.coopera hic binmedim bilmiyorum ama bizimki corsa, o bana kucuk gelir mesela ama jazz da insanin ruhu daraliyor resmenyada ben sevemedim
Bunlar her yerde oluyor ya.olay her yerde var ama bazi kesimler çok sıkıntılı.
çinçinden ne zaman gecsek eşimle mutlaka polis gözümüze bi kirmizi isik tutuyo mesela surekli kontrol altinda olan yerler.
bizim bir ust cadde de oyle mesela olaysiz gunu yok.
bazi yerlerdeki insanlarda ekstra bir tahmulsuzluk mu var diyeyim, öfke kontrolumu yol diyeyim ne diyim bilemedim.
gecen mesela arabayi park ediyordum manevra yapacagim bizim sitenin onu yani cok uzak degil, arkamda bi araba surekli selektor yapiyo bende saniyorum ki hani gecmek icin acele ediyo falan diye dusunuyorum ama selektor bitmiyo.
yoldan cekildim park ettim hala devam.
neyse indim arabadan derdi neymis ordan cikacakmisim oraya o park edecekmis.
niye dedim kos koca site park yerimi yok baska ? hep oraya park ediyomus ama gorsen beni dovecek nerdeyse.
cikmiyorum git sende nereye istiyosan oraya park et dedim.
getirmis bizim arabanin onune koymuş.
sabah esim ise giderken cikamadi tabi.
guvenligi aradim plakayi soyledim daire numarasini verdi.
sabahin 6.40 inda esim zillerine basti pacali donuyla kalkti geldi arabayi cekti.
esime aksam alkolluydum yanlis olmus kusura bakma kardesim bilmem ne demis.
Corsa güzel araba ya, her yere uyum sağlıyor.coopera hic binmedim bilmiyorum ama bizimki corsa, o bana kucuk gelir mesela ama jazz da insanin ruhu daraliyor resmenyada ben sevemedim
hayir maalesef manuel birde sana satmam :) bu kadar muhabbet ettik yazik olurben ufak tefek kadınım.sadece kızla ben bindiğimden genelde küçük araba seviyorum ya.parkı kolay masrafı az.polo alacaktım bulamadım hyundai aldım.değiştirirsem polo yada golf te gözüm var halaa.corsanız otomatikse talip olabilirim bu arada.
3 asansörü de katına çağıranlar çokça biz de de sinir oluyorum.Bunlar her yerde oluyor ya.
Bizde bir dingil var, senelerce benim alt komşunun yerine koydu arabayı, altım hep boştu benim.
Ulan biz bilmiyoruz tabii iki yanımdaki yeri doldurmayı, it herif kendine istifledi boş daireyi.
Neyse komşu taşındı bu sefer bina girişine ambulans, engelli için ayrılan yere koymaya başladı, bak bu da 1 sene sürdü sürekli uyarıya rağmen.
En son orayı kilitli kuka koydular, güvenlik açıyor rica halinde acil durumlar için, bu sefer it oğlu it binanın yan girişine bisiklet yoluna koymaya başladı.
Orayı da demirleyip araç yanaşamaz hale getirdiler.
Bildiğin tüm küfürleri ediyorsun bu adama, araban milyonluk olsa ne yazar, insan değil ya!
ruh sagligi bozuk ya boylelerinin heralde.Bunlar her yerde oluyor ya.
Bizde bir dingil var, senelerce benim alt komşunun yerine koydu arabayı, altım hep boştu benim.
Ulan biz bilmiyoruz tabii iki yanımdaki yeri doldurmayı, it herif kendine istifledi boş daireyi.
Neyse komşu taşındı bu sefer bina girişine ambulans, engelli için ayrılan yere koymaya başladı, bak bu da 1 sene sürdü sürekli uyarıya rağmen.
En son orayı kilitli kuka koydular, güvenlik açıyor rica halinde acil durumlar için, bu sefer it oğlu it binanın yan girişine bisiklet yoluna koymaya başladı.
Orayı da demirleyip araç yanaşamaz hale getirdiler.
Bildiğin tüm küfürleri ediyorsun bu adama, araban milyonluk olsa ne yazar, insan değil ya!
Bizim 3 asansörün aynı anda çalıştığına denk gelmedim ben.3 asansörü de katına çağıranlar çokça biz de de sinir oluyorum.
ahaha o her asanaorlu binanin cilesi heralde ya3 asansörü de katına çağıranlar çokça biz de de sinir oluyorum.
manuel kullanamam zaten.benim arabaya apartmandan çevreden hergün müşteri çıkıyor.tek sebebi de devamlı kapının önünde olduğundan km si çok düşük ondan cazip geliyor millete.kalabalık trafiğe halaa çıkamıyorum terapi almama rağmen.ama aşılanayım tekrar bir hoca tutup beraber kızılay tunalı yapacağız.eşimi bekliyorum beni götürsün diye .o da borsa kapanmayınca dışarı çıkmazhayir maalesef manuel birde sana satmam :) bu kadar muhabbet ettik yazik olur
degisensiz cok ufak kazalari var falan ama bizden onceki sahibi kilometreyle cok oynamis esim alirken anlamamis.
birde hor kullandik artik yaslandida isini görmez.
golfu cok seviyorum ehliyeti onunla aldim kullandiklarim icinde ondan rahatina denk gelmedim henuz.
kia ceedleride seviyorum ben.
abimin polosu vardi onceden onuda sevmedim.
Sıkıntılıydı o herif, küçük çocuk ve bakıcı vardı genelde hep yanında.ruh sagligi bozuk ya boylelerinin heralde.
insan nerden gelirse gelsin önce bir oturdugu ortama bakarda ona göre yaşar yani.
mal geldin ama mal gitmeye gerek yok
iyice gıcık oldum herife tanımadanSıkıntılıydı o herif, küçük çocuk ve bakıcı vardı genelde hep yanında.
Gizlice telefonla falan konuşurdu otoparkta, ben gelince hemen kapatır çıkardı.
Diyorum ya 2 yanımda yeri, ister istemez 5 metrede görüyorsun hayatını.
Kesin bir işler çeviriyordu, karısını aldattığından şüphe ediyordum ben.
O çok iyi bir şey ama, olması gereken o.ahaha o her asanaorlu binanin cilesi heralde yabizde de var bi tane sıfır a iniyor geri altıya yolluyor
niye yani amaç ne
ben hocadan aldim kocadan aldim yinede kalabaliga cikamadim bir sure.manuel kullanamam zaten.benim arabaya apartmandan çevreden hergün müşteri çıkıyor.tek sebebi de devamlı kapının önünde olduğundan km si çok düşük ondan cazip geliyor millete.kalabalık trafiğe halaa çıkamıyorum terapi almama rağmen.ama aşılanayım tekrar bir hoca tutup beraber kızılay tunalı yapacağız.eşimi bekliyorum beni götürsün diye .o da borsa kapanmayınca dışarı çıkmaz
uyuz herif.Sıkıntılıydı o herif, küçük çocuk ve bakıcı vardı genelde hep yanında.
Gizlice telefonla falan konuşurdu otoparkta, ben gelince hemen kapatır çıkardı.
Diyorum ya 2 yanımda yeri, ister istemez 5 metrede görüyorsun hayatını.
Kesin bir işler çeviriyordu, karısını aldattığından şüphe ediyordum ben.
Niye öyle bir şey yaptın cey?bu hafta burdan bir arkadaşa telefonumu verdim resmimi attım .dedim ki sitede ilk gören sensin.hadi ya konuştuğun arkadaşlarda mı görmedi dedi cıks dedim.açılışı yaptım kızlarrr.filmdelisi sen hala benden tırs tırs saklan bakalım
bu siteyi eskiden bileydim avukat olurdum.amma iş çıkar burda .bdv den müşteriler bile yeterdiuyuz herif.
insallah karisi yakalamistirda o kiymetli arabasini cekip almistir altindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?