Geçinemeyenler kulübü

olay her yerde var ama bazi kesimler çok sıkıntılı.
çinçinden ne zaman gecsek eşimle mutlaka polis gözümüze bi kirmizi isik tutuyo mesela surekli kontrol altinda olan yerler.
bizim bir ust cadde de oyle mesela olaysiz gunu yok.
bazi yerlerdeki insanlarda ekstra bir tahmulsuzluk mu var diyeyim, öfke kontrolumu yol diyeyim ne diyim bilemedim.
gecen mesela arabayi park ediyordum manevra yapacagim bizim sitenin onu yani cok uzak degil, arkamda bi araba surekli selektor yapiyo bende saniyorum ki hani gecmek icin acele ediyo falan diye dusunuyorum ama selektor bitmiyo.
yoldan cekildim park ettim hala devam.
neyse indim arabadan derdi neymis ordan cikacakmisim oraya o park edecekmis.
niye dedim kos koca site park yerimi yok baska ? hep oraya park ediyomus ama gorsen beni dovecek nerdeyse.
cikmiyorum git sende nereye istiyosan oraya park et dedim.
getirmis bizim arabanin onune koymuş.
sabah esim ise giderken cikamadi tabi.
guvenligi aradim plakayi soyledim daire numarasini verdi.
sabahin 6.40 inda esim zillerine basti pacali donuyla kalkti geldi arabayi cekti.
esime aksam alkolluydum yanlis olmus kusura bakma kardesim bilmem ne demis.

Yok, kazalı falan değil.
2010 ve öncesi modellere gidersen gayet var uyguna.
Uygun dediğim piyasada alt orta segment denilen araç fiyatlarına ama ben jeep sevmiyorum, yürüyerek giderim daha iyi.
Spor arabada porsche nin yine var 2010 öncesi dediğim aralıkta da alınca elinde kalıyor, değer kaybediyor.
Çabuk satılmadığı için de sıkıntı.

coopera hic binmedim bilmiyorum ama bizimki corsa, o bana kucuk gelir mesela ama jazz da insanin ruhu daraliyor resmen yada ben sevemedim
ben ufak tefek kadınım.sadece kızla ben bindiğimden genelde küçük araba seviyorum ya.parkı kolay masrafı az.polo alacaktım bulamadım hyundai aldım.değiştirirsem polo yada golf te gözüm var halaa.corsanız otomatikse talip olabilirim bu arada.

Bunlar her yerde oluyor ya.
Bizde bir dingil var, senelerce benim alt komşunun yerine koydu arabayı, altım hep boştu benim.
Ulan biz bilmiyoruz tabii iki yanımdaki yeri doldurmayı, it herif kendine istifledi boş daireyi.
Neyse komşu taşındı bu sefer bina girişine ambulans, engelli için ayrılan yere koymaya başladı, bak bu da 1 sene sürdü sürekli uyarıya rağmen.
En son orayı kilitli kuka koydular, güvenlik açıyor rica halinde acil durumlar için, bu sefer it oğlu it binanın yan girişine bisiklet yoluna koymaya başladı.
Orayı da demirleyip araç yanaşamaz hale getirdiler.
Bildiğin tüm küfürleri ediyorsun bu adama, araban milyonluk olsa ne yazar, insan değil ya!

coopera hic binmedim bilmiyorum ama bizimki corsa, o bana kucuk gelir mesela ama jazz da insanin ruhu daraliyor resmen yada ben sevemedim
Corsa güzel araba ya, her yere uyum sağlıyor.
Tip top bir araba, parkı kolay, içi yeterli.
Ablamın arabayı satacağız ev için işte, evi alınca kalanıyla corsa alacağız ona.
Memnunsun değil mi?
Hiç kullanmadık biz.

hayir maalesef manuel birde sana satmam :) bu kadar muhabbet ettik yazik olur
degisensiz cok ufak kazalari var falan ama bizden onceki sahibi kilometreyle cok oynamis esim alirken anlamamis.
birde hor kullandik artik yaslandida isini görmez.
golfu cok seviyorum ehliyeti onunla aldim kullandiklarim icinde ondan rahatina denk gelmedim henuz.
kia ceedleride seviyorum ben.
abimin polosu vardi onceden onuda sevmedim.

3 asansörü de katına çağıranlar çokça biz de de sinir oluyorum.

ruh sagligi bozuk ya boylelerinin heralde.
insan nerden gelirse gelsin önce bir oturdugu ortama bakarda ona göre yaşar yani.
mal geldin ama mal gitmeye gerek yok

manuel kullanamam zaten.benim arabaya apartmandan çevreden hergün müşteri çıkıyor.tek sebebi de devamlı kapının önünde olduğundan km si çok düşük ondan cazip geliyor millete.kalabalık trafiğe halaa çıkamıyorum terapi almama rağmen.ama aşılanayım tekrar bir hoca tutup beraber kızılay tunalı yapacağız.eşimi bekliyorum beni götürsün diye .o da borsa kapanmayınca dışarı çıkmaz

ruh sagligi bozuk ya boylelerinin heralde.
insan nerden gelirse gelsin önce bir oturdugu ortama bakarda ona göre yaşar yani.
mal geldin ama mal gitmeye gerek yok
Sıkıntılıydı o herif, küçük çocuk ve bakıcı vardı genelde hep yanında.
Gizlice telefonla falan konuşurdu otoparkta, ben gelince hemen kapatır çıkardı.
Diyorum ya 2 yanımda yeri, ister istemez 5 metrede görüyorsun hayatını.
Kesin bir işler çeviriyordu, karısını aldattığından şüphe ediyordum ben.

iyice gıcık oldum herife tanımadan

ahaha o her asanaorlu binanin cilesi heralde ya bizde de var bi tane sıfır a iniyor geri altıya yolluyor
niye yani amaç ne
O çok iyi bir şey ama, olması gereken o.
Asansör daima binanın orta katında durmalı, çağrılma anında her iki alana da hızla gidebilmesi için.
Annemlerde öyledir, biri daima boş kalınca 0 a gider, diğeri 7. Kata.

ben hocadan aldim kocadan aldim yinede kalabaliga cikamadim bir sure.
ustelik surdugum hocalar hep sen cikarsin bosa ders alma falan dedi.
bende hep esimi bekliyordum.
bir gun annemi aradim aradik acmadi defalarca aradim ama.
korktum bisey oldu diye.
burdan ciktim taksiye bindim esimin is yerine gittim, yedek anahatarla arabayi aldim o panikle dikmene gittim ama nasil gittim bilmiyorum.
esim hep konya yolundan goturturdu bana burdan rahat gidersin diye uzak olmasin diye nataveganin ordan trt onunden indim sonra rahat kullandim.
ha ustamiyim hayir degilim ama isimi goruyorum iste.

uyuz herif.
insallah karisi yakalamistirda o kiymetli arabasini cekip almistir altindan

Niye öyle bir şey yaptın cey?
Telefon no sıkıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…