Geçinemiyorum.

Babamin durumu iyiyken bize vermezdi alkolikti bir kilo pirinc alir 3 ay onu yerdik. Ben de maasli hayatima gecince ne oldum delisi oldum biraz ilk maasimi aldim herkese hediyeler aldim yemege goturdum kendime alisveris yaptim 1 haftada bitti param

Babamin durumu iyiyken bize vermezdi alkolikti bir kilo pirinc alir 3 ay onu yerdik. Ben de maasli hayatima gecince ne oldum delisi oldum biraz ilk maasimi aldim herkese hediyeler aldim yemege goturdum kendime alisveris yaptim 1 haftada bitti param
Heh, işte bu... Param üzerinde kontrolüm var param beni özgürleştiriyor duygusu. Tam isabet.
Çözüm? Bilmiyorum ben de aynı durumdayım ama bu ay kapatıyorum inşallah borçları

Yemek, icmek, gezmek istiyorsan onlari unut konu sahibesi, her seyin hesaba kitaba baglandigi Yeni Turkiyeye hos geldin Aldiklarinda yaptiklarinda ahim sahim bir sey yok ama her sey cok pahali, bakiyorsun para bitiyor orta sinif icin gecim artik boyle eline gecen paranin aninda bitmesi. Birikim istiyorsan disarda yeme, ustune alma, ot gibi yasa.

Bakmak sayilmaz ki babamin yetisemedigi yerlerde yardim ediyorum
Aile dinamiğinizi bilemem tabi ama böyle bir sorumluluğunuz olmamalı. Onlara verdiğiniz parayı kenara koyabilir, kendinize harcayabilirsiniz. Üst soyunuzdan ya da kardeşinizden siz sorumlu değilsiniz.

Boyle ot gibi yasarken de hayat akip gidiyor bu yaslarim bir daha gelmeyecek

Böyle babaya neden yardım ediyorsunuz? Baba da olsa hak eden var etmeyen var

Youtube için pc de ad guard kullanıyorum ama Tel de ve tv de olmuyor sanırım

Youtube için pc de ad guard kullanıyorum ama Tel de ve tv de olmuyor sanırım
tv bilmiyorum televizyonum yok ama telefonda adblocker kullanıyorum. KKda bile hic reklam yok, cok guzel.
biz genelde telefonu projektore yansıtip oyle izliyoruz , adblockerdan actigimiz icin yine reklam olmuyor. tvde nasil kullanıyorsunuz bilmiyorum ama siz de ekran yansitarak izliyorsaniz adblocker isi cozer

Tv de illallah ettiğim için reklamsıza geçmiştim tablette vardı sanırım bu ama telde denememiştim teşekkür ederim Bu arada ben de projektör hastasıyım dsdsfs ama androidle değiştirmeyi düşünüyorum zor oluyor öyle

dusunen herkese öneririm, eger futbol maci gibi canli seyler izlemeyeceklerse harika bir şey.
bizimkisi hem bahcede hem kampta vs kullanilabilecek, elektriksiz de birkac saat calisan bir model, memnunuz. harvox powerbankli projeksiyon. trendyolda 4bin falan. ama disarida kullanmayacaklar icin powerbanksiz - sadece elektrikli olanlari yari fiyatina. bence herkes şans versin :))

Reklam gibi olacak da ben de çok seviyorum Al götür istediğin yere tak hard diski izle benimki de trendyoldan ucuz bi modeldi üstüne daha iyileri çıktı tabi daha akıllıları

Tüm belli giderlerinizi hesaplayin. Ardindan size kalan paradan ne kadar birikim yapmak istediginize karar verip o parayla altin alin. Geri kalaninida 4 de bölün veya 4,5. Ayin 4 veya 4,5 haftasi icin. Böylece haftalik harciya bileceginiz bütce gözünüzün önünde olur. O para 1 hata yetmeli. Yetmedigi yerde haftanin iki gününü salcali makarna yemege belki mecbur kalirsiniz ama yetirmelisiniz. O hafta hepsini harcamadisaniz geri kalani ya birikime aktarirsiniz yada bozulmuyan eve gereken seyler deterjan, tuvalet kagdi gibi seyleri indirimdese eger fazladan alip kenara koyun.
Ben bekarken bu yöntemle cok iyi ve hizli bir sekilde para biriktirmisdim.
Kocayla olmuyor bu yöntem malesef
Ne kadar hizli borcunuzu kapata bilirseniz okadar iyi sizin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…