Siz kendinizi daha iyi tanırsınız bu yönden. Mesela ben haftada 3 günden fazla çıksam sorumluluklarımı aksatıyorum, kendime vakit ayıramıyorum o yüzden de huzursuz oluyorum.
Ama haftada 1-2 de sosyalleşmek de motive ediyor. Ben öyle denge kurdum siz belki daha farklı yaparsınız. Sıfır sosyallik de olmaz ama çok yoğun çıkan biriyseniz hem iş hem yüksek hemde özel hayat zorlayabilir.
2000 birikitrceksrm geçinemezsin
1000 kira ki ücra yerde oturmayın diyorsun 400 faturalar 1000 yeme içme 200 lirayla otobüs yakıt karşılasın anca
Biraz da oturacagin mevkiye bağlı çok farkeduyor kira olsun diğer alışverişler olsunMerhabalar, önümüzdeki ay Ankara'ya taşınmayı düşünüyorum. 4.600 lira ile tek başıma geçinebilir miyim? Her ay yaklaşık 2 bin lira gibi bir para da biriktirmem gerekiyor. İşte ne bileyim, spor olsun, arkadaşlarla bir vakit geçirmek olsun, sinema, tiyatro, etkinlik, giyim derken tek başıma geçinebilir miyim, yoksa kıt kanaat ucu ucuna mı yeter? Çok ücra bir yerde de oturmak istemiyorum işin aslı. Lütfen bir akıl verin. Şimdiden teşekkürler.
1000 lira biriktirseniz olma ihtimali var. Birikim meselesini neden kafaniza bu kadar taktiniz ki? Varsin birikmesin,mis gibi sosyallesin,yasayin hayatinizi yiyin icin gezin. Bu gunler tekrar gelmeyecek,bir daha asla bu yaslarda olmayacaksiniz1000- 1500 biriktirdim desek yine mi olmaz ?
Hangi ilçede buralarKolej-kurtuluş-Demirtepe
Hepsi çankayanınHangi ilçede buralar
Ben niye 1500 den aşağıya ev bulamıyorumHepsi çankayanın
ÇankayaHangi ilçede buralar
Kolej vs nasıldır bilmem ben de ankaradayım 1400 veriyoruz kiraya.Ben niye 1500 den aşağıya ev bulamıyorum
Yani şimdi tercihlerinize bağlı.
O parayla Çubuk ilçesinde uygun fiyata oturulur.
Yollarda fazla zaman geçer ama, bu durumda geçinilir.
Yoldan kazanayım dersen kiraya vereceksin.
Bir tarafı sıkmadan olmuyor.
Biraz da oturacagin mevkiye bağlı çok farkeduyor kira olsun diğer alışverişler olsun
Hangi semtte çalışacaksın?
Kolej-kurtuluş-Demirtepe gibi bir muhitte oturabilirsin. Öğrenciler oluyor daha çok oralarda ve Kızılay’a yürüme mesafesinde.
Ben abidinpaşa da oturuyordum. Opera binasına yürüyerek çok gidip gelmiştim, hem spor oluyor
Çankayanın neresinde işyerinÇankaya'da iş yeri. Cebeci, kurtuluş, kolej civarı olabilir diye düşünmüştüm ben de. Yürüyerek bile işe gidebilirim buralardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?