Geçinilir mi?

Ben de öyleyim aslında. Evde de yapmam gereken çalışmalar olacak. Sanki boş boş dolaşacakmışım da, ne yapsam gibi anlattım sanırım.

2000 birikitrceksrm geçinemezsin
1000 kira ki ücra yerde oturmayın diyorsun 400 faturalar 1000 yeme içme 200 lirayla otobüs yakıt karşılasın anca

Genelde evde yemek yapıyorum. Arada dışarıda yerim. 1000 lira ev yemeği için çok değil mi bilemedim. 45 kilo bir insanım da aslında ama

Arabam da yok henüz. Otobüs, metro için öğrenci sıfatım var.

Hiç mi umut yok biriktirmek için?

Hangi semtte çalışacaksın?
Kolej-kurtuluş-Demirtepe gibi bir muhitte oturabilirsin. Öğrenciler oluyor daha çok oralarda ve Kızılay’a yürüme mesafesinde.
Ben abidinpaşa da oturuyordum. Opera binasına yürüyerek çok gidip gelmiştim, hem spor oluyor

Ben sağlıklı beslenmeyi kastettim et sebze meyve kuruyemiş kahvaltılık hadi senin 600 tutsun 2000 bieiktiremezsin aidat eşya 1 kira peşin depozito bunlarda var

Yani şimdi tercihlerinize bağlı.
O parayla Çubuk ilçesinde uygun fiyata oturulur.
Yollarda fazla zaman geçer ama, bu durumda geçinilir.
Yoldan kazanayım dersen kiraya vereceksin.
Bir tarafı sıkmadan olmuyor.

Biraz da oturacagin mevkiye bağlı çok farkeduyor kira olsun diğer alışverişler olsun

1000- 1500 biriktirdim desek yine mi olmaz ?
1000 lira biriktirseniz olma ihtimali var. Birikim meselesini neden kafaniza bu kadar taktiniz ki? Varsin birikmesin,mis gibi sosyallesin,yasayin hayatinizi yiyin icin gezin. Bu gunler tekrar gelmeyecek,bir daha asla bu yaslarda olmayacaksiniz

2000’i unut canım 1.000 at kenara rahat rahat yaşa işte. Ankaradayım yaşanır geçinilir.

Ankara’yı biliyorum bnce o para anca geçinmeye yeter para birikmez kiralar yüksek zaten ki siz merkezi yer istiyorsunuz yurtta falan kalacaksanız bilmem

Metro Ankara'nın pek cok yerine gidiyor ve siz 1+1 bir ev tutsaniz yeter. Ankara çok da pahalı bir şehir değil. Hatta birçok şehire göre uygun da diyebiliriz. Bence o para ile gecinirsiniz birikim de yapabilirsiniz ama net bir rakam olmayabilir aydan aya değişebilir.

parkda cadır kurup yatarsanız yanı kıra fatura derdınız olmazsa her ay 2 bın tl bırıktırerek gecınırsınız :)

Yani şimdi tercihlerinize bağlı.
O parayla Çubuk ilçesinde uygun fiyata oturulur.
Yollarda fazla zaman geçer ama, bu durumda geçinilir.
Yoldan kazanayım dersen kiraya vereceksin.
Bir tarafı sıkmadan olmuyor.
Biraz da oturacagin mevkiye bağlı çok farkeduyor kira olsun diğer alışverişler olsun

Çankaya'da iş yeri. Cebeci, kurtuluş, kolej civarı olabilir diye düşünmüştüm ben de. Yürüyerek bile işe gidebilirim buralardan.

Ankara'da yaşıyorum ben de.
Tek başınıza kira da olsa rahat geçinirsiniz. Ama sosyalleşmenin dozunu ayarlamanız lazım.
Her ay sineyma tiyatro konser dışarda yemek içmek vırt zırt derseniz bazen kasarsınız.
Her ay abartmayın sosyalliği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…