Kirada yaşayıp bir de 2000 lira biriktirecek ve sosyal de olacaksanız zor gibi görünüyor.
En az 1500 2bin de olsa biriktirmem gerekiyor. Aslında 400 TL kredi ödemem var onu da çıkardığım için 4600 kalıyor elime.2 bin lira biriktirmek biraz sikar gibi
4000₺ ile eşim ben ve bebeğim geciniyoruz istanbulda kiradayız.
Giderinizi en iyi siz bilirsiniz , mesela pazardan değil marketten alışveriş yapınca bile kaç tl farkediyor. Aldığıniz maaşla ankarada tek başıma rahat bir şekilde geçinirdim ben
Başlık Ankara da 2600 tl ile geçinebilir miyim olmalı çünkü 2000 lirayi biriktirmeyi planlıyorsunuz. Bu da Ankara da kirada asgari ücretle geçinip sosyal bi hayat yaşayabilir miyim demek oluyor. 1000 tl kira ortalama bi yerde. 1000 tl yemek yol fatutalar vs. Dersek 600 tl kalır. Iste 600 tl ile ne yapılırsa. Yapabilirsiniz.
Ortalama semt Elvankent en iyi ihtimalle. 1000 tl de yine en iyi ihtimal. Ipun ucu kaçabilir. Ancak her ay 500 ile 1000 tl arasi ayrılırsa 2000 yerine o zaman gecinilebilir ortalama düzeyde600 ile ipin ucu her an kaçabilir sanırım.
mümkünatı yok şekerim... ucu ucuna yaşanır, hem sosyal hem para biriktirmeli yaşanmaz. İkisinden birini seçecen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?