Allah yardımcın olsun... Mağdem sevmiyordu neden evlendi seninle ? Sen neden Sevmeden Tanımadan evlendin o adamla ?Merhaba arkadaşlar.Bende boşanma sürecindeyim.İlk konum buradaki.Yanlızlığıma ve dertlerime sizi de ortak etmek istedim.9 aydır ailemin yanındayım .Görücü usulü evlendim.Bir yıl ailesi dil döktü ve elimi verdim kolumu kaptırdım.Bir baktım iki ay içerisinde evlenmişim.5 ay kabus dolu günler yaşadım.Eşim lise mezunu ve memur bir de 8 yaş büyük benden.Eş durumuyla benim sayemde buraya geldi.Evlendim çünkü beni kralın kızı gibi hissettirdiler.Neyse ilk hafta, aşkım diye mesajın gördüm neyse yeminler etti devam ettim kadınız ya sustum ama dışarıda mükemmel davranıyordu.El iyisi derler ya öyle.meğer evlenene kadar bana da öyle davrandılar.Sonra psikolojik hap kullandığını öğrendim o günlerde.Sonra sorunlar başladı.Benimle ilgilenmemeler mecburi akşam yemekleri ve bomboş ilgisiz soğuk bir yuva.Erkenden uyumalar beni hiç istememeler falan.Benim çevrece sevilmem aktif bir insan olmam hepsini çekememeye başladı.Kendi yaşadığı düşünceleri hepsini ben yapıyormuşum diye düşünüyordu kısaca iletişimsizlik falan derken ayaklarım eve geri geri gidiyordu.Arkadaşımda ağlayıp eve gidiyordum.Diyordum ben bir batağa saplandım nasıl kurtulacağım diye? Sorunlar büyüdü beni aileme şikayete gelmiş sonra ailem beni çağırdı ve durumu benden dinleyip çözüm bulmak için.Onu da çağırdı babam yemeğe gelmedi sadece konuşmaya geldi.Neyse o gün kıyamet koptu ;bağırıp çağırmalar ,hakaretler,ilk günden itibaren herşeyii yazmış sonra sonuna kadar babam dayanamadı gitti sonra anneme ben aradan çekiliyorum ailemle halledin bende kızınızı istemiyorum ded ve çekti gitti.Ve o gün ailem ve benim için bitti.Neden mi? Babam dedi ki böyle bir insan sana yaşlandığında da bakmaz.Annem dedi ki bana baban ben çirkine nasıl güzel derim desin onu o gün bırakırım dedi.Ve ertesi gün özel eşyalarımı alıp eve döndüm.Dava açtım dedim ki ;bütün kadınlar ,bütün aldatılanlar adına bu davam ve davamın da sonuna kadar arkasındayım.
neden böyle yapmış söyledimi peki yada sen sordunmuHayat ...ben onun beni sevdiğini düşünmüştüm ve kendini mükemmel tanıttı ve gizledi
canım cok karısık anlatmıssın ,bir konudan baska bır konuya
atlamıssın .o yuzden anlamadım .esınızın telefonunda askım
dıye gordugunuz mesaj,sizi aldattıgını mı ima edıyorsunuz ?
bi'de son cumlelerı yanı eşin ve ailenın arasında geçen olayları
pek anlamadım .herkes bırseyler demıs, ama kim kime ne demıs anlamadım
bu cumlenızı anlamadım ;
"Annem dedi ki bana baban ben çirkine nasıl güzel derim desin onu o gün bırakırım "
eşiniz sızın ıcın boyle bır kelıme mı ettı ?
bıraz daha acar mısın cnm ?
ben açıkçası evlilikten korkmaya başladım, bu ne böyle ya :s konu sahibi allah yardımcın olsun, boşan gitsin kurtul..her gün ağlayacağına bir kez ağla olsun bitsin..herkes ne hayallerle evleniyor, sonuç ise boşanma..Bu erkekler ne istiyorlar, anlamıyorum..bunlara böyle hööööyyyt diyen bayanlar lazım herhalde!! yemeğin hazır, yuvan var, seni seven bir kadın var eee daha ne istiyorsun, belanı mı?? eğer boşanacaksam rabbim bana evliliği nasip etmesin ya( umarım bundan sonraki hayatınız çokk çokk iyi olur..
neden böyle yapmış söyledimi peki yada sen sordunmu
Amin işte hayatta olmaz demeyeceksiniz.Her şey insanlar için.Oluyor.İnanın ben bile ben mi yaşadım bunları diyorum bazen.2012 geride kalıyo artık şükür.
Bacım o adam tam dayaklıkmış valla ne iğrenç herif. Üzülmeee sakın kurtulduğuna dua et herşey geride kalır Sen ilersine bak İnşallah ilerki zamanda karşına seni seven sana değer veren biri çıkar karşına karşılıklı severek evlenirsin..... boşancan diyede üzülmeee dünyanın sonu değil ya... Ama Yuva yıkanın yuvası olmaz bugün sana böyle terbiyesizlik edip yarı yolda bırakan adam onuda yarı yolda bırakır herkes kendi yaptığı ile utansın İnşallah çok mutlu olursunHiç bir zaman konuşamadık ki.Hangi yolu denediysem daha kötü oldu.Kavgalar çıktı hakaretler.Sonra da aileme şikayet etti beni.Onlar onun hakaretlerini duyunca şok oldular.Ve ailemin yanında kaldım.Bir daha görüşmedik.
Bacım o adam tam dayaklıkmış valla ne iğrenç herif. Üzülmeee sakın kurtulduğuna dua et herşey geride kalır Sen ilersine bak İnşallah ilerki zamanda karşına seni seven sana değer veren biri çıkar karşına karşılıklı severek evlenirsin..... boşancan diyede üzülmeee dünyanın sonu değil ya... Ama Yuva yıkanın yuvası olmaz bugün sana böyle terbiyesizlik edip yarı yolda bırakan adam onuda yarı yolda bırakır herkes kendi yaptığı ile utansın İnşallah çok mutlu olursun
Çok teşekkürler ayran mesajın içinBacım o adam tam dayaklıkmış valla ne iğrenç herif. Üzülmeee sakın kurtulduğuna dua et herşey geride kalır Sen ilersine bak İnşallah ilerki zamanda karşına seni seven sana değer veren biri çıkar karşına karşılıklı severek evlenirsin..... boşancan diyede üzülmeee dünyanın sonu değil ya... Ama Yuva yıkanın yuvası olmaz bugün sana böyle terbiyesizlik edip yarı yolda bırakan adam onuda yarı yolda bırakır herkes kendi yaptığı ile utansın İnşallah çok mutlu olursun
Ewt ben eşimin başkasına yazdıgı mesajı gördüm başlığı aşkım diye başlayan.Sonra telefonunu hep yanından ayırmamalar.Ve hep hissettim aldatıldığımı .Ayrıca kavgalar tartışmalar sonucu aileme şikayete gitmiş kafasında ilişkiyi bitirip bana sormadan benimle konuşmadan.Ailemde beni çağırdı.Onların yanında bana hakaretler etti çirkine nasıl güzel derim falan dedi.şok oldu ailem ve ben.Sonra babam begenmiyorsan kızım kapı orda deyip dayanamadı gitti babam sonra anneme bende kızınızı istemiyorum deyip çekip gitti
Hayat ...ben onun beni sevdiğini düşünmüştüm ve kendini mükemmel tanıttı ve gizledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?