Geçirdiğim en kötü yıl;2012

Harbiden kötüymüş. Ama çektiğin acıların mükafatını alacağına inanıyorum. Lütfen daha dikkatli ol bundan sonra.

inş bundan sonraki hayatında güzel şeyler yasarsın...bu arada resmi olarak boşandın mı...dava süreci de insanı olumsuz etkiliyor....

benim 2010 yilindan beri islerim rast gitmiyor dogru düzgün..

su 2sene icinde basarabildigim tek sey meslegimi bitirip güzel bir ise girmis olmam..ama ruh sagligin bozulunca onunda degerini bilemiyorsun

yani 2010-2012 yillari en berbat yillari ömrümün

Bir örnek daha.. Evlilikte hızlı karar vermemek gerek.. Neyse bundan sonra mutlu olursunuz umarım.

Öncelikle özür dileyerek söylemeden geçemeyeceğim bir ara al dedi git dedi diyen bir hanım vardı sosyal sitelerde paylaşılan , bu konudaki yazım tarzı bana onu hatırlattı Bir noktalama işareti , bir sıralı cümle bir paragraflar halinde yazın lütfen :)
Allah yardımcınız olsun. Böyle bi pisliğe 5 ay bile iyi dayanmışsınız. Ama buna bir dur dediğiniz için sizi gönülden tebrik ediyorum. Dilerim bundan sonraki hayatınızda değerinizi bilecek kişiler çıkar karşınıza..

Son düzenleme:

Kişilik bozukluğu vardı ve kendini rahatsız hissetmiyor ki. Kendini mükemmel görüyor.

Yok ben çok iyiyim şuan .Önceki güzel yaşantıma devam ediyorum.

Mesajlarımı gece yazdığım için yazım yanlışı ve noktalama eksiklikleri olmuş olabilir.İyi temenniniz için teşekkürler.

Yorum yazan arkadaşlar için yazıyorum.Mesajlarınızda çok hızlı karar verdiğimi söylemişsiniz.Karşımda kendini mükemmel sanan ve kişilik bozukluğu olan bir insanla savaştım ben.Ayrıca kendini o kadar güzel sakladı ki evlenene kadar mükemmel davranıyordu ve kendimi kralın kızı gibi hissettiriyorlardı ailecek.Her 3 güne buketler göndermeler ,kapılarımı açıp aileme mükemmel davranmalar....Ailesinin yaptığı jestleri saymama gerek bile yok.Ben bu insanla uzun süre bir flörtüm de olsa kendini saklayacaktı.Çünkü dışarıda ki insanlar onu ve ailesini çok iyi nitelendiriyorlar.Yani evlenmeden onu kullandığı ilacı psikolojisini ve aile yapısını bilemezdim.Sonuç olarak , sizlerle paylaşmamın nedenine gelince, sizlerin de o güzel sözlere ve davranışlara karşı çok dikkatli olmalısınız.İnsanlara kolay güvenmemelisiniz.Madalyonun diğer yüzünü de unutmayalım.

allah yardım etsin...
güçlü durman ve kararının arkasında durrman çok güzel...

Klasik bir söz var ya canım ZAMAN HER ŞEYİN İLACI inan bu çok doğru. Bu zor zamanlarda yapman gereken kulaklarını söylenenlere tıkaman ve, kendini oyalayacak bir şeyler bulman. Anladığım kadarıyla çalışıyorsun, iş haricinde oyalanacak arkadaş yakınlarınla görüş, çok akıcı sürükleyici kitaplar oku vs. İnşallah 2013 e veda konusu açtığında, tüm yaşanan kötü olayları unutmuş mutlu biri olarak başlarsın yazılarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…